Jump to content

Mr. Smith

Members
 • Posts

  1,090
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Mr. Smith last won the day on January 23

Mr. Smith had the most liked content!

About Mr. Smith

 • Birthday 05/27/1975

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Åsa

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  danielsadress@gmail.com
 • Telefon
  0708496300

Recent Profile Visitors

4,873 profile views

Mr. Smith's Achievements

Frontline Member

Frontline Member (4/5)

24

Reputation

 1. Upp. Nytt pris. 400 inkl. frakt.
 2. Volantis i klass 6 (float) säljes. Inköpt i våras och knappt använd. 400 kr inkl. frakt Skicka gärna PM. Mvh /Daniel
 3. Hej Daniel!

  Köper gärna ditt TFO-spö.

  Mvh/ Mats Sjödin 

 4. Tar gärna linan Daniel! Om du kan skicka den idag vore jag tacksam? 

  1. Mr. Smith

   Mr. Smith

   Halloj! Det är helt OK. Jag hinner ner till Postlådan innan 16:00. Swisha mig och återkom med din adress ASAP

 5. Toppen! Tack för all snabb och bra hjälp, mycket uppskattat!!
 6. Halloj. En Snakering på toppdelen på mitt älskade Sage Z-Axis 690-4 har gått av vid lindningen. Någon som vet någon som kan hjälpa mig att reparera detta? Kostnad? Tack för hjälpen. /Daniel
 7. Släpper du den för 400 kr?

  1. Mr. Smith

   Mr. Smith

   Halloj! Vilken menar du? ?

 8. Hej Daniel! Hur lång är du och vad väger du? Bara undrar för jag är lite osäker om den kan vara en aning för stor för mig.

  1. Mr. Smith

   Mr. Smith

   Halloj! Är väl 185 lång och lite överviktig ? Är inte säker men typ 90 kg

 9. Jag tar lina Daniel! 

 10. Hämtade paketet idag:). Tack för en smidig affär..

  Hls Magnus

 11. Loop Cross S1 och/eller Loop AEG
 12. Små #18 Baetis och gula forssländor. Dagsländor är kul.
 13. Har ålat omkring en del vid åkanten i väntan på vak de senaste veckorna. Detta samt ett par tappade fiskar på dylika har inspirerat mig till nedanstående spinners. Har bundit spinners från storlek 12 ner till krokstorlek 20, mest i storlek 16.
 14. Mr. Smith

  köpa flugor

  Ken, Jag har inga förutfatttade meningar och jag hoppas att jag var tydlig med att vara imponerad av kvaliteten på era flugor till det priset ni säljer dom för och jag tror givetvis inte att ni anlitar barnarbete (om jag hade minsta misstanken om det skulle jag inte vara er kund). Så om jag inte var tydlig nog innan så hoppas jag att den här kommentaren rättar till det eventuella missförståndet Tack föresten för din kommentar, det värmer. Gällande Umpquas flugor så har de olika priskategorier och de som t ex. Capricorn säljer för runt 30 kr är helt fantastiska. Och flera av det mönster som ni har er ert sortiment tillhör mina egna favoriter, t ex. Tussen CDC, Pearl Black Gnat, Wonder Winged Gnat, Riffle Caddis och Surpuppan. Det är kul att få inspiration från flugor man köper och använder inspirationen i sin egen flugbindning, tweakar dom och vidareutvecklar. Sån är jag i alla fall Kanske det vore en lite kul idé även för flugor.se att sälja flugor i olika priskategorier? /Daniel
 15. Mr. Smith

  köpa flugor

  Tack Richard Vem vet ... jag kanske har en sweat-shop på vinden hemma Skämt åsido ... jag säljer några flugor då och då och tycker mest det är kul, alltså inget jag gör för att jag behöver pengarna. Kul att få feedback och främst då när andra fångat fina fiskar på flugor jag bundit, som flugbindare tror jag inte det finns något roligare än sådan feedback (förutom att fånga fiskarna själv förstås). Men när det kommer till massproducerade köpeflugor så finns det INGA som kan mäta sig med den kvalitet (bindteknik, mönster och material) som flugorna från amerikanska Umpqua. Jag vet att Capricorn säljer dom i Sverige, det finns säkert fler? Men jag handlar själv också då och då lite från Ken och grabbarna i Blekinge, främst havsöringsflugor och om jag på grund av tidsbrist inte hunnit binda upp ett gäng Streaking Caddis när nattsländorna börjar surra över ån. Och för 12 kr tycker jag flugor.se flugor är oerhört bra och prisvärda.
×
×
 • Create New...