Jump to content

Dannee

Members
 • Content Count

  56
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Dannee

 • Rank
  Member

Information

 • Bostadsort
  Askim, Norrland Stor passion för flugfisket och flugbindning. Fiskar det mesta som erbjuds med fluga, men framför allt Havsöring och Lax... :)

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  sugge83@hotmail.com
 • Telefon
  0761032283

Recent Profile Visitors

833 profile views
 1. Dannee

  DSC 0465

  Fint där Tobbe ! Grattis
 2. Här kommer en fin rapport från igår, det blev även den första bonken för säsongen Gav mig ut tidig morgon för ett flytringspass med sikte norrut. Morgonen började med trögt fiske men efter någon timme så bestämmde jag mig för att fiska från en av öarna jag paddlat mig ut till. Vid ett mindre rev och en rejäl sluttning så small denna fisk på ! hon tog snabbt lite lina, men sen gjorde den det märkliga och började simma mot mig nästan ända upp på land så drillningen gick lite väll fort kan man säga.. Flugan som jag använde var en hembunden fiskimitation på ca 4cm Ska oxså nämna det att den hade ett par större fiskar i magen på närmare 6-7cm. / Mvh Danne.
 3. Dannee

  Hö 54 cm

 4. Låter bra de Matte ! tänk dig en svart variant till nattfisket
 5. Vilken drömfisk !! Stort Grattis Havsula till en riktig kanonfisk Hoppas det var en fin kamp med den store / Mvh Danne.
 6. Trevlig fiskeläsning om den fina fångsten Bra kämpat , Bugar och bokar GRATTIS Storfiskaren ! Skicka in en analys så vi får det rätta svaret, alla har ju sin egen teori antingen en hybrid , lax el Hö.. Ser framemot vårat gemensamma fiske framöver då jakten fortsätter efter dem större fiskarna. / Mvh Danne.
 7. Dannee

  DSC 0371

  Nice Tobbe Han levererar fisk efter fisk haha... Gratulerar fiskebroder !
 8. Dannee

  Havsöring på Västkusten

  Hö på 58 cm i bra kondition tagen på den hembundna flugan vid namn White Devil.
 9. Här kommer en hyfsad fiskerapport från i går då jag och Putte gjorde ett trevligt hö pass 5 landade fiskar från 40-44 cm och 2 tappade ! Putte tog 1 just under måttet, och hade ett fler tal hugg men havsöringen var rejält kräsen vi provade allt från små märlor till torrfluga hehe. Hittils säsongens största fisk för min del blev en fin 58a i god kondition som bjöd upp till en härlig dans. Klass 5 spöt fick jobba fint ! efter några rusningar och goa hopp så blev det dags att landa den, blev lite orolig att inte 0,18 tafsen skulle hålla men det gick till slut bra bara man ser till att ha rätt broms så går det allt och samtidigt tålamod Bilder kommer att läggas upp så fort jag har möjlighet. / Mvh Danne.
 10. Härlig Tobbe !!! Du har verkligen det rätta flytet i fisket just nu kan det bli bättre el ??? haha.. finns ju inget stopp ! du levererar bara bättre och bättre för varje pass du gör STORT GRATTIS !!.... och reka goa platser kan du allt Skoj att vi även inom fiskegänget prickat in fint fiske och chansen till fler vackra Hö kommer..... Men han som fiskar mest tim tar ju i längden oftast fler fiskar hehe , nu börjar det snart vara dax att trixa till det i flugvalet fisken blir bara mer och mer kräsen och då tar vi fram det lilla extra hehe
 11. Väldigt spännande läsning och bra fiskehistoria Tobbe , jag fick allt sitta i förarsätet vid den långdragna drillningen som gick kanon bra !!!! Den här dagen kommer du sent glömma Nu är du allt riktigt flugfiskebiten haha , man kan verkligen säga att hö säsongen fått en sjukt bra början
 12. Dannee

  DSC 0304

  Var ett nöje att se dig drilla fisken grymt gjort Tobbe Stort Grattis
 13. Laddar för en trevlig spännande Hö - tur i morgon med gänget i FSK
×
×
 • Create New...