Hoppa till innehåll

Klockar

Members
  • Antal inlägg

    8
  • Blev medlem

  • Senast besökta

Allt postat av Klockar

  1. Tack för svar Andreas. Blir nog att jag kör på det, låter som en bra lösning. Verkar som det skiljer sig ganska mycket vad folk har på fötterna för detta ändamål. Jag gillar dock tanken på att de torkar upp snabbt.
  2. Nu bär det av om två veckor. Håller på att förbereda utrustningen och funderar på lämpliga skor att ha på fötterna vid våtvadning. Funderar lite mellan ett par lätta multisportskor eller liknande eller vanliga vadarkängor.. Ullsockar och neoprensockar antar jag passar till detta. Ni som varit nere tidigare, vad körde ni med och tyckte ni det funkade bra? Undrar också om det är några speciella områden man ska prioritera? Sydön är det som gäller och den är ju ändå ganska stor, vart ska man åka först och vad får man inte missa? Eller är det lika fint överallt? Om någon vill skicka pm med mer specifika tips om vatten tas de tacksamt emot med
  3. Andreas: Förstår det, bara att höra av dig om det blir läge! Johan: Ja det verkar ju onekligen ha sina fördelar att vara på plats tidigt, utom möjligtvis vädret då. Bra sida iaf! För min del blir det svårt att dra iväg så tidigt för jobbet, borde kanske planerat detta lite tidigare
  4. Grym utläggning Andreas! Nu blev man ju inte mindre sugen att åka dit Verkar som fisket skiljer sig en hel del mot vad man är van vid här hemma men låter ju hur gött som helst. Jag har ganska dålig koll på de olika områdena på sydön så man får kanske studera det lite men Christchurch verkar ju vara platsen att utgå ifrån då. Om jag förstår dig rätt verkar det inte vara någon större skillnad på januari och februari då men med lägre fisketryck under februari vilket då är en fördel. När vill du åka själv, känns det som perioderna jag nämnde kan vara aktuella? Johan M, du drar dit redan nu i november eller? Låter bra att känna en lokalare iaf!
  5. virrewhiskey, gött, när kommer ni vara där och vilket område? Andreas89, jag tänker mig 3-4 veckor i antingen januari eller februari. Har en sak planerad sista helgen i januari så vill gärna vara hemma då.. Men du har varit där innan? Vilken period var du där då? Lite osäker hur tidpunkten för resan påverkar fisket, antar kläckningar mm varierar beroende när man är där. Undrar när bästa perioden att vara där är? Svanberg, tack för tips, låter som en rimlig peng för en månads hyra!
  6. Hej! Sitter och klurar på en resa i vinter och känner mig väldigt sugen på Nya Zeeland efter att ha sett en del filmer och läst en del om andras fiskeresor dit. Någon annan som är där nere eller har planer att åka dit i vinter? Hade varit trevligt med lite sällskap Samt att man kanske kunde komma undan lite billigare med bilhyra om någon vore intresserad av att dela.
  7. En på 43cm och ett missat hugg blev resultatet för min del. Kanske inte bästa fisket, men skönt väder och trevligt folk!
  8. Hej! Jag kommer gärna också om de går bra!? Kul att kunna träffa fler likasinnade! Och om någon har en plats över i sin bil som ska ner vore jag mycket glad. Axen, har du möjligtvis några platser kvar?
×
×
  • Skapa ny...