Jump to content

Flug-Knut

Members
 • Posts

  110
 • Joined

 • Last visited

Information

 • Bostadsort
  Timrå

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  orjanhanson@hotmail.com
 • Telefon
  0706029635

Recent Profile Visitors

1,882 profile views

Flug-Knut's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/5)

5

Reputation

 1. Flug-Knut

  Boktips?

  https://www.settern.se/fran-bokhyllan-c-118_16_169/svensk-sportfiske-och-jaktlitteratur-p-2321.html
 2. Gratis sjökort och ruttplanering | Sverige, Norge, Danmark och Finland (eniro.se)
 3. https://www.fiskesnack.com/forum/gör-det-själv/flugbindning/62031-skater-den-svävande-torrflugan
 4. https://visionflyfishing.co.uk/pdf/reels/deep_9_12.pdf
 5. Några påsar tortellini, pulversås, någon torkad kryddig korv, torkade tomater, kryddor, blanda i efter behag. Te, kokkaffe, iste, en god hård ost, mjukost, lingongrova, bregott. Matiga pulver soppor. Något stärkande whiskey i någon lätt rostfri flaska. Satsa på en lyxmiddag, så tar man något att längta till. Nötter mörk choklad.
 6. Flug-Knut

  Sage SP #3

  Har ett två delat SP390. Har för mig att de inte fans tre delade.
 7. Köp en tung så behöver du inte gå på gym!
 8. Mer om virkesterminal SCA Lakvattnet orsakade fiskdöd i Tövabäcken. Påvisar hur farligt det är. Är planerad rening tillräcklig? Det blev ju stopp på Vivstamon med hänsyn till vattentäkten. Lagring av talltimmer orsakar insektsangrepp upp till 2 km från terminalen. Välkänt fenomen runt alla terminaler. Det är märgborren som betar ner levande tallar. Stort hot mot de flerhundraåriga tallarna runt området. Vattenbegjutning anses hjälpa, men är det fullt tillräckligt?
 9. En mindre så med bra bett är Bacho Laplander. Finns större sågar som kapar snabbare typ bågsågar, men de är väl långa för att få plats i en ryggsäck. Så Bacho Laplander är ett bra köp. Har kapat mycket med den sågen, så den rekommenderas. .
 10. Trangia Gasolbrännare GB-74 passar alla Trangia stormkök. (Passar ditt gamla kök) Trangia Triangel (liten) kan kompletteras med en liten kastrull. Biltema Vindskydd för gasolkök 37652 Du får två Gasolkök ett stort och ett litet.
 11. Canon 18-55mm objektiv. Bra som normal zoom Canon 55-250/f4-5,6, bra komplement till det första. Sedan köpte jag ett nytt 50/f1.8, Bra som porträtt tele Behöver du nått mer objektiv satsa på ett Marco objektiv.
×
×
 • Create New...