Jump to content

lyckan

Members
 • Posts

  60
 • Joined

 • Last visited

About lyckan

 • Birthday 08/31/1972

Information

 • Kön
  Male
 • Bostadsort
  Hammarbyhöjden i Stockholm

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  marcus.lycksell@gmail.com
 • Hemsida
 • Telefon
  0707625968

Recent Profile Visitors

1,360 profile views

lyckan's Achievements

Member

Member (2/5)

0

Reputation

 1. Funderar på att köpa en båt, men det verkar så svårt att få en båtplats snabbt och enkelt. Kan tänka mig området dalarö, Årsta havsbad och gålö. någon som vet hur man enklast fixar båtplats? Gärna en bra båtplats dvs nära till bra havsörings ställen
 2. Ok, hur är kvalitén på fisken?
 3. Det verkar lite mer praktiskt och enkelt med alu båt. Men bekvämare med plast. Har också noterat att man får mer båt för pengarna om man köper plast! Får fundera lite till.
 4. Funderar på att köra ett flytringsfiskepass kommande vecka och skulle uppskatta tips på bra sjöar. Fiskade i Kvarnsjön för 2 år sedan och sjön var full av fiskare men alla gick bom. PS gärna sjöar som ligger söder om stan.
 5. Hur mycket mer underhåll är det på en plastbåt än en alubåt?
 6. Att jag i första hand tänker mig aluminiumbåt är att dom är lättskötta och oöma. Om vi vill gå iland bland stenar eller klippor är aluminium att föredra. Det är vad dom flesta säger till mig, men hur tålig är en plastbåt?
 7. Ok det var flugfiskeaspekten, tack för tipsen. Men hur familje vänlig är en Buster rs? Den är väl mindre än M och L? En annan fundering, är Gålö ett bra ställe med utgångspunkt från havsöringsfiske och gäddfiske?
 8. Buster M eller L är väl en modell större än RS? Flugfiskade du från din RS?
 9. Har visat den för min fru, hon tyckte att jag gått för långt Vill nog ha en större båt.
 10. Nu ska det skaffas båt och den ska dels användas som familje/utflyktsbåt och dels som flugfiskebåt efter gädda och havsöring. Tänkte lägga båten antingen på gålö eller i tyresö området. Har kollat lite på följande båtar: Buster M och L Linder Akrip Silver Någon som kan ge mig tips??
 11. Det finns en applikation för iphone för 38 kr. Riktigt coolt......
 12. Hur gör man med coatingen? skalar man bort den först eller kör man direkt på? Aquasol??
 13. Jag som kommer från enhandsfisket är van att göra en nålknut mellan fluglina och backing. Duger det för laxfiske??
 14. Många goda råd....provade att göra en perfection loop när jag tagit bort coatingen, värmde på en krympslang. Klart på 5 minuter! Är det gott nog?
×
×
 • Create New...