Jump to content

erikasberg

Edgemember+
 • Content Count

  449
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by erikasberg

 1. Någon som har koll på västsidan av Tjörn?
 2. Verkligen kul! Lyckades faktiskt inte blöta någon av swapflugorna under förra året, får bli ändring på snart! 1,5 månad kvar nu!
 3. Hade missat ditt inlägg Stanley, kul! Vill du berätta mer?
 4. Låter inte som någon toppenidé varken för fisk eller spö..
 5. Såg nu att det var snabb ström.nån typ f/s7 eller Skagit kanske!
 6. Ovidkommande kanske, men hur ska du landa eventuell fisk? Hastighet på ström kan vara bra att veta samt säsong du tänkt fiska.
 7. Om det är samma som på min 10'3" så är det en Daiwa-special..slutade med att jag rev av skiten och skall byta hela fästet plus kork.
 8. Jo då, campers brukar de kallas.finns även taktält som sätts på räcke.fördelarna är väl dock störst på platser där det finns faror i marknivå.. Landrover är väl annars ett givet tips.
 9. Gustaf Ulfsparres stiftelses styrelse genom Pelle Klippinge skickar varma tack och hälsningar till bindarna och köparen!
 10. När kommer den i tvåhands för skagitskallarna då?
 11. Kör också med vanliga bomullsskjortor om det inte är mycket kallt och vått. Mest från Brooks brothers för att de passar bra..
 12. Härlig vecka! Grattis!
 13. Då hoppas vi på kortare intervall nästa gång! Kommer gärna ner under säsongen om du har lust att visa vattnet!
 14. Lutar mer och mer åt cts. Frågan är; Quartz eller vintage? Tipsa också gärna om robusta rullfästen i alu (alufärg också) ev med möjlighet till lös butt och gärna en doft av sent 1970-tal.
 15. Några bra veckor i juli innan höstregnen kommer alltså?
 16. Är det smältningen som tagit fart igen eller nederbörd? Håller tummarna för polarna som åker till orkla i helgen..
 17. Fantastiskt Christian, sannerligen ett stycke historia. Kastat?
 18. Har känt som hastigast på Wulff Tt i den klassen och måste säga att den kändes oerhört fin! Speciellt m.a.p fina presentationer och lite plask.finns i både flyt och int.
 19. Är jag helt snurrig eller var det inte ett test av just minikikare i senaste FiN?
 20. Beror ju lite på hur händig du är men mässing och koppar är ju relativt mjuka, så du skulle kunna ta en stav och i ena änden gravera/hugga/fräsa/slipa in den signatur du vill ha och sedan använda denna som stämpel. Kör med verktyg i härdat stål bara så bör det gå.
 21. Jag tänker bara att det blir styvare, men jag kanske lurar mig själv..
 22. Här till exempel! http://www.rc-butiken.se/index.php?act=viewProd&productId=99 Denna är ju förstås helt otaperad så det får man ordna antingen genom slipning (akta lungorna tydligen!) eller hoppas att limmet fyller ut den lilla taperingen.
×
×
 • Create New...