Jump to content

flugtoken

Edgemember
 • Posts

  1,268
 • Joined

 • Last visited

About flugtoken

 • Birthday 06/13/1995

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Örebro

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  storfiskaren@live.se
 • Telefon
  0736966342

Recent Profile Visitors

4,730 profile views

flugtoken's Achievements

Frontline Member

Frontline Member (4/5)

4

Reputation

 1. Hmm, surt. Hade hoppats på att göra första turen till Nyköpingsån den 3:e. Men låter som det inte är någon större idé ?
 2. Börjar närma sig premiär. Hur ser läget ut i ån just nu?
 3. Är fortfarande lite osäker på vilket spö jag ska skaffa mig. Men det verkar som Hardy Jet är ett säkrare kort för mig vad det gäller aktion. Vad för linor kör ni till spöna?
 4. Jag ska uppgradera mitt klass 5 9' spö och har kollat efter medium snabba spön i prisklassen 2000-4000 kr och funderar på att köpa ett Hardy Jet. Men jag såg att det spöet har blivit ersatt av Demon som vad jag har läst, ska vara ett snabbt spö. Tidigare idag var jag till en av mina lokala fiskebutiker och pratade lite med dem, så då kom vi in på ämnet med Hardy Jet och Demon. Enligt dem skulle Demon inte vara allt för annorlunda från Jet. Jag undrar om det stämmer?
 5. Den oliva tycker jag liknar denna. http://www.troutnut.com/specimen/916 Så det är någon sorts Forsslända? Kanske den bruna också är? Dem är rätt lika till utseende om man kollar de kraftiga benen, platta kroppen och ögonen på ovansidan.
 6. Var nere vid strömmen för ett tag sedan och bestämde mig för att lyfta på lite stenar och se vad som fanns. Det fanns mycket bruna och oliva nymfer. Är osäker på vad det är för art och skulle gärna vilja veta. Någon som har en gissning på dessa 2?
 7. Det var ett tag sedan man var inne och skrev här Jag har inte varit aktiv överhuvudtaget på varken denna sida eller inom flugfisket. Har kanske bara blivit ett par turer per år de senaste 2-3 åren. Men har nu börjat komma tillbaka in i flugfisket och det har blivit några härlig öring och regnbågs turer i strömmande vatten de senaste helgerna i Mellanströmmen och Malingsbo
 8. Någon som varit där senaste tiden? Film från när jag var där för ett tag sedan och flugfiskade lite regnbåge och öring från flytring i Sörämtern
 9. Har laddat upp en liten film från när jag och brorsan var där för att tjecknymfa efter lite öring och båge förra året
 10. Någon som har varit där senaste tiden? Var där lite efter premiären, men utan hugg. Tycker att fisket borde komma igång nu.
 11. Kul att det blir lite storlek också
 12. Otroligt vackra öringar
 13. Grattis till första öringarna Jag har funderat på tenkara. Verkar riktigt kul.
×
×
 • Create New...