Jump to content
Edgeforum

minimxer

Edgemember+
 • Content Count

  385
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

minimxer last won the day on January 31 2013

minimxer had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

About minimxer

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 02/02/1983

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Bergum

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  mattias.saari@holmgrensbil.se
 • Telefon
  0736269325

Recent Profile Visitors

1,835 profile views
 1. minimxer

  Snygg rulle.

  Ny rulle som påminner lite om gamla backwinder rullen. https://swiftflyfishing.com/products/lunar-ac2-hubless-fly-reel?variant=4609306984485
 2. Tack för svaret, är lite ute efter slimma ner vikten på prylarna iår. Kanske får inhandla en sån rulle nu då. Fast man kanske i märker någon skillnad på 20 gram hit eller dit. Spöet väger 62 gram tror jag och rullen skulle då väga 58 gram. Det 100 gram för spö och rulle. Nån meter backing och fluglina på det blir en lätt kombo.
 3. Nån som prövat denna rulle? Verkar onekligen väldigt lätt och nätt. http://www.flyfishingmasters.se/sk/whychwood-river-stream-flugrulle
 4. Det är dumt, då ser jag ju inget.
 5. Köpte mig ett Loon uv paint kit mest för att göra röda ilskna ögon på mina boobieflugor men undrar vilka mer användningområden man kan hitta. Googlat runt lite utan att fina så mycket.
 6. Grymt snyggt, hör av dig när isen släpper vid sjön vid stugan så kommer jag upp och snyltar till mig en kopp kaffe.
 7. minimxer

  Abstinens varning!

  Fiskar jag hemmavid får gärna fiskarna vara svårflörtade och trilskas, för där kan jag försöka dagen efter igen. Men betalar jag flera tusenlappar för ett fiske får det gärna vara över förväntan.
 8. minimxer

  Abstinens varning!

  Hade varit kul om nån hade en prisuppgift på fisket. Hade gärna provat en sväng även om det hade funnits risk för att tröttna.
 9. Kollat en del på dom spöna och dom verkar väldigt prisvärda. Vill så gärna provkasta med ett när dom kommer.
 10. Slutat att äte norskodlad lax och försköker få fru och barn att haka på det tåget men inte lyckats helt ut. Väljer torsk med äggsås alla dar i veckan om jag får välja.
 11. Skall läsa och se vad jag kan göra, skulle vara kul att ha öring ända upp till husknuten.
 12. minimxer

  Bäckvård

  Hej, har en bäck runt husknuten som jag vet håller öring i dom nedre regionerna runt 300 meter nedströms. Men hos mig är botten mest bestående av sediment, tänkte att jag skulle få lite fart på vattnet uppe hos mig och minska sedimenteringen. Är det en bra idé att försöka? Eller borde man låta det vara som det är? Markägaren har gett mig tillåtelse att rensa lite och försöka mig på öka flödet men ville kolla här först.
 13. Nån som känner nån som hyr ut alt har tips på billigt boende på Fyn eller Bornholm? Ev andra ställen i Danmark går också bra, bara det finns nära till havsöring. Pm:a eller skriv här i tråden.
 14. Öring fångad i en "hemlig" liten sjö nära Göteborg. Fick vänta i 40 minuter på att den skulle vaka inom kastavstånd, när den äntligen vakade på rätt avstånd tog den fjädermyggan stenhårt. Snabbt foto utan att veta vikt eller längd så fick den simma tillbaka igen. Skickat från ett fån utan koll!
×
×
 • Create New...