Jump to content

Flyguru

Members
 • Content Count

  640
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Flyguru last won the day on July 13 2014

Flyguru had the most liked content!

Community Reputation

85 Excellent

About Flyguru

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 10/15/1951

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Motala
 • Intressen
  Flugfiske, natur och musik

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  tommythornroth@live.se
 • Telefon
  070-8499389

Recent Profile Visitors

3,383 profile views
 1. Flyguru

  Winston

  Hej! Sugen på att testa Winston Pure eller Air, och då i klass 4 och fem. Kan någon beskriva skillnaderna i aktionen, snabbhet m.m.Har sedn många år tillbaka fiskat mycket med LT-serien från 7,9 till 9 fot, men som sagt, sugen på nytt.
 2. Vill bära så lätt som möjligt kommande säsonger. Efter att ha testat div bärsystem så blir det en mycket lätt kort väst med de nödvändigaste fickorna. Vill nu ha tips på lätta flugaskar, dubbelsidiga. Finns det bra alternativ till de dyra C&F light?
 3. Det är samma "problem" sommed vanliga kostymbyxor. Har du vätrimmad midja så fungerar det utan hängslen. Men har du byggt upp en stor buk så hamnaroftast linningen/bältet under buken och då måsta du ta till hängslen.
 4. Stort tack för era tips och tankar. Nu skall gubben testa lite.
 5. Har på ålderns höst samt efter diverse kroppsingrepp insett att jag måste "väga" så lätt som möjligt Har tidigare använt västar och vadarjackor, som ofta med tiden blir allt tyngre att bära. Nu finns ju många andra former av bärsystem, bl.a bröst och höftväskor, boxar typ CFA-820 MKII mm. Villl gärna ha input från er vad ni använder, för/nackdelar samt tips och förslag. Fiskar enbart efter harr/öring.
 6. Håller helt med. Förutom följden i form av influensa kommer har det här fått och kommer att få enorma ekonomiska konsekvenser för många branscher och hela världsekonomin under lång tid. Försöker därför på ett förnuftigt sätt fortsätta leva som vanligt, och bla äta ute och handla på som vanligt. Trots att jag pga av ålder tillhör riskgruppen.
 7. Härlig och finstämd berättelse. För min del var det min broder som 1963, då jag var 12 år, gav mig en flugutrustning i present och drog med mig upp till St Stavsjön i Laxå, Klarälven och Fjätälven. De upplevelser jag haft sedan dess går inte att värdera i pengar. Dessvärre, vilket är en stor sorg, sitter min broder, nu 83 år, sedan flera år på ett hem. Utan minne vare sig för händelser eller människor.
 8. Flyguru

  GOD JUL

  Önskar alla en riktig God Jul från Östergötlands sjöstd.
 9. Hej! Har en till övers om det hjälper dig.
 10. Förutom hög servicenivå och fint bemötande så är det ju en stor fördel att slippa gå via en återförsäljare som kanske inte har samma ambitionsnivå. Priset kan också hållas nere.
 11. Testa då en Cortland, den klassiska "peach". Jag har den till några Winstonspön, underbar lina.
 12. Har två för oss mycket värdefulla trähåvar där nätet måst bytas ut. Har försökt hitta länkar till "gumminät" men kör fast. Tacksam för tips var jag kan hitta dessa nät.
 13. Tjena!

  För en tid sedan rekommenderade du någon typ av tröja i stället för skjorta. Jag tappade bort det, annat kom emellan och nu hittar jag inte tråden. Tacksam för tips, vilken tröja det var samt hur den var storleksmässigt. Jag är 188 cm 0ch väger 88 kg. 

   

  Hälsningar

  /Tommy

  1. Bigsalmon

   Bigsalmon

   Hej Tommy,

   nu har du skrivit i min offentliga profil. Alla ser alltså vad vi skriver. Jag svarar dig i ett privat meddelande i stället.

   MVH, Johan

 14. Min hustru köpte Vision. De har väldigt många storlekar. Hon har storlek 40 normalt och på henne som är välsvarvad(!!!) passade Mens small perfekt.
×
×
 • Create New...