Jump to content

Doffo

Edgemember
 • Posts

  170
 • Joined

 • Last visited

About Doffo

 • Birthday 03/22/1972

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Malmö

Recent Profile Visitors

1,879 profile views

Doffo's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/5)

3

Reputation

 1. 14,8% av den vårdpersonal som arbetat med Covid-19 patienter i Italien har blivit allvarligt sjuka och krävt sjukhusvård. Gäller även friska individer. Dosen virus verkar ha avgörande roll. Kan tyvärr inte jämföra den med vanlig influensa i nuläget.
 2. Fiskar med den Gamla modellen av Hardy Demon på 13' #8 och 15' #10. Fortfarande otroligt nöjd med båda spöna. Klart trivsam action och riktigt sköna att drilla fiska med. Håller med om att Hardy gör väldigt trevliga spön!
 3. Doffo

  Favorit #8 spö

  Gillar skarpt mitt LeCie 10'8 fot. Använder det mycket till laxfisket! Gammalt men bra:)
 4. Hallå, jo kör med lös krok på småflugorna. Tycker styrslang bygger för mycket och skapar en större fluga. Funderat på enkelkrok, men tänker att man ju borde kunna hitta ok 3-krok. Hittar du gäddvarianterna så får du gärna dela med dig. Tack.
 5. Hallå, fiskar ofta småtuber i mitt laxfiske och vill gärna använda krok i storlekarna st 12-14 (ibland 16). Fiskar idag Owner (Owner St-36) krok som är ok från typ storlek 10 och uppåt men dom blir för veka i de små krokstorlekarna och klarar inte större lax. Någon som kan rekommendera en bra stark krok i de storlekarna som klarar större belsatning utan att rätas ut? Thnx, Daniel
 6. Doffo

  Hej, har ett Opal Switch #6 till salu. Använt några timmar i somras. Finns i Malmö. Intresserad ? 

  1. Show previous comments  3 more
  2. Doffo

   Doffo

   Återkommer ! 

  3. Doffo

   Doffo

   Vi säger 50 kr så står jag för resten. Känns det ok? 

  4. dake

   dake

   Har fått tag i ett spö! 

   Tack ändå

   Daniel

 7. Tack för hjälpen. Bara till att kolla upp de olika och välja mao ☺️
 8. Hej! Har precis köpt en Danielsson F3W 7ten och tänkte ladda rullen med backing. Vill ha minst 200 m 30lb backing men enligt spec rymmer den 155 m vanlig dacron. Någon som kan rekommendera någon tunn bra backing för rullen? MVH Daniel
 9. Specialist sjuksköterska på ambulansen och fotograf
 10. Har fortfarande kvar mitt. Jag tycker klumpar på 34 g sitter som en smäck på spöt. Klart trevligt spö med en stadig halvaktion som tämjer stor fisk.
 11. Privatvald är annars det ultimata som jag ser det. Gör det hela enklare och man behöver inte stå i kö. Problemet är ju kostnaden. ..
 12. Jo, man önskar ju att de hade samma intresse. Fiskeintresse finns men laxfiske är kanske inte den typen av fiske som boostar intresset. Men jag ska göra mitt yttersta för att vara en bra familjefar. Tack för förslagen. Fått något bra via PM också. Uppskattas! Fler alternativ är välkomna.
 13. Tänkte pröva något nytt i år; ta med familjen på laxfiske. Vet inte hur det ska gå. Är en sådandär blåfiskare, men frun har tröttnat på att jag alltid åker själv så det ska bli ett spännande experiment. Skulle ju dessutom vara väldigt kul om det går att fiska lax och vara med familjen samtidigt. Tänk om dom skulle tycka om det...skulle vara kanon! Nu till själva frågan. Jag letar efter ett laxfiske, gärna med egen sträcka och stugan nära älven så det ska gå lätt att ta en repa då och då. Någon som har något bra tips? Har fiskat mest Gaula, Orkla och Bjerkreim själv men är inte låst till dessa älvar. Kan ju tillägga att jag inte kan lägga 10-tusentals kronor på valdet, vilket begränsar möjligheterna en del. Juli månad ska det vara också... Tacksam för alla tips som jag kan få. PM:a går alltid bra eller direkt i tråden. // Daniel
 14. Kör själv Pafex från flugor.se vilket jag tycker fungerar riktigt bra. Ska dock tillägga att jag inte provat så många andra varianter, kanske främst pga av att jag tycker Pafexen fungerar riktigt bra.
 15. Under mitt fiske i Gaula för två veckor sedan så gick nederdelen på mitt Hardy Demon rakt av. Snopet. Gillar spöt skarpt!! Någon som sitter på en underdel som du vill bli av med alt har ett som du inte använder och kan tänkas att sälja av? Gäller den 3-delade varianten. // Daniel
×
×
 • Create New...