Jump to content

salmo prutta

Members
 • Content Count

  1,061
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

salmo prutta last won the day on July 25 2019

salmo prutta had the most liked content!

Community Reputation

249 Excellent

About salmo prutta

 • Rank
  Frontline Member
 • Birthday 07/06/1967

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Göteborg

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  rickard.bergsten@hotmail.com
 • Telefon
  0735911357

Recent Profile Visitors

2,807 profile views
 1. Man gjorde väl inte det. Likväl som det ej fanns toapapper, tandborste eller preventivmedel. Om det var bättre eller sämre är ju personliga preferenser. Rickard.
 2. Detta ser jag fram emot! Tycker det är vanligt i alla sammanhang (matlagning, fiske, flugbindning, cykling, paddling, snickeri osv) att man förleds av "vedertagna sanningar" om våra redskap. Vet jag om att mitt spö är dåligt försöker jag inte få ut allt ur det, utan skyller på att det är dåligt, men köper jag ett "fint" spö så nöter och kämpar jag tills det levererar. Lycka till! Rickard.
 3. Så är man redo för 2020.
 4. När man gör egna räkögon och vill ha ett enkelt torkställ där de ej klibbar ihop. Gick ned i soprummet, klippte av en wellpappremsa, jackade den halvägs i varje ända så den gick att sätta ihop. Tillverkningstid ca 1 minut och hittintills min bästa lösning på problemet ☺. Mvh, Rickard.
 5. salmo prutta

  Humor

  - Varför är bladlössen så små? - De har stannat i växten.
 6. Jag hade en lösning för 10-15 år sedan som jag tror var laglig. Jag borrade ett litet hål bakom sittbrunn, körde ned det runda röret från tvärpinnen i en galge (det där svarta som man hade som ärtrör då man var yngre) och silikonade det tätt o fint. Detta hål passade perfekt till en cykelstingpinne. På dagarna hade jag stingpinnens röda flagga och i mörker bytte jag pinne till en med en ficklampa i toppen. Jag hittade en ficklampa som man kunde dra ut huvudet på och få ett runtlysande sken, som en gloria runt ficklampan. Den var fasttejpad i toppen på nattstingpinnen. Minns bara att den var ljusblå i aluminium och vattentät samt liten, 6-7 cm lång, med ett AA-batteri. Tror att din lösning är för segelbåt/motorbåt men runtlysande vitt sken räcker om du är under 7 meter och under 7knop (paddla lugnt karl!). Här killgissar jag. Har svårt att tänka mig att du blir bötfälld, viktigast att du syns. Jag paddlade i farleder i Göteborg bland fyllhundar och Skärgårdstrafiken och då var det viktigt att synas, inte minst av fartyg som körde ifatt dig bakifrån. Mvh, Rickard
 7. Problemet med att energiframställning ska bära sina kostnader, är att vi inte är ense om vad som är kostnaderna. Driften må vara billig men kostnader för sanering av olyckor i samband energiframställning (oljeutsläpp, koldioxidutsläpp, kärnkraftshaverier, uttjänat kärnbränsle, gruvdriftsolyckor osv ) kan vara enorma. Men visst borde subventioner räknas bort när man tar fram kostnader för energi.
 8. Ibland VET jag att ögon är en huggpunkt och är otroligt viktiga. Andra dagar VET jag att utan ögon så tror den jagande fisken att den är oupptäckt (ingen ögonkontakt) och bytet är enkelt att fånga. Jag inser att det är motstridiga ståndpunkter men jag vet att bägge är sanningen. Jag vet. Så ibland binder jag med och ibland utan ögon. Varje gång så gör jag rätt.
 9. Äntligen någon som vågar tänka utanför boxen.
 10. Ser ut som att de kalkar sjön, en killgissning 😎. Rickard
×
×
 • Create New...