Jump to content

salmo prutta

Members
 • Content Count

  1,077
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

salmo prutta last won the day on October 26 2020

salmo prutta had the most liked content!

Community Reputation

284 Excellent

About salmo prutta

 • Rank
  Frontline Member
 • Birthday 07/06/1967

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Göteborg

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  rickard.bergsten@hotmail.com
 • Telefon
  0735911357

Recent Profile Visitors

3,010 profile views
 1. Titta på sidan 12, 5-10 inlägg ned så finns där en formidabel uppfinning av herr Lindengren som håller flugorna på plats. Jag kopierade idén rakt av och har slitit ut den första och är inne på min andra. Fungerat utmärkt i snart tio år ❤❤❤. Den karln borde få något pris, något fint! Rickard.
 2. Med misstro och en klump i magen av besvikelse..? Eller var din kommentar riktad till hur man håller i sin egen? Rickard.
 3. Jag har en Pezon Michel som är OK. Inte så snygg och ingen jättekvalitet men den gör jobbet. Ihopfälld är den som en spötub i storlek och jag har håvat gädda upp till 4-5 kg utan problem. Bra räckvidd då den är utfälld och teleskopen i ytterläge. Pimpat den med håvmagnet och säkerhetslina (persiennsnöre... ). Jag har en snyggare håv i stål och ekhandtag, men den är tung och sliter på ryggen vid långa fisketurer, denna är lätt. Köpte den för några år sedan på El-Ge men där var den slut nu. Kanske svårt att hitta just denna men Ihopfällbar, Teleskop och Lätt är tre bra egenskap
 4. Tack så mycket! Det var längesedan jag fiskade senast, så jag stack ut igår trots att jag inte hade lång stund på mig. Krokade av 3 små och tog upp 1 som ska grillas idag. j Eftersom jag är i stugan hade jag bara ett litet flugspö tillgängligt (#4, 8'6" TFO BVK), men med tjock tafs, 0,30, och långskaftad håv så fick jag upp den på 2-3 minuter. Öringarna har ju en tendens att simma in och gömma sig i tången så det var bara att håva den. Tur för mig då flugan satt i en skinnflik i mungipan och lossade i håven. Det var några sekunder av tvekan om jag skulle ta upp eller släppa tillbaks
 5. Nordlig vind, väldigt lite ström, lågt vatten. Allt som kan vara fel är fel. Som tur är vet inte alltid fisken om det.
 6. Jag upplever det som att hon fortfarande står för de åsikter och sanningar hon skrev i sin bok Tyst hav. Hon är väl en dålig politiker i den mening att hon saknar ett välsmort munläder och är dåligt medietränad, men hon har väl inte bytt åsikter? Att hon ej har fått gehör för sina förslag ligger väl mer på omgivningen än henne själv? Rickard.
 7. Att stjäla från barn... ...är ofta lönsamt ?.
 8. Sharkskin var nog ett skämt. Låter som ett sågverk i ringarna...
 9. Man gjorde väl inte det. Likväl som det ej fanns toapapper, tandborste eller preventivmedel. Om det var bättre eller sämre är ju personliga preferenser. Rickard.
 10. När man gör egna räkögon och vill ha ett enkelt torkställ där de ej klibbar ihop. Gick ned i soprummet, klippte av en wellpappremsa, jackade den halvägs i varje ända så den gick att sätta ihop. Tillverkningstid ca 1 minut och hittintills min bästa lösning på problemet ☺. Mvh, Rickard.
 11. - Varför är bladlössen så små? - De har stannat i växten.
×
×
 • Create New...