Jump to content

Martin L

Members
 • Content Count

  1,668
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Martin L

 • Rank
  Frontline Member
 • Birthday 01/24/1980

Information

 • Kön
  Male
 • Bostadsort
  Skövde

Recent Profile Visitors

2,526 profile views
 1. Så du menar att vi borde sätta ut mer regnbåge i våra vattendrag och skapa fler p&t vatten? Är det så du menar Trigger?!! :ph34r:
 2. Svensk mentalitet att man gnäller i det tysta? Är det inte att gnälla i det tysta att skriva en protest på Edge under ett nick? Brinner du för ett förändrat Baltak så ska du så klart jobba för det. Ha respekt för att Aktiebolaget vill tjäna pengar och att det faktiskt finns många som har slutat att fiska där av helt andra anledningar än att det är små fisk. Min personliga åsikt är den samma som tidigare talare att upplevelsen i Baltak snarare är kopplat till fiskaren än fisken. Är omåttligt trött på folks bristande respekt för andra fiskare i den där ån.
 3. Om man nu är missnöjd kan man ju undra varför man åker dit 40 gånger på ett år. Antar att Aktiebolaget Hökensås Sportfiske är mycket nöjda med dig och din kompis som kunder.
 4. Fängelsestraff är väl att ta i. Kan man inte hantera jakten får man väl byta hobby. Jag har ingen förståelse till varför man ska stryka personer, som klantar sig, medhårs. :ph34r:
 5. http://www.capricorn.se/sv/utrustning/flugspon/tfo/ticr-x/tfo-ticrx-4-delad-7-6ft-6.html?XBLG18088=99e693ced6548f9f32d1746aede8a4c8 Samma spö, annan butik - men mer tydligt att det är 4-delat
 6. http://mistpool.com/product_info.php?products_id=803
 7. Fortfarande låst!? Istället för att låsa hela kan man väl moderera bort det som inte passar. Ämnet är ju viktigt!
 8. Kör också bahnhof, fast via någon stadsnäts chosan, så driften står OpenNet för....men inte haft några problem med Bahnhof än så länge....
 9. Det är alltid lätt att klaga och dra konstiga liknelser. Varje år sportfiskar 1,5-2 miljoner personer i Sverige, hur får man alla dem att göra "rätt" och vad är "rätt"? Antar att ingen av er har läst följande "https://www.fiskeriverket.se/download/18.28d9b61d126d6846f29800011116/aterutsattning_uppdaterad_2010_webb.pdf" Det var många år sedan jag gav förslaget till Edge att göra en sådan, men nej. Den kan ju fortfarande göras bättre för oss principfasta flugfiskare med hulinglösa krokar, knutfria håvar, temperaturmätning och intensiv fotovilja. Vill man göra pengar på det så skaffa sponsorer på hullinglösa krokar, knutfria håvar, termometer och sälj det ihop med ett informationsblad. Risken finns ju att man möter på motstånd, likt "upproret mot c&r" som var för ett par år sedan :-) Det är inte lätt, det ska ju vara gångbart också. Och alla har eller gör vi mindre lyckade ingrepp ibland. Fish on!
 10. Huvudartikeln är ju pinsam. Man skriver "räddar" i rubriken men avslutar med att typ alla dör......bra journalistik ?
 11. Äntligen verkar det kommit en lina som kan ersätta klassiskaLoop Distance 75, med kort klump. Tidigare "kopior" har inte ållit måttet och Distance 75 var ju tyvärr inget som höll i längden trots diger linvård. Någon som testat denna nykomling?
 12. Martin L

  Fly & Tie

  http://www.dagensmedia.se/nyheter/print/article3225568.ece Vad tror ni, behövs fler tidningar? Har det inte skrivits om allt? Har inte alla fiskevatten redan exponerats? Har inte alla flugor bundits? I don´t know...
 13. Köp heller inte SonyEricsson x10 Mini Pro. Helt kass....
×
×
 • Create New...