Jump to content

Blanko

Members
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Blanko

 • Rank
  Member
 • Birthday 07/29/1983

Information

 • Kön
  Male
 • Bostadsort
  Arvidsjaur

Recent Profile Visitors

1,160 profile views
 1. Blanko

  Mört

  ja faktiskt.. fick en förra året på 1,3. Fick höra det var sportfiskerecord men de låg faktiskt på 1,8.. de va synd de:)
 2. Blanko

  Mört

  Vad kan vara mer roande än att kasta med torrfluga på vakande mört. Men man måste vara tålig eftersomdom j*vlarna går i stim runt runt runt i sjön...=) Nåväl, lyckades lura en på just över kilot. så nöjd fick ja gå hem.
 3. Denna gädda blev tagen i Kiruna fjällen Norr om rostojaur. Blev dock väldigt chocad att den kände för att ta och att det var en gädda. Anade att dom fanns där uppe oxå men men.. Fick den på en orange streamer stl 10 vikt: 5,1 kg
 4. Efter en hård kamp på ca 20 min fick ja äntligen upp den.. Röding 1,7 kg.. myra strl 18 Kändes som en dröm som blev sann. Nååväl, nu är den då i vattnet igen. målet ärväl att ta den igen nån annan gång..
 5. Min vinnar röjje.. mkt stolt vinnare..
 6. Ja, de kan vara en bra id'e. Vad ja vet dså är öringen mkt aktiv på nätterna och mörka kvällar. Det som oxå kan komma att fungera är att fiska under dåligt väder, regn, vind m.m. Ungefär sämsta tänkbara väder. Då hålls det oxå lite mörkare och fisken är mer aktiv med syre i vattnet.. Lycka till.. de var vad ja vet om öringen.
 7. max tur med fisket :P

 8. Nä de var faktiskt nå galet kräsna rödingar.. inte ett enda liv i sjön så länge det blåste. Funderar just om finnarna fick något när dom satt med kastmete. De ska då vara finnar till allt... Mask i fjällen=fegt.
 9. Vad mer ska man säga.. bara hålla med.. Är du ute efter röding från en sjö.. Sätt dig bara ner lugnt o stilla och koka en Java eller två om det så krävs. Rödingen behöver tålamod. Tror att många håller med...
 10. andra storfisken.. Fiiin..
 11. Här är ena iaf.. som gav mig veckans fisk v.29..
 12. Ja njöt varenda sekund av historien.. Jag antar att ja hade det bra jämfört med dig.. Nåväl nog är gäddan oxå en ganska fin fisk att få, men kanske inte i alla lägen. Längtar som fan till Kola. Bliur nog dit nästa år. Eller Island... Valet är svårt.. Nån som kan hjälpa???
 13. om jag fjäskar lite, säger du då..=) Jo..... "the truth is out there"
 14. Heheheh nja inte är det nån fara.. Men ja vart fan sjukt nöjd iaf med ett nytt rekord..=)
 15. Röding på 1,56 Gav mig en keps t.o.m. veckans fisk v29..=)
×
×
 • Create New...