Jump to content
Edgeforum

Ike

Members
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ike

 • Rank
  Member

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  jonsson.hkan@gmail.com
 • Telefon
  0730468478
 1. Kanske blir en sväng dit imorrn efter jobbet.. Sätts det i fisk i båda sjöarna? Jag har varit 3-4 ggr till Långa Acksjön och där har jag knappt sett ett enda vak medans i Lilla Acksjön har fisken vakat för fullt.
 2. Tänkte nästan prova nån av Acksjöarna en sväng i helgen men får tänka om om sjöarna är stängda... Nån som vet vilka datum Acksjöarna är stängda och vilket datum premiären är?
 3. Tack! På mitt står AB+ett nummer, vet du kanske även vad AB står för i detta fall?
 4. Var hittar man såna här uppgifter? Är det någons gissningar eller finns det undersökningar som visar på hur stor procent av antalet återutsatta fiskar som klarar sig?
 5. Kolla om de här grabbarna har nån plats kvar http://www.edgeforum.com/index.php?showtopic=93781
 6. Tror det ska vara insex, tyvärr vet jag inte storleken så du får prova dig fram. Om du har en återförsäljare i närheten kan du ju alltid höra med dom. Nyckeln följer med vid nyköp och själva ingreppet tar inte många minuter.
 7. Skruva bort bromslocket(sitter med insexskruvar) och dra åt bromspaketet litegrann, därefter sätt tillbaka bromslocket i samma läge. Hoppas det går bra, annars får jag försöka förklara lite bättre
 8. Förstår inte varför man ska hålla på och censurera folks åsikter... Edge är väl trots allt ett diskussionsforum?? Men för att svara på topic.. Danielsson Lw är i alla avseenden en topprulle i mitt tycke. Äger två stycken och har aldrig upplevt ett problem med nån av dom(förutom en trasig knarrfjäder). Loops rulle har jag bara testat som hastigast och tyckte att den verkade riktigt bra, men Danielssons rulle känns mer gedigen. Sen att den är utvecklad och tillverkad i Sverige tycker jag lätt är värt de extra hundralapparna.
 9. Kolla in fångstrapporten på www.kraddselefiske.se Verkar som det varit hyfsat fiske den senaste tiden.
 10. Instämmer med att dom är prisvärda. Har den gamla varianten som är inne på sin femte säsong. Först i år har jag lyckats nöta hål på insidan av låret, men dom funkar hyfsat fortfarande Har i snitt 20-30 fiskedagar per säsong.
 11. Trevlig läsning å fina bilder. Verkar som ni haft en kanontripp
 12. Kan tyvärr inte svara på vilken modell jag har...har liggunderlaget framför mig men ser bara tillverkare och serienummer. Tyvärr är det ju så med downmat att man måste blåsa upp det med den medföljande påsen. Inte så jobbigt i sig förutom att det blir lite svårare om man vill justera när man väl ligger där i tältet Men håller dom inte luften är det ju helt kasst! Hoppas du fått ett måndagsex.
 13. Ska också köpa nytt men inte riktigt av samma anledning. Däremot har vi nog samma krav på den nya utrustningen; hyfsat lätt, smidig att packa och komfortabel. Jag har länge kört med en av dom första versionerna från thermarest, det har funkat och fungerar fortfarande helt okej. Men jag tycker den tar lite för stor plats i säcken. Min tanke var nu att köpa Downmat från just Exped pga att många av polarna använder dessa och dom har inte haft kvalitetsmässiga problem med deras liggunderlag. Den enda nackdelen som jag ser med dom är att dom är lite krångliga och tar lång tid att blåsa upp. Men å
 14. Tror inte du kommer bli besviken. Bytte ut mina gamla loop-dojor mot ett par rivershed. Loop-dojorna kändes som ett par mockasiner i jämförelse... Sen måste jag säga att Aquastealth-sulan är över förväntan!
×
×
 • Create New...