Jump to content

Flyguru

Members
 • Posts

  659
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Status Updates posted by Flyguru

 1. Tjena!

  För en tid sedan rekommenderade du någon typ av tröja i stället för skjorta. Jag tappade bort det, annat kom emellan och nu hittar jag inte tråden. Tacksam för tips, vilken tröja det var samt hur den var storleksmässigt. Jag är 188 cm 0ch väger 88 kg. 

   

  Hälsningar

  /Tommy

  1. Bigsalmon

   Bigsalmon

   Hej Tommy,

   nu har du skrivit i min offentliga profil. Alla ser alltså vad vi skriver. Jag svarar dig i ett privat meddelande i stället.

   MVH, Johan

 2. Hej!

  Ger dig chansen eftersom du var först att höra av dig. Priset för alla är nu 750 kr.

  /Tommy

 3. Hej!

  Ett Winston LT 8,9 fot klass 4 säljes för kamrats räkning. Spöt är i mycket fint skick och tar lätt både en fyra och femma. Jag har själv ett antal LT som jag samlat på mig så jag är väl bekant med LT-spöna.. Ev affär görs uppmed ägaren direkt. Begärt pris är 3.900 kr. Du får gärna ring om du vill veta mera.

   

  Hälsningar

  Tommy Thörnroth, 070-3842106

 4. Finns nya till bra pris i en fiskebutik i Kumla samt Olssons fiske på Västgötasidan. 

 5. Hej!

  Mina sex Winston blir aldrig till salu, men jag har en kamrat som har ett LT 489 i mycket fint skick. Begärt pris 3500 kr. Sedan finns det ett LT 483 om du kollar på Edge. Det spöt är helt nytt och säljaren är "Farlow". Han vill h 4000 kr. Spöna går ff att beställa hos Winston för 7900 kr. Jag har alla LT från 7,9 till 8,9 och de är helt underbara. 

  Hör av dig om du är intresserad så kan jag förmedla kontakten till min kamrat. 

  Hälsningar

  /Tommy

 6. Ok, då förstår jag. Jag har fem spön i serien, även 8,9 klass 5. Men jag fiskar mest med fyrorn som även tar en femma om du kastar lugnt. Har en kamrat som har ett 8,9 klass 4 i superfint skick om intresse finns. Tror han vill ha 3.900 för det.

×
×
 • Create New...