Jump to content

Flyguru

Members
 • Content Count

  631
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Flyguru last won the day on July 13 2014

Flyguru had the most liked content!

Community Reputation

84 Excellent

About Flyguru

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 10/15/1951

Information

 • Bostadsort
  Motala

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  tommythornroth@live.se
 • Telefon
  073-3842106

Recent Profile Visitors

3,204 profile views
 1. Håller helt med. Förutom följden i form av influensa kommer har det här fått och kommer att få enorma ekonomiska konsekvenser för många branscher och hela världsekonomin under lång tid. Försöker därför på ett förnuftigt sätt fortsätta leva som vanligt, och bla äta ute och handla på som vanligt. Trots att jag pga av ålder tillhör riskgruppen.
 2. Härlig och finstämd berättelse. För min del var det min broder som 1963, då jag var 12 år, gav mig en flugutrustning i present och drog med mig upp till St Stavsjön i Laxå, Klarälven och Fjätälven. De upplevelser jag haft sedan dess går inte att värdera i pengar. Dessvärre, vilket är en stor sorg, sitter min broder, nu 83 år, sedan flera år på ett hem. Utan minne vare sig för händelser eller människor.
 3. Flyguru

  GOD JUL

  Önskar alla en riktig God Jul från Östergötlands sjöstd.
 4. Hej! Har en till övers om det hjälper dig.
 5. Förutom hög servicenivå och fint bemötande så är det ju en stor fördel att slippa gå via en återförsäljare som kanske inte har samma ambitionsnivå. Priset kan också hållas nere.
 6. Testa då en Cortland, den klassiska "peach". Jag har den till några Winstonspön, underbar lina.
 7. Har två för oss mycket värdefulla trähåvar där nätet måst bytas ut. Har försökt hitta länkar till "gumminät" men kör fast. Tacksam för tips var jag kan hitta dessa nät.
 8. Tjena!

  För en tid sedan rekommenderade du någon typ av tröja i stället för skjorta. Jag tappade bort det, annat kom emellan och nu hittar jag inte tråden. Tacksam för tips, vilken tröja det var samt hur den var storleksmässigt. Jag är 188 cm 0ch väger 88 kg. 

   

  Hälsningar

  /Tommy

  1. Bigsalmon

   Bigsalmon

   Hej Tommy,

   nu har du skrivit i min offentliga profil. Alla ser alltså vad vi skriver. Jag svarar dig i ett privat meddelande i stället.

   MVH, Johan

 9. Min hustru köpte Vision. De har väldigt många storlekar. Hon har storlek 40 normalt och på henne som är välsvarvad(!!!) passade Mens small perfekt.
 10. Mitt gamla kära LL. Handtaget designat av mig, i övrigt har Christian Hörgren stått för finliret. Snyggt blev det!
 11. Kan bara dela dina tankar. DT täcker behovet i strömmande vatten(3-18 meter). Lätt att menda/styra. Och där använder jag både Barrio Mallard, Cortland Peach och SA. Har f.ö. själv aldrig förstått hysterin kring linor, men har full accept för att var och en måste få ha sin tro.
 12. Har missat att Barrio har furled tafsar. Jag har under många år köpt mina från USA, "Furled by girl". Kanonfina, och stort urval.
 13. Jag använder Gillie. Storlek L. är 188 cm/88 kg. ML blev väl tajta för mig.
 14. Fiskar med både F3W 2six och original rullarna Nymph och Dry Fly. Men F3 W måste vara en av de mest välbyggda och prisvärda rullar som finns oavsett. Bromsen kan ju ställas i läge så den inte övervarvar, men finns där vid behov. Och jämfört med Originalrullarna så slipper du tänka på att lossa "bromsskruven" efter varje pass. Men, båda modellerna är härliga redskap med suverän service.
×
×
 • Create New...