Hoppa till innehåll

HALster

Members
 • Antal inlägg

  1 095
 • Blev medlem

 • Senast besökta

 • Days Won

  5

HALster last won the day on November 29 2017

HALster had the most liked content!

Gemenskaps Rykte

79 Excellent

1 följare

Om HALster

 • Placering
  +10 years Edgemember

Information

 • Kön
  Hemligt
 • Bostadsort
  Värmdö

Kontakta medlemmen

Senaste Profil Besökare

2 312 profilvisningar
 1. Hooked_on_trout och Hooked_panels
 2. Perfekta proportioner för kusten på den MathiasL man vill att materialet skall pulsera i stoppen mycket fin fluga!
 3. Håller med jakobj ang. risken för felkrokningar. Knepig problematik speciellt på kusten då man ofta famlar i ovisshet tills man knäcker koden för dagen. Då är det praktiskt att kunna fiska två olika färger eller storlekar. Dock, ALDRIG använda tafs-skarvknut/blodknuten för upphängare! Försvagar den knuten enormt, jag vet. Bättre då med kirurgknuten. Bäst: Dropper-knot (googla), tafs 10 cm perfection loop som går i drpper-knoten.
 4. Fiska stora streamers med #7 i höljorna mellan Dalsjöns utlopp och Rismyrströmmens slut för öring och/eller kör torrfluge-harr på lugnvattnet nedom Rismyr. Finns fin harr på den sträckan. edit: skippa Karlssons, det ligger långt ned från Bydalen samt att det stället fiskar bäst tidigt på säsongen mvh HaLster
 5. Att slå det officiella (IGFA) världsrekordet på öring (salmo trutta ie. brown trout), gärna i havet med #7. All-tackle rekordet i vikt, 19,1 kg fångad av Otwin Kandolf i New Zealand eller All-tackle rekordet i längd, 97 cm fångad av Erik Haatja i Wisconsin Helst båda samtidigt och med så god marginal att rekordet aldrig kan slås. Vore mysigt
 6. Jösses, Eide din Childers är ju overkligt snyggt bunden. Ren perfektion! mvh HaLster
 7. Livsfarlig farkost i tuff sjö skulle jag säga. Man vill ha flex i materialet när den tunga sjön kommer smällandes i baken.
 8. Freestone är väl Kina producerat medan alla andra modeller görs på plats i Bozeman, därav priserna
 9. Jo men jag menade att det är viktigare för hållbarheten att vadarna är 1-2 strl större än din normala storlek än vilket märke/pris.
 10. Mitt tips: köp något som du har råd med och köp 1 eller 2 storlekar större och skit i att de sitter illa. Då kommer du hålla dig torr.
 11. Jag håller med. Dom är mycket bra 👍
 12. App-app, ta det lugnt för helvete!! Hipsters kliar sig inte på pungen, det säger sig självt. Contradiction! Nä, nog flugfiskade han. Med eller utan spö. Tro mig.
×
×
 • Skapa ny...