Jump to content

Finafisken

Members
 • Posts

  571
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Finafisken last won the day on November 22 2021

Finafisken had the most liked content!

About Finafisken

 • Birthday 07/09/1982

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Göteborg

Kontakta medlemmen

Recent Profile Visitors

2,021 profile views

Finafisken's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/5)

7

Reputation

 1. Ta bort stenen från lekbottnarna då
 2. Hängde mina vadare i island på torklängor som dom byggt där för vadare. Vision vadarnas sömmar började lossna snabbt därefter. Vet inte hur varmt det var där dock.
 3. Klart mer bonkande inte gynnar beståndet. Hur många hö försvinner av att bonka en hona? Tycker det är lite girigt tänk att vilja fiska året runt. Om man ska ha spö fiske året runt så lär de väl bli desamma med nätfiske.
 4. Kände inte han heller men såg hans inlägg mkt på edge. Söker man på laxfiske i forumet så hittar man oftast värdefulla inlägg från Sunray. Han gav mig lite tips via meddelande förra året med, verkade trevlig och hjälpsam. Hörde att han ofta spenderade 5 veckor i Surna i Norge på somrarna. Han la nyligen upp en manual för fiske i Surna på Facebook innan han gick bort, men den maximala filstorleken tillåter det inte här. Finns i Facebook gruppen säfveånsflugfiske sällskap.
 5. Denna övre på västkusten inte längre en en tumme..
 6. Karantän vid lax älven hörde jag att folk hade förra året
 7. Kö tid vid poolerna så det står härliga till hörde jag.
 8. 96 cm är nog min nuvarande spötub utan rulle. Hade vart skönt med en spötub där man inte behöver ta av rullen. Någon som vet vem som säljer, har försökt googla..
 9. Provade jonsered sträckan för första gången. Bom tur, blev en färna dock, rapporterade inte den. Riktigt trevlig sträcka, fick lite tips av fiskkontrollanten. Blir nog fler turer snart. ?
 10. Lönlöst att fiska när det är fint väder och låg vattenföring? Provat lite på sävedalsvattnet och endast vart i kontakt med lite småöring.
 11. Fiskade storöring i island med att dra stor streamer med att nästan kasta tvärs över älven och snabb hemtagning. Nåt att försöka på lax?
 12. Vilka insikter/poletter kom du fram till?
 13. Va ute förra torsdagen, började blåsa en del efter på morgonen, men fick 2 som va precis runt 45. En fet och en smal.. Men såg ingen hets på masken eller stor fisk röra sig i ytan tyvärr. Va ute igår en timme på kvällen och tog 3 makrill på sjunklina i kvällssolen. ? Blev en del fiske i maj, ganska trögt resultat, men sista passet tappade jag 65-70 cm fisk, väldigt långt ute så svårt att avgöra.
×
×
 • Create New...