Jump to content

Ban

Members
 • Content Count

  62
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Ban

 • Rank
  Member
 • Birthday 08/14/1960

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Västerås

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  xooxo@bredband.se
 • Telefon
  070301904

Recent Profile Visitors

2,271 profile views
 1. Riktlinjer finns, bara att följa (hygien rutiner). Är man sjuk, stanna hemma. Hoppas verkligen att Norge lyckas hålla nere smittspridning till de får vaksin, samt att de inte får in smitta på elderboenden, håller alla tummar.
 2. FHM haft fel angående allting, svenska experter uttalar att alla andra länder gör fel ? Försöker följa med 14:00 varje vardag, antingen live eller kolla svtplay, förstår inte vad det du skriver kommer ifrån, har du någon källa ? Viktigt att vi i dessa tider är källkritiska och använder källor vi kan lita på.
 3. Helt rätt, om vi uppnår flockimmunitet i Sverige och tillhör de som klarat sig, kan man bli smittad i Norge, som kan ligga senare i kurvan, och dra det med hem till Sverige till 70 + are eller sjuka.
 4. Fortsätter med metaforer, i Norge går bilen inte i 120 utan i 80, sträckan som skall tillryggaläggas är lika lång för båda bilarna, sen kan Norgebilen ha startat någon vecka efter Sverigebilen......
 5. Ha ha, såna här du fiskar med dina rullar Typ Guppi
 6. Håller med dig- enhands menar jag, inte att du inte kan något om 2 hands Min personliga åsikt- spön över 14 fot har vikten för mig en stor betydelse, har hittat ett nanospö på 15 fot som jag kan gå en vecka med utan att paja ryggen, sen med åldern blir det än mer viktigt att ha lätta ej topptunga spön.
 7. Dummaste jag hört, kanske gäller enhands, men står du utvadat till över höften och skall kasta en 750 g lina över en hårdström, här pratar vi minst 40m, så behöver man ha en 15 fotare eller större, då är varenda gramm viktigt. Väntar med spänning på 16-17 fots spön som bär dessa tunga linor och som är såpass lätta att man kan fiska en hel vecka utan att behöva sjukgymnastik nät man kommer hem
 8. Fått på torrt i Älvkarleby.I Norge mitt på dagen när ingen lyckas få någon kontakt, gick jag en repa i poolen med torrt, hade 3 fisk som var upp och högg, alla lossna, men ändå, man skall aldrig säga aldrig Fluga var hjorthårsfluga- fettad med v klippt fronthackel, samma som till öring och harr. Sen om man skall drilla en 3-5 kgs havsöring med 8-10ans torrflugekrok kan ha sina moraliska tvivler.
 9. NÄH, NÄ:inga fler ORiktiga Rullar! 

 10. Håller med Ismo, manliga grejer Ock inga små skitflugor, muddlern skall vara 12-15 cm Dock krävs det att man gymmar 2-3 ggr i veckan.
 11. Ban

  G Loomis Asquith

  Finns 2-hands på deras hemsida
 12. Varning för Addnaturs rea- köpte och betala en lampa på rean till havsöringsfisket, en vecka senare (finns fortfarande lampor kvar) mailar jag och får senare svar att de tappat bort lampan, ett par dagar senare säger de att lampan är slut och vill att jag skall köpa en annan lampa ur deras sortiment, otrevligt bemötande, samt att de skriver att det tar minst 7 dar innan pengarna skall sättas tillbaka på kontot. Utan lampa och utan pengarna i 2-3 veckor.... Undvik företaget, sprid gärna. Mvh Börje
 13. Mitt favoritspö, som nummer 2 kommer Method 12,5 #8
 14. Ban

  Flossing

  Älvkarleby med 12 grader i vattnet, då tas det 2-6 laxar om dagen, 5/7 årets högsta vattentemperatur med 21,58, då tas det 67 lax varav 2 på fluga. Intressant med fångststatistik
×
×
 • Create New...