Jump to content

Ulf W

Edge Moderator
 • Content Count

  1,228
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Ulf W last won the day on May 23 2019

Ulf W had the most liked content!

Community Reputation

104 Excellent

About Ulf W

 • Rank
  Moderator Köp & sälj
 • Birthday 02/04/1971

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Getinge
 • Intressen
  ..

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  ulf.westerberg@gmail.com
 • Skype
  ..
 • Telefon
  0733886328

Recent Profile Visitors

3,817 profile views
 1. Ulf W

  Fiskeknän!

  Har ganska nyligen gått igenom en tid med samma besvär som du beskriver. Har sedan länge haft problem med ett vänsterknä efter att ha skadat mig när jag var yngre och spelade innebandy, första gången total främre korsbandsruptur ett yttre ledband som gick av och en sprucken yttre menisk. Har klarat mig ganska bra med att bara hålla igång och köra på, ända tills för några år sedan då bägge knäna började spöka. Fick bägge knäna undersökta och det konstaterades förändringar i brosket, läkaren rekommenderade att jag inte skulle hålla på och gymma som jag gjorde, marklyft och benpress va några favoriter. Önskar att jag inte lyssnat på den läkarens råd då det faktiskt blev mycket sämre snabbt. Fick tid hos en annan läkare som äntligen förklarade vad som va fel och att jag hade artros i bägge knäna och att det säkerligen berodde på innebandyn. Hade turen att få komma till en bra sjukgymnast och fick gå artrosskola. Han tyckte mer eller mindre att läkaren va en idiot som sa att jag inte skulle träna, fick ett anpassat träningsprogram och redan efter ett par veckor märkte jag en klar förbättring. Ser att du bär ganska tungt och gör just dom rörelserna som skulle döda mina knän, även om det inte skulle artros så skulle du behöva någon form av träningsprogram för att stärka muskulaturen i benen. Och om det nu skulle vara artros så är det inte slut med fiske och friluftsliv, dina knän kommer behöva lite underhåll bara.
 2. Tycker du ska vara glad att du fått något😉 Har själv en beställning liggande hos F...............s sedan 27/1 där allt är betalt och klart men butiken skickar inte och går inte heller att få tag på. Undra om man på något sätt kan få tillbaka pengarna när man inte får tag på butiken?
 3. Står faktiskt på respektive hemsida att dom ska sjunka ganska likt. Att guidelines linor sjunker snabbare är mer en personlig uppfattning. Men i vilket fall så vill man ju ha samma eller mer sjunk på spetsarna än bodyn.
 4. Rio body med sjunk3 och guidelinespets med sjunk2 funkar nog då dom sjunker ungefär lika snabbt. Men Rio intermediate och Guideline hover blir fel då intermediate sjunker snabbare.
 5. Guideline uppger att brottsstyrkan på deras klumpar och spetsar ligger på 32lbs för klass 7-8 och 8-9, 9-10 och över ligger på 42lbs. Har inte hittat något liknande för Rio men personligen upplever jag att rio´s spetsar brister långt tidigare än guideline´s. 32lbs = 14,5Kg 42lbs = 19Kg
 6. Tycker också att Eira ser trevligt ut, hoppades på några tips.
 7. @Christian1971 Hur gick det, kom du iväg på något fiske?
 8. Skulle först höra med Loop om dom är villiga att fixa en ny del till dig, dom brukar vara väldigt bra att ha och göra med.
 9. Vill bara tipsa om Gothia Flyfishing som har riktigt fint rävhår. Här golden banana.
 10. Hamnade på 3,9, då tycker jag ändå att vi i familjen verkligen försöker. Misstänker att det beror på att vi måste ha två bilar, varav en är en stor dieselbil.
 11. Ulf W

  NÁM 12,7 #7

  Lite sugen på ett själv, skriv gärna ett par rader när du hunnit testa det.
 12. Ulf W

  NÁM 12,7 #7

  Tror inte dom finns i någon affär i Göteborg men själva företaget ligger där så det kanske går att lösa med dom direkt.
 13. Ulf W

  NÁM 12,7 #7

  Slog till på detta då jag kände att jag behövde ett spö i den längden och klassen. Tänkte här skriva ner mina första intryck. Kan börja med att Marcus på namproducts ger bästa möjliga service. Spöt kommer i en blå/grå corduratub med gott om plats för spöt, till skillnad från många av dagens aluminiumtuber. Det ligger i en blå/grå socka också den väl tilltagen med gott om plats för spöt. I mina ögon är spöt snyggt med sina svarta komponenter och den råa klingan, inte massa onödigt lull lull. Spöt känns lätt och har ett härligt djup när man vibbar på det. Återkommer när jag provat med lina och fiskat lite med det. Uppdatering 20190525 Körde en snabb sväng till ätran för att få testa spöt. Körde med scandi body från Rio och tip från hardy, det hela landade på ca 29g och kändes väldigt bra. Man kan säkert gå både upp och ner ett par gram utan problem. Svårt att beskriva aktionen på spöt men det böjer sig långt ner mot handtaget och känns kraftfullt, toppen något styvare. Lyfta linan för nytt kast var otroligt lätt, lite för lätt till en början men efter några kast så satt det där.
 14. Vet inte om du känner till Wittlock i Halmstad men det brukar hänga en del goa gubbar där, dessutom har dom flugbindnings kvällar då och då. Passa på att besöka dom den 9/3 då dom har minimässa.
 15. Hej Ulf

  Har ett par Hodgman Aesis Sonic storlek LK till salu aldrig använda.

  MVH

  Cts 16

×
×
 • Create New...