Jump to content

Ulf W

Edge Moderator
 • Content Count

  1,218
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Ulf W last won the day on May 23

Ulf W had the most liked content!

Community Reputation

104 Excellent

About Ulf W

 • Rank
  Moderator Köp & sälj
 • Birthday 02/04/1971

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Getinge
 • Intressen
  ..

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  ulf.westerberg@gmail.com
 • Skype
  ..
 • Telefon
  0733886328

Recent Profile Visitors

3,749 profile views
 1. Hamnade på 3,9, då tycker jag ändå att vi i familjen verkligen försöker. Misstänker att det beror på att vi måste ha två bilar, varav en är en stor dieselbil.
 2. Ulf W

  NÁM 12,7 #7

  Lite sugen på ett själv, skriv gärna ett par rader när du hunnit testa det.
 3. Ulf W

  NÁM 12,7 #7

  Tror inte dom finns i någon affär i Göteborg men själva företaget ligger där så det kanske går att lösa med dom direkt.
 4. Ulf W

  NÁM 12,7 #7

  Slog till på detta då jag kände att jag behövde ett spö i den längden och klassen. Tänkte här skriva ner mina första intryck. Kan börja med att Marcus på namproducts ger bästa möjliga service. Spöt kommer i en blå/grå corduratub med gott om plats för spöt, till skillnad från många av dagens aluminiumtuber. Det ligger i en blå/grå socka också den väl tilltagen med gott om plats för spöt. I mina ögon är spöt snyggt med sina svarta komponenter och den råa klingan, inte massa onödigt lull lull. Spöt känns lätt och har ett härligt djup när man vibbar på det. Återkommer när jag provat med lina och fiskat lite med det. Uppdatering 20190525 Körde en snabb sväng till ätran för att få testa spöt. Körde med scandi body från Rio och tip från hardy, det hela landade på ca 29g och kändes väldigt bra. Man kan säkert gå både upp och ner ett par gram utan problem. Svårt att beskriva aktionen på spöt men det böjer sig långt ner mot handtaget och känns kraftfullt, toppen något styvare. Lyfta linan för nytt kast var otroligt lätt, lite för lätt till en början men efter några kast så satt det där.
 5. Vet inte om du känner till Wittlock i Halmstad men det brukar hänga en del goa gubbar där, dessutom har dom flugbindnings kvällar då och då. Passa på att besöka dom den 9/3 då dom har minimässa.
 6. Hej Ulf

  Har ett par Hodgman Aesis Sonic storlek LK till salu aldrig använda.

  MVH

  Cts 16

 7. Du behöver faktiskt inte göra reklam för din blogg i varje inlägg du gör Lägg upp länk här istället https://www.edgeflyfishing.com/ipb/forum/208-medlemmarnas-hemsidor/
 8. Är det bara dyrt så måste det ju vara bra
 9. Ulf W

  Premiär i Ätran

  Ätran brukar vara ganska tidig, har för mig att första blanka togs på premiären förra året. Flugor i gult, brunt eller orange brukar funka. Allt ligger inom gångavstånd från stugan där man löser fiskekort.
 10. Någon som använder sig av Hodgmans vadare och kan komma med ett utlåtande. Tittade lite på Aesis som ser jäkligt intressant ut.
 11. Någon som har koll på hur Patagonia Nano Puff är i storlekarna? Är en Large verkligen Large och inte stor som en XL?
 12. Som sagt Gliss´n Glow, tror det är i färgen Old Gold alt Dark Gold. Har för mig att den färgen inte tillverkas längre
 13. Inte kastat med just X 11fot #6 men jag skulle gå på lina i #6. Denna linan laddar ju spöt ganska bra redan i samma klass som spöt och sage x är ju inget spett.
 14. Testade med en Guideline compact multitip 24g idag, blir perfekt att fiska med. Sjukt enkelt att kasta med.
×
×
 • Create New...