Jump to content

Ulf W

Edge Moderator
 • Content Count

  1,332
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Ulf W last won the day on June 11 2020

Ulf W had the most liked content!

Community Reputation

147 Excellent

About Ulf W

 • Rank
  Moderator Köp & sälj
 • Birthday 02/04/1971

Information

 • Kön
  Man
 • Intressen
  ..

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  ulf.westerberg@gmail.com
 • Skype
  ..
 • Telefon
  0733886328

Recent Profile Visitors

4,686 profile views
 1. Ser mig själv som mycket rädd om mina prylar ändå har det blivit ett par spöbrott. Reaction small på första turen så inget snack om att det va fabrikationsfel, hände ett par av dom som fiskade samma modell.
 2. Första vadarna va faktiskt ett billigt sett från guideline för många år sedan och dom höll, bytte sedan till en bättre modell och dom höll inte om man säger så. Tog ett par månader att få dom utbytta på garanti, därefter blir det alldrig vadare från guideline. Kört simms g4 pro i 8 år men dom krympte på slutet?
 3. Kallar du det att smutskasta? Har inte sagt att guideline gör dåliga grejer men just spöna jag nämnde gick av förvånansvärt ofta. Tur att vi inte pratar vadare, rullar från guideline?
 4. Guideline har tidigare varit kännt för att göra spön som small av för ingenting, LeCie, Reaction, Lpxe. Har själv kastat av både ett Reaction 13,7 #8 och ett Lpxe 13 #8.
 5. Kör med Berkley Big game och gör likt, mjukt som Ismo's tarm blir det?
 6. Aquasure och rubberfix är nog inte så lämpligt att binda med om härdtiden är lik Liquisole.
 7. Liquisole va bäst när det fanns. Nu finns aquasure och rubberfix som ska vara något liknande, har dock inte testat själv.
 8. Det SKA fan se ut som om man använder grejerna.
 9. Ser bra ut. Vill passa på att tipsa dig om gruppen Lax och öringflugor på Facebook där bla. @Ludvig72 har gjort livebindningar som är jäkligt bra att titta på om du vill se hur proffsen binder.
 10. Har hört att Hardy ska sluta med linor, vet att dom fina 12fots spetsarna slutat tillverkas.
 11. Har en 10' #7 som jag byggt om på liknande sätt, för min del är detta kanon när jag fiskar felsläng och det är bökigt och jäkligt. Till detta har jag kört med Guideline ULS 3D+ 7/8 och när det är riktigt trångt OPST 275grain med hardy och rio tips. Till en #8 har jag kört med Rio skagit trout spey shooting head 225grain och tips från hardy och rio, denna lina finns även med integrerad skjutlina viket är smidigt om man vill fiska in flugan nära.
 12. Skulle oxå vara kul om ni kunde ha med någon från Tranås Energi.
 13. Jan Kalle Sundblad, vet inte om han varit med innan men det skulle vara intressant att höra om färgning av material.
 14. Blev en Osprey daylite plus https://uthuset.nu/sv/artiklar/daylite-plus.html Något större än tänkt men väldigt nöjd + att man kan ha vätskeblåsa i den.
 15. För egen del tycker jag att dom är nästan en fullträff. Tyckte själv att dom såg ganska bylsiga ut när jag provade men efter att ha använt dom ett par turer så uppskattar jag "bylsigheten". Kände mig riktigt smidig i dom vilket jag inte gjort med tidigare vadare, återstår bara att se om dom håller i närheten av så länge som mina G4 Pro gjorde. En sak jag inte fattar är varför man har valt krokar och inte spännen till hängslena?
×
×
 • Create New...