Hoppa till innehåll

lille_98

Edgemember+
 • Antal inlägg

  188
 • Blev medlem

 • Senast besökta

Gemenskaps Rykte

1 Neutral

Om lille_98

 • Placering
  Advanced Member
 • Födelsedag 1987-02-24

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Kalix
 • Intressen
  Jakt och fiske

Kontakta medlemmen

Senaste Profil Besökare

1 590 profilvisningar
 1. Då ska vi se om de finns något intresse för detta sett. Ett guideline LPXE 12,6' #7-8 med en haze v2 8-10 på rullen sitter de ca 300 m backing, ny skjutlina och en ddc lina med nästan alla spetsar. Grejerna är väl använda och är ej i nyskick men väl fungerande. Bilder kan skickas vid intresse. 3000 kr + frakt.
 2. Inte ens ett bud?😊
 3. Säljer nu denna härliga jacka. Använd ca 1 år och de är väldigt lite den har används, så den är i så gott som nyskick. Bilder kan skickas vid intresse. Tunnare jacka i Gore-Tex. Allroundjacka med slimmad passform.Tillverkad med GoreTex Pro och fungerar perfekt som skalplagg. En jacka för alla väder. Stora integrerade fickor och innerficka med dragkedja. Åtsittande vattensäkra handleder som regleras med kardborre. Dragsko i midjan för enkelt reglage. Huva som är reglerbar med dragsko.Tejpade sömmar. Storlek: M Färg: Svart Pris: 4000 kr + ev frakt.
 4. Just nu i ängesån är de ca 15 grader i vattnet, vattnet är lågt, men de har stigit sista dygnet med ca 5 cm. Nästa vecka lär vattnet bli över 20 grader ganska fort då dom lovat jätte varmt från imorgon och en vecka fram. Och då även nattvarmt, under juni månad har de var bara 1-8 grader varmt på nätterna vilket har hållit nere vatten tempen!
 5. lille_98

  Öring/Lax

  öring och laxfiske
 6. Ja jag frågade desamma, men han sa att dom hade öppnat tidigare. Men då borde dom ju nämna de på hemsidan och i fångstrapporter?
 7. Nej inte beiarn, han sa att vi dom ligger grannar dom 2 älvar så man kan ju variera dom 2. De var saltdalen för dom hade även öppnat 2 st nya sträckor till i år. Mvh Fredrik
 8. Jag pratade med en idag som hade en kompis som varit dit redan. Men isf borde de ju finns fångst rapport på scanatura samt att de borde gå att lösa kort där också? Jag har mailat till dom, så får förhoppningsvis svar därifrån.
 9. Har hört rykten om att saltdalselva har öppnat tidigare än vad som var tänkt? Enligt hemsidan deras så står de inget om att dom ska ha premiär annat än 15 juli. Någon som vet om dom har öppnat för säsongen redan nu?
 10. Har läst någonstans att den bara är lax förande i 2,5 mil? Är de kö överallt eller är de mestadels bara nedanför bron?
 11. Tyvärr måste jag säga att bästa minnet från laxfiskesäsongen 2011 för min del, måste nog vara då isen la sig på kalixälven så man kunde glömma den säsongen och gå vidare!
 12. Inte blir man nå avundsjuk, här har vi ju kanon väder och laxfiske säsongen startar vilken dag som helst Någon som ska med och träningskasta?
 13. Och idag visa dom tom på karta var dom var Tippar på att de kommer bli hyffsat hårt fiske tryck i de området till sommaren
×
×
 • Skapa ny...