Jump to content

SAGE

Edgemember
 • Posts

  58
 • Joined

 • Last visited

About SAGE

Information

 • Bostadsort
  Norge

Kontakta medlemmen

Recent Profile Visitors

566 profile views

SAGE's Achievements

Member

Member (2/5)

1

Reputation

 1. Opp mot 4-5 timers ventetid ved e6 enkelte dager Galne normenn som -MÅ- handle øl og bacon i Sverige som skaper køen
 2. Altså Nordre Rena er ikke håpløst fra land, man må bare finne plassene man kan vade Har fått mange fine ørreter og harrer fra land, men nå har jeg ikke fisket der på mange år. Om du skal være på Kvennan har du veldig mye vann å ta tak i. Jeg er selv i området der stort sett hele sommeren Dog ikke på steder det er så mye mennesker
 3. Hei Crambrant Håper det går greit at jeg skriver norsk Mange årsiden jeg bodde i Sverige så noe rusten i språket. Hvis du vil fiske -STOR- harr er nordre Rena en fin elv, det er virkelig stor harr i elven, jeg fisker ikke etter harr men min største jeg har fått der er på 1.8 kg, og har mange over kiloen i elva der. Elva er også bra på ørretfiske, men jeg har aldri fått ørret der seint på sesongen, normalt juni/juli som den beste tiden. Veldig bra snitt på ørreten i elva også, Men mye av elven er vanskelig å fiske fra land/vade, så skal man utnytte hele elven er det nok potongbåt/kanot som gjelder. Men går fin grusvei på begge sider av elven.
 4. Aloppan kan være ett trivelig harrvann. Ellers har du åen du ser ved Vemdalskallet, jeg husker ikke hva det heter. Ett eller annet på R Ellers om du VIL ha öring kan du fiske i säterdammene, mye småfisk. Ellers er jo veman ett riktig trivelig vatten. Selv har jeg hatt godt fiske i veman der man må gå en riktig bit fra vägen.
 5. Hei Jeg har to imitasjoner jeg bruker på bäcksländor i glomma på våren. Har lagt ut mønter på min webside http://www.hermansen.se/index.php?id=84 Bäcksländor er steinfluer på Norsk som dere sikkert forstår
 6. cdc palmermygg fungerer rett bra
 7. Jeg har lagt ut noen på min hjemmeside angående harrfiske om høsten http://www.hermansen.se/index.php?id=54 Til moderatorer: Om dette ses på som reklame så slett gjerne innlegget.
 8. SAGE

  Skräddare

  Frågan er vel da, er det bare plantert fisk som eter de?
 9. SAGE

  Skräddare

  Når isen gikk i maj i år var det en del skräddare i noen av rödingene jeg fikk. Men da var det lite fjädermygg og annet moro. Ellers seint på sommeren juni/juli og tokvarmen har varmet opp vannet en del har jeg også sett noen skräddare i magsekken på öring.
 10. SAGE

  Vulgata

  Var ute å kolla lite i Hocksjön (sveg) i går, så ikke noen, men vi har sett vulgataer der i år, så er vel presis like før det klekker som satan og 3 kg öringen vaker
 11. SAGE

  Är det en...

  Svårt å se på det bildet. Men det ser ut som den har en ljusare bakvinge, ergo kan det være en vespertina (liten vasslända) Legger ut ett bilde av en som jeg tok i fjor, så kan du se selv:
 12. SAGE

  Vulgata

  lite vulgata i Hundsjön Sveg
 13. SAGE

  Fiske i Veman

  Det er skylta til sälströmmen fra hovedvägen (sveg-vemdalen), og fra hovedvägen er det litt over 1 km ned til strømmen, men i dagsläget kan du åke bil nesten helt frem. Men det er en plass man bør åke til tidlig, veldig mye fiskepress der som på alle andre stender i veman, er jo en grunn til at vi som bor her i Härjedalen finner oss andre vatten
 14. SAGE

  Fiske i Veman

  sälströmmen er enda plassen med C&R fiske Resten av veman kan man ta hem fisk. Og det skal stå langs ävlen om jeg ikke mins fel.
 15. Sorry, men jeg skrev ett svar på den første frågan, men baetis rhodani klekker i Härjedalen nå i allefall.
×
×
 • Create New...