Jump to content

hansson

Members
 • Content Count

  70
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About hansson

 • Rank
  Member

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  mhmalerifirma@gmail.com
 • Telefon
  0704217463

Recent Profile Visitors

1,271 profile views
 1. Det är ett klubbvatten (Ssg) har jag för mig.
 2. Höger eller vänstervev?

 3. Ni som provat dessa linor får väldigt gärna skriva några rader om dom. Fördelar, nackdelar mm.
 4. 1/3/5 är nog den bästa sjunklina som någonsin tillverkats. För övrigt så gillar jag alla Guideline 3D linor.
 5. Får se om Cnd GT 15 blir min nya favorit. Har än så länge bara provslängt med en för lätt lina, men man kan ändå ana vilka enorma resurser det finns i det spöt. Längtar redan till Juni
 6. Synd att CND spöna inte går att beställa från något EU land. Sen är jag lite tveksam till butt handtaget, ser ut som att det är anpassat för att hålla hela nedre handen på det. Man kanske får ta sig en till Norge tripp innan säsongen är över
 7. Vart beställer ni Cnd spöna? Blir själv lite sugen på att testa 15 fotar, hur upplever ni att dom beter sig?
 8. Ingen skillnad båda sjunker nedåt
 9. http://www.orklaguiden.no Där hittar du kort och info om lite sträckor
 10. Simms är inte lika bra som dom varit, för mina G3 har jag fått skicka in för lagning 2ggr och dom är bara 3 år. Jag har nog inte använt dom mer än ca 40 tillfällen.
 11. Då kan tråden stängas Henka har sagt allt som behöver sägas.
 12. Tycker du svarar på dina egna frågor. Att dra av linan mot en fisk är jag inte det minsta bekymrad över. men fastnar jag i något på andra sidan ån eller vid botten napp så vill då jag kunna dra av tafsen och inte linan.
 13. Tyvärr så verkar det som att det är alldeles för klen kärna i dom (kanske därför dom kastar så fint). Ska bli intressant å se vad Rio kommer att göra åt problemet för det finns ju onekligen en jäkla massa linor ute på marknaden. Någon som vet när dom bytte till connect core?
 14. Jag har två som är inköpta under maj och båda håller. Sen har jag iof inte dragit så hårt att jag skiter ner mig, men det håller nog ingen lina för.
 15. Vad grundar du det på? Jag tror tyvärr att det mer lutar åt vad Laxberndt skrev. Och även jag känner som Laxarnas prins, det är inte med samma nervositet man drillar fisk längre "för den skall ju ändå tillbaka"
×
×
 • Create New...