Jump to content

spawn

Members
 • Content Count

  211
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

spawn last won the day on July 14 2018

spawn had the most liked content!

Community Reputation

22 Excellent

About spawn

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 01/01/1976

Information

 • Kön
  Hemligt
 • Bostadsort
  sthlm

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  holm.peter76@gmail.com
 • Telefon
  0735992028

Recent Profile Visitors

2,035 profile views
 1. Partridge saltwater shrimp har faktiskt blivit min go to krok för streamers och även vulgata och nattsländor. Tycker de är helt perfekta.
 2. Jag besökte strömmen för något år sedan. Har för mig att jag fick några småharr men inget att skriva hem om.
 3. Har en baltic flyfisher jag med. Använder den alltid i flytringen, sommar som vinter och alltid vid ensamfiske. Tycker inte ens att jag märker att den sitter där. Har den utan kolsyrepatron.
 4. Har säkert sagt det förut och jag säger det gärna igen. Taimens femlagersvadare, (Shiskind kanske de heter?) Lätt de mest hållbara vadare jag har haft, simms, vision och loop som jag testat har inte hållit hälften så länge. Tyvärr inte testat guidline. Visst passformen på taimens vadare är inte som simms..
 5. Mitt favoritspö är ett 8' kabuto #5, vilket även är det mest mångsidiga spö jag har. Men jag använder mig av ett 8'#6 cts och ett 7,6' #4 lamiglas med jämna mellanrum. Tycker att lamiglasspöt faktiskt är lite överflödigt då kubutot gör samma saker fast "bättre". Men ombyte är roligt ibland.
 6. Inget fel på det spöt. Rejält med kraft och känsla. Lite tungt men det brukar jag tycka att mitt tfo blir med. Inga problem att kasta jätteflugor, men givetvis så var det lättare att kasta mindre. Tyvärr ingen fisk, men jag blev så skrämd som jag aldrig blivit tidigare av en säl som var ca 2 meter från ringen. Fortfarande hjärtklappning😊
 7. Fick hem ett 9'#8 igår som känns rejält kraftfullt. Såklart lite topptungt, men inte så farligt. Ska åka ut i ringen och testa på lördag.
 8. Är det någon som har testat? Börjar inse att jag "måste" ha ett nytt gäddspö och efter som att jag helst använder glasspön så är jag lite sugen på en #8.
 9. Sjöarna jag brukar fiska i är det tillåtet med pontonbåt om det är tillåtet med båt, i sjöarna där endast land/flytring är tillåtet är pontonbåt förbjudet. Tror att det skiljer sig lite mellan olika fvo'n.
 10. Någon som har något tips på en longbelly femma??
 11. Fiskat harr och insett att jag behöver en ny longbelly femma.
 12. Det funkar, men det blir troligtvis inte speciellt snyggt eller enkelt att göra om. Svårt att få till det.
 13. Efter några dagars sommarsemester i Montenegro så bara måste jag åka dit och fiska. Otroligt vackert land,och älven jag hängde vid någon timme var minst sagt inbjudande.
 14. spawn

  Tfo bvk

  Jag har ett 9'#8 till gädda. Har enbart bra saker att säga om det. Kastar bra och fixar stora flugor galant.
×
×
 • Create New...