Jump to content

Finafisken

Members
 • Content Count

  564
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Finafisken

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 07/09/1982

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Göteborg

Kontakta medlemmen

Recent Profile Visitors

1,845 profile views
 1. Kö tid vid poolerna så det står härliga till hörde jag.
 2. 96 cm är nog min nuvarande spötub utan rulle. Hade vart skönt med en spötub där man inte behöver ta av rullen. Någon som vet vem som säljer, har försökt googla..
 3. Provade jonsered sträckan för första gången. Bom tur, blev en färna dock, rapporterade inte den. Riktigt trevlig sträcka, fick lite tips av fiskkontrollanten. Blir nog fler turer snart. ?
 4. Lönlöst att fiska när det är fint väder och låg vattenföring? Provat lite på sävedalsvattnet och endast vart i kontakt med lite småöring.
 5. Fiskade storöring i island med att dra stor streamer med att nästan kasta tvärs över älven och snabb hemtagning. Nåt att försöka på lax?
 6. Vilka insikter/poletter kom du fram till?
 7. Va ute förra torsdagen, började blåsa en del efter på morgonen, men fick 2 som va precis runt 45. En fet och en smal.. Men såg ingen hets på masken eller stor fisk röra sig i ytan tyvärr. Va ute igår en timme på kvällen och tog 3 makrill på sjunklina i kvällssolen. ? Blev en del fiske i maj, ganska trögt resultat, men sista passet tappade jag 65-70 cm fisk, väldigt långt ute så svårt att avgöra.
 8. Island är fantastiskt Blir nog återresa nästa år till Norra Island, juni passade bra, älven var relativt tom. 2 dagars fiske gav 3 st 55-61 cm öring och en röding på ca 45cm. Fiskade även ett par timmar i en sjö i nordvästra island som gav lite havsvandrande röding. Men gjorde misstaget att sen köra in på grusvägar i tre timmar. Förvisso fin kustväg...
 9. Tackar för tips, det datumet är jag i prag. Ska kika runt lite mer på www Bokat 4-8 juni. Tänkte hyra bil och fiska lite olika ställen, om någon har bra tips på floder och boende nära så mottages det tacksamt
 10. Någon som har tips på researrangemang för island? guide mm. Kan tänka mig åka i maj också.
 11. Trögt men går att hitta om man letar som en dåre. Topp på 53 cm som var full av bortsmask. Fisket va ännu trögare på måndagen.
 12. Varma vintrar brukar väl aldrig va bra för fisket har jag fått för mig. Hade båt runt Kungälv 2016. Hade ok fiske, men man fick leta lite ibland.. Såg sällan säl. Kanske har vattenflödet varit extra dåligt i Hisingsbäckar?
 13. Tycker det är rikigt svårt att få fisk som visat sig så, undrar iband om dom gör så för jävlas eller undersöka vad man är för filur.
 14. Tackar för svar, synd att slänga Simms skor som går minst 3 säsonger till.
×
×
 • Create New...