Jump to content

Bullingen

Edgemember+
 • Content Count

  475
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Bullingen

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 12/23/1986

Information

 • Kön
  Male
 • Bostadsort
  Göteborg

Recent Profile Visitors

1,640 profile views
 1. helgen 24 och 25 Maj befinner jag mig i lycksele och min tanke är att fiska! Någon som bor i trakten och vill ha med sig en fiskekamrat? Kommer att bo på "Camping Ansia"... Är där på arbetsresa (som börjar måndag) och har aldrig varit i trakten! men hoppas kunna hitta något fiskbart som går att nås via fot/hyrcykel/buss/lifta!
 2. Tackar tackar! Jag är absolut sugen! Tog mig till viken precis norr om brofästet på inrådan av buss chaufören kring 12-13 tiden kläckte knott/mygg i viken vilket någon fiskart (såg långsamt simmande plogar på fisk kring 50 cm) var helt tokiga i å gjorde"nymph" vak på.. provade att presentera baitfish, räka å dräparmask framför nosen på en av dom som patrulerade ca 5 meter ut ifrån där jag stod.. Men va för fisk det nu än var, så vart dom inte intreserad :S
 3. nyinflyttad till Malmö och hade hoppats försöka jaga havsöring antingen imorgon Fredag, lördag eller söndag.. Någon som är på?! Vet inte hur mycket jag kommer åt utan bil heller.. Bor centralt i Malmö!
 4. Ojoj det var raka kort! Det tackar vi för =))) Jag som ändå var så sugen på en imago för att ingen annan verkar ha den Hoppas det nya slår bättre än den gammla! För verkar inte var många som kör med er gamla ring =(
 5. Va e den smarta grejjen som gör den till bästa alternativet? Det verkar ju isåfall som fishcat 4 deluxe verkar vara nått? Men va jag har fattat det som så är fishcat i allmänhet lite överdimensionerad för "feta" amerikaner? Är det inte lite negativt vid uppblåsning och nedpackning med massa olika luftceller? även risken för hål vid "sömmarna" som inte går att laga?
 6. Bestämt mig för att köpa en flytring nu =) Har lite svårt att hitta nått skrivet om Imago ringen? Det jag har hört är att den är "inovativ".. Men va faen betyder det? Det jag är ute efter är en ring som lätt kan bäras med på långturer in i skog å fjäll. Men även inte vara helt värdelös en varm sommarkväll på kusten =) Anledningen till att fishcaten valts bort är att jag har hört den är lite otymplig att transporteras långa sträckor i väska eller liknande?
 7. Är anmälningen fortfarande öppen? Isåfall kan du nog lista ut va jag vill
 8. Hoppas du inte blev allt för störd av den snacksalige tidtagaren Sasse
 9. Hej funderar lite lätt på vilken lina som passar till ett, som titeln säger, sage z.-axis 9 fots 5:a. Linan jag har nu vill inte riktigt passa sig bra till spöt. Vet inte riktigt vad för lina det är, men då jag fick rulle å spö ifrån sage för lite rabaterat specialpris med lina medföljande misstänker jag att det kan vara nån sorts sage lina till. Mörk grön är den iaf, och tycker inte det funkar så bra ihop. Men då spöt är välkänt borde det ju finns uppfattningar om vad som passar till det =)
 10. Så du menar att tex det som Andreas skapat i tiveden är en mardröm??
 11. Kola halvön under sommaren, Nya Zeeland över vintern =)
 12. U ain't really helping with a lot of useful tips Alex Nån som vet fina områden att söka sig till i Tasmanien? För verkar som att jag drar till Launceston på norra sidan imorgon =)
 13. Ska bara bli av med bil jävulen så jag slipper jobba 10 000 ifrån en oväntad källa blir en fin fiske resa te Tassie =)
 14. Har farit runt en del i det här landet nu.. Och insett att jag befinner mig på gränsen till Victoria och en billig flygresa ifrån Tasmanien. Tänkte höra lite om det finns nån erfarenhet av bland annat öring fisket i trakterna jag befinner mig nu? För jag är väldigt sugen på att dra över till Tasmanien. Ha't gött uppe i Norden =)
×
×
 • Create New...