Jump to content

m96lumi

Edgemember+
 • Content Count

  670
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About m96lumi

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 07/24/1970

Information

 • Kön
  Male
 • Bostadsort
  Göteborg
 1. Grattis till en riktigt härlig 2 fotare :-D Skickat från min C6603 via Tapatalk
 2. Sådär ja B-) nu börjar det laddas :-D Skickat från min C6603 via Tapatalk
 3. Skickat från min C6603 via Tapatalk
 4. Tackar, det har blivit ett gäng öringar genom åren i Mörrumsån men denna är nog den vackraste. 84 cm lång och gav en mycket bra fight för att vara öring :-)
 5. Tackar IM kommer. 2 fotare älskar vi, tyvärr väger de inte alltid över (rätt sällan faktiskt) 3 som denna fetingen <3
 6. Lägger in en bild på min öring från Mörrumsån nu i höst bara för han är så vacker (fisken alltså) ;-) Givetvis C&R då fisken är vild och otroligt viktig på lekbottnarna ;-)
 7. Kanske skall lägga upp min största Havsöring här på Västkusten då ;-) Svaga vindar, vad nu... det har ju blåst hela året känns det som, blir givetvis sugen på att ge mig ut och fresta staggätarna (stagg = småsill). Ringer min polare No9 som redan var på väg ut. Lite tidigt säger jag och vi tar var sin bil. Kommer iväg lite sent på grund av sysslorna hemma .... På väg ut ringer jag poolaren och han har precis landat en fin öring just under måttet och han funderar på bli kvar på plats. Jag kör ut till honom och vi lägger upp en "game plan" och eftersom det slutat vaka byter vi plats. Efter sedvanliga sysslor med flytring och vadare är vi på väg ut till öringarna. En härlig tidvattenström möter oss väl på plats , detta bådar gott. Konstigt nog är en dragning allt vi få väl på plats. Vi fiskar vidare och justerar vår fiskepositioner lite och jag lägger ett kast på måfå in mot land och då smäller det till i grejerna. Inga problem med att ta in löslina här säger jag till No9 när runningline och en 20 meter backning visslar ut genom ringarna och Danielssonrullen får visa vad den går för Efter ett gäng härliga rusningar så börjar det vara dax för håven, förstår först då hur fet öringen är då den inte går in i håven riktigt.. efter några försök är den dock i garnet.. Ja jäklar - den är över 3... Fick ett par till över och just under 50 men de kändes rätt små efter denna bamsing Längd 63 cm ( + 2 fot) Vikt 3,3 kg Fluga: Fet Staggimitation Plats... Norr Göteborg på kusten ;-) Edit: glömde datum och tid : 2012-07-14 23:30
 8. Ja riktigt fet :-) förstod inte att den var riktigt i den kalibern förrän jag försökte få in den i håven .... Det krävdes några försök innan jag lyckades tråckla in den i garnet :-) Behöver jag nämna att det var en grym fight ;-)
 9. Hej på er gubbar, har inte skrivit på ett tag nu mest på grund av tjänsteresor .. (blää). Men lite fiske har det blitt mellan varven. Rätt mycket större fisk i år. Riktigt kul fiske och håller med om att det riktiga nattfisket inte fungerat lika bra som tidigare år. De flesta fiskarna har vi tatt mellan 22 och 24 nu på slutet. Topparna för min del är en 57 cm fisk som tippade vågen över 2 kilo och igår tog jag en + 2 fotare på 3,3 ;-) Nu blir det resa till Norrland och Slåttansbörtingen.. Skitfiske på er alla !!
 10. Härligt Losmo, du är grym Kul när man kommer rätt. Vi hade en helt ok dag där alla fick fisk några kring 50 alla åter. Skönt att det är igång !
 11. Ser skitfina ut, men spar dom till Maj och de stora staggätarna :-)
 12. Håller helt med, tar ledigt på måndag för säkerhets skull ;-)
 13. Förstod det, du brukar ju vara ivrig
×
×
 • Create New...