Hoppa till innehåll

Josef

Edgemember+
  • Antal inlägg

    63
  • Blev medlem

  • Senast besökta

Om Josef

  • Födelsedag 1980-04-07

Information

  • Kön
    Male
  • Bostadsort
    Malmö

Kontakta medlemmen

Senaste Profil Besökare

1 180 profilvisningar

Josef's Achievements

Member

Member (2/5)

0

Gemenskaps Rykte

  1. Josef

    Cigarrer

    Herregud, visste inte att det fanns så många konnässörer här! När jag far till San Francisco i höst blir det till att fylla på humidoren med en del av de rekommenderade godsakerna.
  2. Josef

    Cigarrer

    Lite tips, håller mig allt för ofta till min Cohiba Robusto...
  3. Om du vill svettas, ha det jävligt och fiska pekfingerröding på vägen gör du den turen. När du kommer fram möts du av armbågs lucka, folk på suparsafari från frugan och uppeldade campingstolar (metall brinner inte så bra...). Eller så väljer vilken annan fjälldal som helst, får en naturupplevelse och slipper en av Lapplandsfjällen mest våldtagna fiskeplatser.
  4. Är det inte så att AoF skriver om det de TROR läsarna vill ha? Jag menar åker du till Hummelfjell camping kan du få exakt samma info genom att prata med någon halvfull flugfiskare som dricker öl vid hytten och vill skryta med vad han fångat sin senaste Glomma-kiloharr (som numera väger 4hg i verkligheten dock). Jag tycker mer att den här typen av reportage är mer ett symptom på en "sjukdom" hos oss flugfiskare, än problemet i sig. Hur man ska bota den vete katten...
  5. Finns det ngn återförsäljare i Sverige eller Europa?
  6. Hej allihopa. Första gången jag skriver här på länge... Bakgrunden är den att jag och en god vän har börjat så smått att att komplettera vårat sedvanliga harr och rödingfiske med att söka storöring i Norrlandsälvarna. Det är således långa kast, många kast och stora flugor som ska vändas ut. Jag går nu i väntans stunder för att införskaffa mig ett nytt spö, cirkus #7, som jag tänkte nyttja till det här fisket. Vanligtvis fiskar jag med cane och gamla hederliga helaktionare, men nu vill jag ha en kastkanon! Vad rekommenderar du? Pris, märke etc är helt egalt. Shoot
  7. Då får du nog läsa vad jag skrivit ytterligare en gång, och kanske en gång till för säkerhets skull.
  8. Är du rädd för att jag skulle kunna skriva: "Vad var det jag sade?"
  9. Snappade upp detta på ett annat forum: företagsrekonstruktion
  10. Ja jag undrar också, vad har ni för tillstånd att introducera dessa arter? Har ni gjort en konsekvensundersökning för öringen innan? Något som jag också funderar är hur det saluförs som ett "vildmarksfiske", bär ni dit fisken i ryggsäck eller?
  11. Den slaktas inte, det är därför man har sk avelsdammar åå fiskodlingar där den förvaras ( ofta jorddammar). Kramad vildfisk återusätts.
×
×
  • Skapa ny...