Jump to content

Tidanfly

Members
 • Content Count

  362
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Tidanfly last won the day on May 19 2014

Tidanfly had the most liked content!

Community Reputation

21 Excellent

About Tidanfly

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 01/12/1980

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Tidaholm

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  tidanfly@hotmail.com
 • Telefon
  +46739810899

Recent Profile Visitors

2,128 profile views
 1. Hejsan! Vad ska man söka efter för aktion på spöt om man kastar 80-90% roll/spey? Kommer att ha spöt till uppström nymphing och lite torrflugor. (ej tunga nymph eller czech nymph) Gärna tips på spö/lina som funkar grymt ihop. ? Dock ska längden vara mellan 7´9 -8´6 fot. Kastar som max 15 meter. Tack på förhand.
 2. Tidanfly

  XO vs Zenith

  Samma här. Jag e tråkig och gillar klassisk rullfäste. ? Det tog ett bra tag för mig att vänja mig vid Hardy Zenith rullfästet. ?
 3. Tidanfly

  XO vs Zenith

  Köpte hos fiskedags.se för 4500:- Tyvärr var det sista #5 jag köpte.
 4. Tidanfly

  XO vs Zenith

  Tack så vänlig mycket. Det blev en #5 XO ? ?
 5. Tidanfly

  XO vs Zenith

  Hej! Funderar på köpa en ny #5 spö och är sugen på Vision XO (äldre vision) som e rea just nu. ? Jag är stort fans av Hardy Zenith och vill helst inte ha ett spö som är långsammare än Zenith. Då är min fråga, hur är XO jämför med Zenith? Tack på förhand. Mvh
 6. Nej det kanske är inte populär kanske hehehe Men vi ska vara där i två veckor så 3-4 dagar borde hon tåla Nää efter att ha kollat runt och som du sa Yannis det är kanske inte lämplig med flugfiske. Får bli att vi hyra ett båt med guide ut till havs och fiska lite det som erbjuds då. Det gjorde mina vänner när de var där sist, sket fulla och lyckliga var de även det inte blev något fiskelycka! ^^)
 7. Tack Yannis! Tyvärr tog inte jag med mig fiskeutrustning denna gången var lite tveksamt om det skulle va värt besväret. Men nästa år som vi redan nu bestämde oss att åka till Kreta igen. Blir dock i slutet av augusti. Hur är fiske under denna perioden? Är det djupfiske med båt ut som gäller eller?
 8. Todd Moen han är grymt! Älskar hans filmer..
 9. Var själv där igår, lite trögt i mellan åt kanske beror de på värme? Var där mellan kl 11-18 då har det hunnit bli varm och dessutom missade kväll fiske. Eller så var det lite fisk i ån? De släppte igår nämligen fiskar i ån. ^^) Men trots det var lite trögt så blev ju några fiskar och tappade en hel del. Idag lär det nappa bra, mer fisk i ån!
 10. Nej då! Innan jag skaffade Winston b3x #4 som torrflugfiskespö så fiskade jag torrflugor med 590 Zenith. Jag hade olika linor till olika fiske. Torrflugor körde jag med Rio Lt trout och nymph/streamer med Loop Opti Stream. Fungerade kanon!
×
×
 • Create New...