Jump to content

Mikeyland

Members
 • Content Count

  223
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Mikeyland last won the day on October 29 2014

Mikeyland had the most liked content!

Community Reputation

14 Good

About Mikeyland

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 10/07/1985

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Stockholm!

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  micke.sal@gmail.com
 • Skype
  -
 • Telefon
  00

Recent Profile Visitors

1,705 profile views
 1. Trasiga vadare fortfarande.... någon som har varit ute om ni nu lyckats hitta öppet vatten?
 2. Tackar ! Hoppas på ett bra år 2015! /M
 3. Detta är min tredje fluga jag binder och mönstret heter "Dirty Hoe". Min andra fluga jag band var i samma färger och på den tog jag även mitt gäddfluge PB 10,5 kg. Denna fluga fiskar bra i alla vatten jag fiskat i såväl som sjö till skärgården. - Nästan lite läskigt att lämna ut denna hemlighet men nu gör jag det ! Se till att ha en i lådan du med! - har inte nollat en enda tur sen jag gjorde min första Dirty Hoe. /Micke
 4. Tja och välkommen! Att fiska gädda från flytring är bland det coolaste jag gjort i fiskeväg! Det är inte speciellt krångligt eller svårt heller. - har själv tagit mitt gädd PB på fluga från flytring och det tog mindre än ett år! Det du behöver är ett schysst gäddspö som laddar rätt fort så du kan skjuta ut linan som med fördel har en kort och tung klump. En bra ring är alltid en fördel så du sitter både tryggt och skönt. - guideline drifter använder jag själv men fishcat är oxå bra. Ett par vadare antingen neopren eller andasvadare det är upp till dig själv, neopren är skönt vid kallare
 5. Gädda 10450 gram. Längd glömde tyvärr mäta den då jag ville sätta tillbaka den så snart som möjligt men mellan ca 110-115 cm. Fångstplats Stockholms skärgård. Fångade den på en egenbunden fluga från flytring. Fisken högg redan efter 10-15 minuter och var första fisken för dagen. Fick totalt 6 gäddor och strax efter denna fick jag även en gädda på 100+ som vägde ca 6 kg.
 6. Fångstrapport från 27 okt. Gädda 10450 gram. Längd glömde tyvärr mäta den då jag ville sätta tillbaka den så snart som möjligt men mellan ca 110-115 cm. Fångstplats Stockholms skärgård. Fångade den på en egenbunden fluga från flytring. Fisken högg redan efter 10-15 minuter och var första fisken för dagen. Fick totalt 6 gäddor och strax efter denna fick jag även en gädda på 100+ som vägde ca 6 kg.
 7. Vilken dag...27 oktober var. Gädda 10450 gram. Längd glömde tyvärr mäta den då jag ville sätta tillbaka den så snart som möjligt men mellan ca 110-115 cm. Fångstplats Stockholms skärgård. Fångade den på en egenbunden fluga från flytring. Fisken högg redan efter 10-15 minuter och var första fisken för dagen. Fick totalt 6 gäddor och strax efter denna fick jag även en gädda på 100+ som vägde ca 6 kg.
 8. Veckans fisk rapport. Gädda 10450 gram. Längd glömde tyvärr mäta den då jag ville sätta tillbaka den så snart som möjligt men mellan ca 110-115 cm. Fångstplats Stockholms skärgård. Fångade den på en egenbunden fluga från flytring. Fisken högg redan efter 10-15 minuter och var första fisken för dagen. Fick totalt 6 gäddor och strax efter denna fick jag även en gädda på 100+ som vägde ca 6 kg.
 9. Jag brukar ha det mesta i fickorna och endast fluglådan just i "nätet". Men jag håller med dig det blir riktigt blött om man lägger dit något annat. Men en vattentät "seglarsäck" lr va d heter skulle ju funka... Finns på billiga butiker och är nog samma material som de dyra med "märke"
 10. Ja denna skulle jag aldrig knyta men att smälta ihop den är kanon, otrolig hållbarhet. Alla tafsar krullar sig för eller senare, tycker dock denna funkar bra men kör man med kon så blir den snabbare krullad än utan kon men det gäller ju i princip alla tafsar. /M
 11. Jag kör E-Sox Super Trace 28lb och tycker den funkar bra att tvinna och smälta ihop kör tuber.
 12. Igår var det premiär jag och somebody var ute med ringarna!
 13. Vi snackar via PM då svarade dig precis! För er andra som var intresserad uppdatera tråden om er med ett inlägg vad ni heter, bor, bil? Båt? Flytring? Så vi kommer igång nu när säsongen äntligen är här!
×
×
 • Create New...