Jump to content

Ulf W

Edge Moderator
 • Content Count

  1,317
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Ulf W last won the day on June 11 2020

Ulf W had the most liked content!

Community Reputation

138 Excellent

About Ulf W

 • Rank
  Moderator Köp & sälj
 • Birthday 02/04/1971

Information

 • Kön
  Man
 • Intressen
  ..

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  ulf.westerberg@gmail.com
 • Skype
  ..
 • Telefon
  0733886328

Recent Profile Visitors

4,549 profile views
 1. Har en 10' #7 som jag byggt om på liknande sätt, för min del är detta kanon när jag fiskar felsläng och det är bökigt och jäkligt. Till detta har jag kört med Guideline ULS 3D+ 7/8 och när det är riktigt trångt OPST 275grain med hardy och rio tips. Till en #8 har jag kört med Rio skagit trout spey shooting head 225grain och tips från hardy och rio, denna lina finns även med integrerad skjutlina viket är smidigt om man vill fiska in flugan nära.
 2. Skulle oxå vara kul om ni kunde ha med någon från Tranås Energi.
 3. Jan Kalle Sundblad, vet inte om han varit med innan men det skulle vara intressant att höra om färgning av material.
 4. Blev en Osprey daylite plus https://uthuset.nu/sv/artiklar/daylite-plus.html Något större än tänkt men väldigt nöjd + att man kan ha vätskeblåsa i den.
 5. För egen del tycker jag att dom är nästan en fullträff. Tyckte själv att dom såg ganska bylsiga ut när jag provade men efter att ha använt dom ett par turer så uppskattar jag "bylsigheten". Kände mig riktigt smidig i dom vilket jag inte gjort med tidigare vadare, återstår bara att se om dom håller i närheten av så länge som mina G4 Pro gjorde. En sak jag inte fattar är varför man har valt krokar och inte spännen till hängslena😒
 6. Efter att mina G4 Pro slutligen verkar ha gett upp så föll valet på Swiftcurrent. Provade dom och G3 i min lokala butik. Upplever swiftcurrent som något rymligare och lite mer robust jämfört med G3. LRM satt bra på mig som är 178cm 95kg inseam 82cm, provade MRM oxå men dom kändes något små. Kommer testa dom ytterligare i hemmet med dom kläder och skor jag normalt använder vid fiske.
 7. Hur binder man vingen på en sån fluga och vad använder man för material?
 8. Ulf W

  Historier

  Fantastiska berättelser som måste uppas.
 9. Gör ju inget om priset är lågt.
 10. Letar efter en liten ryggsäck att ha med mig när jag fiskar. Kraven är: Liten max 15L Kunna ha den på när man vadar Inte i vägen vid fiske, både enhands och tvåhands Ös på med förslag
 11. Clear intermediate och ljust blå blir ganska likt i både solljus och skymning. Funkar ju inte riktigt när man lyckats dra klumpen ända till toppöglan och ska göra nytt kast.
 12. Kan inte annat än att hålla med Berndt, "billiga" är hardys spetsar oxå. Använder dom till alla spön från 10' #7 till 15' #10.
 13. Köpte en wf-lina från Loop när jag började med flugfisket en gång i tiden, telefonsladd deluxe sämsta skit jag någonsin ägt. För något år sedan köpte jag någon compact intermediate från cortland, helt omöjligt att se var klump och skjutlina började. Skjutlinan trasslade också något djävulskt. Vision vibe 85, låg som en serpentin på ytan.
 14. Nä en jäkla djungel är det.
×
×
 • Create New...