Jump to content

lille_98

Edgemember+
 • Content Count

  197
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About lille_98

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 02/24/1987

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Kalix
 • Intressen
  Jakt och fiske

Kontakta medlemmen

Recent Profile Visitors

1,680 profile views
 1. Ja 700 var ju lite för lågt. Här du tur kanske du kan hitta någon beg multi eller haze för de priset.
 2. Andra som har dom till salu har haft ute dom för ca 2000 kr och då har dom varit i sämre skick än denna. Så 2000 kr borde väl vara ett rimligt pris?
 3. Ligger bara och dammar, aldrig använd, ouppackad. F/h/s4 500 kr + ev frakt
 4. Kollar intresset för detta spö. Som sagt ett loop LTS x1 9' #5 packlight. I bra bruksskick. 2000 kr + ev frakt. SÅLT!! Har även en loop evotec g3 7-9 med en ny loop opti stream Lina på. Linan är endast provkastad.
 5. Just nu i ängesån är de ca 15 grader i vattnet, vattnet är lågt, men de har stigit sista dygnet med ca 5 cm. Nästa vecka lär vattnet bli över 20 grader ganska fort då dom lovat jätte varmt från imorgon och en vecka fram. Och då även nattvarmt, under juni månad har de var bara 1-8 grader varmt på nätterna vilket har hållit nere vatten tempen!
 6. lille_98

  Öring/Lax

  öring och laxfiske
 7. Ja jag frågade desamma, men han sa att dom hade öppnat tidigare. Men då borde dom ju nämna de på hemsidan och i fångstrapporter?
 8. Nej inte beiarn, han sa att vi dom ligger grannar dom 2 älvar så man kan ju variera dom 2. De var saltdalen för dom hade även öppnat 2 st nya sträckor till i år. Mvh Fredrik
 9. Jag pratade med en idag som hade en kompis som varit dit redan. Men isf borde de ju finns fångst rapport på scanatura samt att de borde gå att lösa kort där också? Jag har mailat till dom, så får förhoppningsvis svar därifrån.
 10. Har hört rykten om att saltdalselva har öppnat tidigare än vad som var tänkt? Enligt hemsidan deras så står de inget om att dom ska ha premiär annat än 15 juli. Någon som vet om dom har öppnat för säsongen redan nu?
 11. Har läst någonstans att den bara är lax förande i 2,5 mil? Är de kö överallt eller är de mestadels bara nedanför bron?
 12. Tyvärr måste jag säga att bästa minnet från laxfiskesäsongen 2011 för min del, måste nog vara då isen la sig på kalixälven så man kunde glömma den säsongen och gå vidare!
 13. Inte blir man nå avundsjuk, här har vi ju kanon väder och laxfiske säsongen startar vilken dag som helst Någon som ska med och träningskasta?
×
×
 • Create New...