Jump to content

lille_98

Edgemember+
 • Posts

  248
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

lille_98 last won the day on April 16

lille_98 had the most liked content!

1 Follower

About lille_98

 • Birthday 02/24/1987

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Kalix
 • Intressen
  Jakt och fiske

Kontakta medlemmen

Recent Profile Visitors

2,518 profile views

lille_98's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/5)

11

Reputation

 1. Jag hade valt lainio. Liten och härlig älv, väldigt lång och väldigt mycke vatten att fiska efter. Om du är intresserad av ängesån kan jag hjälpa dig. Mina kontaktuppgifter hittar du på www.kjoft.com 🎣👍
 2. Helt nybörjare på detta, men här är min kanal iaf https://www.youtube.com/channel/UCJPfC5wAuXQu7NOtMd-t0lg/
 3. De är två bra sträckor båda två. Räktforsen är en betydligt längre och mera lätt fiskad då den är mer samanhängade än Kamlunge sträckan.
 4. Ja absolut i forsarna är de fullt fiskbart ? Ta de bara försiktigt vid iskanterna ??
 5. Just nu ligger isen stabilt, men de kan gå fort, skulle tro den ligger kvar typ 2-3 veckor till. Jag tror att man får fiska på ena sidan av älven i räktforsen nu, lite osäker på de. De borde stå i fiskereglerna då man köper fiskekortet ?
 6. De är nästan inget vatten alls i älven förren då isen gått. Då isen har gått och vattnet stiger brukar vi ha ganska bra öringfiske i nedre delen av kalixälven. De är lite problem att hitta bra platser att fiska på då vattnet oftast är uppe i skogen, men med lite vilja och fantasi så brukar de gå bra ? Kom ihåg att de är öring förbud i vissa byar fram till 1 maj ?
 7. I Norrland finns de mycke vatten att välja på, hoppa in i bilen och kör några timmar och hockus pokus är man framme ? Jag har ett laxfiskepaket som är ganska prisvärt enligt mig själv, kolla in de på www.kjoft.com ?
 8. Just nu i ängesån är de ca 15 grader i vattnet, vattnet är lågt, men de har stigit sista dygnet med ca 5 cm. Nästa vecka lär vattnet bli över 20 grader ganska fort då dom lovat jätte varmt från imorgon och en vecka fram. Och då även nattvarmt, under juni månad har de var bara 1-8 grader varmt på nätterna vilket har hållit nere vatten tempen!
 9. lille_98

  Öring/Lax

  öring och laxfiske
 10. Ja jag frågade desamma, men han sa att dom hade öppnat tidigare. Men då borde dom ju nämna de på hemsidan och i fångstrapporter?
 11. Nej inte beiarn, han sa att vi dom ligger grannar dom 2 älvar så man kan ju variera dom 2. De var saltdalen för dom hade även öppnat 2 st nya sträckor till i år. Mvh Fredrik
 12. Jag pratade med en idag som hade en kompis som varit dit redan. Men isf borde de ju finns fångst rapport på scanatura samt att de borde gå att lösa kort där också? Jag har mailat till dom, så får förhoppningsvis svar därifrån.
 13. Har hört rykten om att saltdalselva har öppnat tidigare än vad som var tänkt? Enligt hemsidan deras så står de inget om att dom ska ha premiär annat än 15 juli. Någon som vet om dom har öppnat för säsongen redan nu?
 14. Har läst någonstans att den bara är lax förande i 2,5 mil? Är de kö överallt eller är de mestadels bara nedanför bron?
 15. Tyvärr måste jag säga att bästa minnet från laxfiskesäsongen 2011 för min del, måste nog vara då isen la sig på kalixälven så man kunde glömma den säsongen och gå vidare!
×
×
 • Create New...