Jump to content

spawn

Members
 • Content Count

  193
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

spawn last won the day on July 14 2018

spawn had the most liked content!

Community Reputation

20 Excellent

About spawn

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 01/01/1976

Information

 • Kön
  Hemligt
 • Bostadsort
  sthlm

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  holm.peter76@gmail.com
 • Telefon
  0735992028

Recent Profile Visitors

1,662 profile views
 1. Stress! Alldeles för långt kvar till onsdag kväll.
 2. Tack för tipsen, ahrexkrokarna verkar passa mig utmärkt.
 3. spawn

  Djungeltupp

  Skicka mig några flugor får du en av mig. Nymf eller nattis helst.
 4. De tveklöst mest hållbara vadare jag haft är ett par taimen. Visst, passformen är inte som simms, men hålla verkar de faktiskt göra. Är på fjärde säsongen nu, och har inte behövt laga dem än, till skillnad från alla andra vadare jag haft,däribland simms, vision och loop. Säger inte att taimen är bättre än ovannämnda, men de kan vara ett alternativ.
 5. Ok, tack för infon. Blir att testa ahrex tror jag. Känns lite overkill att skicka efter krok från England om det inte behövs.
 6. Ok, tack för svar. Ska kolla upp dem.
 7. Någon som har koll om det finns några speciella krokmärken som gör små storlekar, 20/22, men med stora krogögon? Tydligen behöver jag det eftersom att jag verkar ha fått gubbsyn på äldre dar.
 8. Har simplare drömmar än så, men en gädda över tio, och en öring på torrt över fem skulle onekligen vara välkommet😊
 9. Har tänkt på samma sak. Även jag använder endast nedåtböjd/rak kroköga. Kan tänka mig att om man använder fronthacklade flugor och uppåtböjt öga att möjligtvis en liten del av tafsen närmast flugan inte lägger sig på ytan?
 10. Kustöring under vintertid så säger jag wollybugger i modell ganska stor och pärsikofärg, vår svart eller oliv. Sjöar, klinkhamer grå eller svart 16-20, förutom under vulgaperioden😊 Ström, superpuppa, grå eller påfågelhearl 12-20. Nån streaking caddis som sista utväg. Behövs inte så mycket mer tycker jag.
 11. Var på Eckerö i helgen och fick en fet båge på närmare 4 kg, min polare fick en stöpt i samma form. Fick höra av någon förbipasserande att 3,5 ton rymde för ca 4 veckor sedan pga brusten odlingskasse. Någon som har info om detta?
 12. På grund av fotboll som inte direkt intresserar mig så har jag ett fiskekort över till sverkestaån på lördag som jag kan ge bort om någon vill följa med och fiska. Är less på att köra bil "långt" ensam och känner inte för att fiska ensam den här gången. Jag tänkte åka från Södra Stockholm fredag em/kväll, sova i tält/vindskydd beroende på myggtillgången, fiska lördag och åka hem söndag. Så det inte blir några överraskningar så är jag 42, gillar fiska torrt och i bilen spelas gitarrmusik av diverse sort:) Om någon nappar på detta så skicka mig ett pm så tar vi det därifrån. Peter
×
×
 • Create New...