Jump to content

Claes

Members
 • Content Count

  290
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Claes

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 12/17/1984

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Torsåker

Kontakta medlemmen

Recent Profile Visitors

1,345 profile views
 1. Kanske är dags att väcka liv i den gamla dagboken!? mkt har hänt sen sista inlägget just nu är det abborre på fluga som gäller och jag har börjar binda flugor igen efter ett långt uppehåll. till att börja med så kör jag ett gäng baitfish mönster.
 2. Man kanske inte behöver ha den grövsta av dom om man tänker på grovlek och styvhet, hittar dock inte någon diameter på de olika varianterna, jag måste åxo prova Den kanske inte gillar plaströren
 3. Är det någon som har testat typ BFT titan tafs material till gäddtafsen? borde väl funka om man har ett beteslås i toppen?
 4. Sådär ja, nu lr jag redo för krockodil jakt i vår!
 5. Första gäddflugan! Inspirerad från detta klipp, dock utan magic head och rasselkula. Uppklippta bitar så flugan ska bli taperad. Snodde en hårklämma av tanten så blev det iaf lite lättare att hålla ordning på glittret. Men sen tog jag en bit krympslang ist. Den övre blev lite för tät lindad så det bliv lite väl mkt krokskaft kvar och den undre blev så klart lite för gles ist. En mycket bra julklapp från mor som kom väl till användning! ligger nog en halv fluga där i som gled ur när jag skulle börja tvinna....
 6. Leverans! Snäppet bättre än Vision Big daddy som jag annars tänkte köpa]? iaf snyggare Ska bli riktigt kul att komma igång riktigt med gädd fisket till våren! Börjar snart bli dags att binda några flugor åxo.
 7. Claes

  Mjödbryggning!

  Morsan jobbar på Erikshjälpen så hon kan nog fixa en massa fina flaskor åt mig!
 8. Claes

  Mjödbryggning!

  Ok, såg att det fanns några forum där det diskuteras Mjöd så jag ska helt klart testa någon gång! Måste få tag på en massa glasflaskor först bara, så man kan förvara det goda
 9. Claes

  Mjödbryggning!

  Jaha, ok. Tänkte direkt på Hem Till Midgård när jag läste ditt första inlägg Hur "förvarar" man mjödet under jäsningen?
 10. Claes

  Mjödbryggning!

  Coolt! Jag måste testa att göra mjöd någon gång =) blir det kolsyrat av sig själv?
 11. Kan det vara dags för en uppdatering kanske? Fisket har hamnat lite i skymundan den senaste tiden pga andra intressen, så jag har spenderat det senaste året till crossåkning/skruva men nu börjar fisket krypa fram lite och denna gången riktat mod gädda! Så spö, rulle och lina skall inköpas till is släppet och lite nytt material så man kan binda de stora flugorna som gäddan tycker om Blev en totalrenovering av en kawasaki kx 1999 som jag länge velat göra så nu kan man kryssa av det i bucket listan =)
 12. Tack för alla svaren, skall försöka binda några sånna sen
 13. Någon som vet vad denna lilla insekt heter?
 14. Har nyligen flyttat till radhus och det innebär mer plats till fiske grejerna Fyndade en sekretär av modernare modell på blocket som passade perfekt att ha flugbindningen i.
×
×
 • Create New...