Jump to content

Jstr

Edgemember
 • Content Count

  45
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Jstr

 • Rank
  Member

Information

 • Bostadsort
  Umeå

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  korsmyren@yahoo.com
 • Telefon
  0703587484

Recent Profile Visitors

802 profile views
 1. Jag tror absolut att fiskens störs av bävern, inte bara av plasken utan blotta närvaron av den. Har ett par ställen som jag har fiskat på flera år, och på senare tid har bäverdammar byggts och fisket är inte sig likt. Inte sagt att det bara är bäverns fel ang försämringen av fisket, men en stor del. Bäverstammen skall hållas på en "lagom" nivå, pang.
 2. Jstr

  Larre 2006

  Slänger in en till
 3. Nån som har varit i Rickle de närmsta dagarna, som kan lämna en rapport om hur det ser ut ?
 4. Jstr

  Täfteån

  Har bara fiskat från E4 bron och neråt mot havet, finns endast gädda och aborre där, så vitt jag vet. Snacka med nån som bor i Tväråmark, dom har nog bättre koll hur det ser ut där uppe.
 5. Använder mig av en etrex summit, är en ganska billig gps som har elektronisk kompass, vilket jag tycker är rätt viktigt. Rekommenderas! http://www.garmin.se/productpage_tab1.aspx?pageid=63
 6. Lämna spöt hemma.. (De flesta kanske har sett denna redan) http://www.fazed.org/video/view/?id=138
 7. Jstr

  Filmsnuttar

  Här finns lite trevliga filmsnuttar http://www.polarflua.com/Filmklipp.htm
 8. Vänd dom ut och in, fyll med vatten då ser du var du dom fuktar lr läcker. Har själv gjort detta, fungerar perfekt. Jag har använt mig av liquisole, ett bra lagningsmedel i mitt tycke.
 9. Jstr

  splitcane

  Synd att du har hunnit köpa ett spö, annars har du ett spö till kalaspris pris här. http://cgi.ebay.com/RARE-MINT-HL-LEONARD-B...1QQcmdZViewItem
 10. Jstr

  Filmsnuttar

  En filmsnutt på en norrman som tar en lax på 9.7. Den 16 maj i år. http://webtv.tv2.no/webtv/main.do?treeId=5...mp;progId=59179
 11. Varför kan inte bensinstationerna montera upp några extra pumpar ? Bensinen i dessa kostar 40kr/l, åt dom som tycker de betalar för lite skatt och att bensinpriset bör höjas. Sedan sänka priset ett par kronor för de som verkligen behöver bilarna, och har en ansträngd ekonomi. På så sett får ju staten in massor med pengar för forskning av alternativa drivmedel. Som det ser ut här, så skulle nog många tanka från högskattepumparna..
 12. Jstr

  Älv: Umeå

  Nån som vet, om dom har börjat släppa vatten i torrfåran ?
 13. Ingredienser enligt följande: 1 dl socker 4 ägg 2 dl torkad frukt 1 tsk salt 1 dl farinsocker 4 msk citronsaft ½ dl nötter 2 L whisky Ta fram en mellanstor skål. Kolla Whiskyn genom att smaka. Häll whisky i ett decilitermått och drick. Upprepa. Sätt på elvispen. Smaka återigen på whiskyn, om den fortfarande håller kvaliteten. Blanda 1 dl smör i en stor skål, lägg till 1 msk socker och vispa. Kolla om whiskyn fortfarande är god, drick ännu en kopp. Schtäng av elvispen. Knäck två hönor och schläng i schkålen, med all torkad frukt... Schätt på elvispen igen. Om den fruktande torken fastnar i schkålen, vrid loss den med en Muvmejsechkrejsel. Schmaka sen om whiskyn fortfarande är god. Schen schka u schila 2 dl schalt , eller nåt schånt. De é inte schå noga. Kolla whiskyn. Schila citronsaften, lägg till en matsched och schen socker, eller nåt. Va fan. Schmörj ugnen. Vrid kakformen på 200°. Glöm inte att schtänga av elvischpen. Schläng ut schkålen genom fönstret, och ..... schå kolla schen whiskyn. Gå lägg dig... vem fan schänner för å äta en djävla fruktkaka i alla fall.
 14. Japp, ta med kvittot och spöt till din handlare så borde han fixa det.
×
×
 • Create New...