Jump to content

Bob

Edgemember+
 • Posts

  1,208
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Bob last won the day on September 20 2016

Bob had the most liked content!

About Bob

 • Birthday 11/07/1965

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  drottningholm

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  bob@alvenark.se
 • Telefon
  0704193105

Recent Profile Visitors

4,493 profile views

Bob's Achievements

Frontline Member

Frontline Member (4/5)

281

Reputation

 1. Det fanns en blinksmiley med… Jag enhandsfiskar och håller spöt i höger hand. Jag är även högerhänt. Jag gillar att veva med min fria hand och slippa byta grepp efter mothugget. Men det är ju jag det. Sorry för att det blev lite off-topic. Men hur man kastar och drillar måste ju räknas till fiskarens eget val. Det som känns bäst helt enkelt. Jag är en person full av gråzoner, men däremot inte hur man beter sig mot fisk och miljö. Där är jag svart och vit. (Det ska vara lite finare runt älven när jag åker, än när jag kom).
 2. Bra gjort för att vara en högervevare. 😉
 3. Galet stora harrar när de blir så långa. 🤩Båtfiskare! Oftast samma här. Inte lika lättdrillat, men man hittar ju ställen. 😎 Grattis till fin fisk!
 4. Jag har faktiskt en pryl till som i mina ögon är omöjlig att ersätta. Det är min farfars gamla ryggsäck som han använde när han jagade hare. Patinerad med svett och harblod så har den idag äran att förvara mina flugaskar, som jag då och då kompletterar min lanyard ur. Gillar hårt den gamla loggan...
 5. Bob

  Bagageregler

  Flyger en del i Sverige med spön. Men funkar mest troligt i Europa också (Dock inte miljömässigt försvarbart att flyga som jag gör för en hobby). Löste det mesta med en 80-liters, gummerad väska från H-H. 4-delade niofotsspön i tuberna går in diagonalt. För mig var detta en superlösning!
 6. Vilken är eran favvopryl när ni är ute och fiskar? Ett gammalt, anrikt splitcane eller mormors gamla stämpelyxa. Detta är min. En snart 30-årig kaffepinne som åldrats med större värdighet än mig. Jag skulle bli okontrollerat ledsen om jag tappade den.
 7. Jokkmokks falukorv! Ohotad etta!
 8. Snyggt jobbat! Lämmlar är lymlar! De knipsar gärna fluglinor också.
 9. Småpillat och fyllt asken i lanyarden inför sommarens sista fisketur. Harr-tur i månadsskiftet
 10. Instämmer med föregående talare. Har precis kommit hem från Sölvbacka strömmar där det knappt går att fiska för allt vatten som kommit. Nedanför dammen var det 13kubik / sekund. I morse låg det på 38kubik.

  Men 9´6" och optistream #6 använde jag och det är helt otroligt bra!

  /Tobbe

 11. Hej Bob.

  Tack för ditt gillande.

  Du är en fin människa...med insikt.

  God Natt

  Ingemar

 12. Är det övre eller nedre sträckan? Har fiskat övre för ca 20 år sen. Då var det en massa jökelvatten. Fisk fick vi ändå. Röding och öring upp till kilot. Men det är riktigt fint där uppe. [emoji4]
×
×
 • Create New...