Jump to content

Teddarn

Edgemember+
 • Posts

  412
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Teddarn last won the day on August 9 2018

Teddarn had the most liked content!

About Teddarn

 • Birthday 02/28/1977

Information

 • Bostadsort
  Linköping

Recent Profile Visitors

6,830 profile views

Teddarn's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/5)

56

Reputation

 1. Hei

  Jeg ga 12 000 kr for den for noen år siden av en danske. Jeg kan selge den for 10 000 NOK.

  Den er høyrehendt.

  Mvh Roar

  1. Teddarn

   Teddarn

   Hej! Tror det är fel Ted du skickat till, har inte bett om nåt pris? ? 

   Tajt lines! /Teddarn

 2. Hej ,

  är mycket intresserad av din Loop rulle .

  Har du den kvar?

 3. Har ett 8ft #4 Superfine Carbon som jag kört lite olika rullar på, gillar dock väldigt lätta grejer så har haft Sage Click, Nymph och nu Midge på det, gillar nog Midge bäst, alternativt en Click 3/4/5, tycker Nymph funkar viktmässigt men lite klumpig. Som sagt, vi har alla olika smak. ?
 4. Tindeberg kör riktigt bra pris på Helios2 nu, bara att fynda. :-) https://www.tindeberg.se/catalogsearch/result/?q=helios 2
 5. Hehe, packade upp det strax innan bilden togs, ska skita ner det lite imorgon.
 6. "Stealth"... Orvis Helios 2 Covert edition 905 och en Fario 46 på det, snyggt för oss som gillar mattsvart.
 7. Skulle nog hålla mig till klass 6 om du inte ska ge dig på de största flugorna och fiskarna, ju tyngre spö desto tyngre att kasta med också tycker jag. :-) Klass 6 är ju lite mer allround och går att använda till mycket, från harr tills havsöring. Såg denna och det är garanterat väl värt pengarna om du kan gå upp lite.
 8. Ok, de man klipper själv? Vilken vikt körde du på? :-)
 9. Ganska färsk på tvåhandsfisket och har skaffat mig ett Cross S1 som jag tänkt fiska lax med i medelstora älvar, nån som har ett bra tips på linval till det? 13,2 fots #8. Mvh Ted
 10. Hej Teddarn .

   Har du linor kvar,  4:an + 6:an?

   Jag skulle behöva dom till nästa torsdag om möjligt ?

  Vilken modell är det på linorna ?

  Mvh Anders

  1. Show previous comments  3 more
  2. chips

   chips

   Ok.blir enklare om du ger mej ditt konto nummer så sätter jag in pengar till dej först .då har du pengar i kväll

   Anders 

  3. Teddarn

   Teddarn

   Ok, skickat det via PM. :-) 

  4. chips

   chips

   Ok bra sätter in pengar så du har dom i morgon och adress 

 11. Borde vara samma princip som på LW-rullarna, där kan du ställa ursprungsmotståndet själv genom sidoskruven, kolla manualen så står det hur man gör. :-) För övrigt bästa rullarna som finns och ursnygga, har kört de flesta varianterna för lättare fiske och har 5 st just nu varav favoriterna är F3W 2six och LW4seven.
 12. Ett Whisper creek med en Sage Click IV, snyggt som tusan och en dröm att fiska torrfluga med. :-)
 13. Hardy-rea på Sportfish UK för den som är sugen på Sintrix eller Ultralite. :-) http://www.sportfish.co.uk/sportfish-fishing-tackle-sale/sportfish-sale-fly-fishing-tackle.html?brand=87&dir=desc&order=name&utm_campaign=2015+Hardy+Sale+Offers&utm_source=emailCampaign&utm_medium=email&utm_content=
 14. Highwater, men det är ju en smakfråga också. Presentation har en ganska kort klump vilket jag har lite svårt för i rollkasten, Highwater har en längre klump och mjukare övergång i taperingen vilket funkar mycket bättre för mig i rollkasten, men som sagt, alla har olika smak så det bästa är att prova sig fram. :-) Bor du i närheten av Linköping så är det bara att du hör av dig så får du komma och provkasta.
 15. Kör mycket med Guideline och måste erkänna att jag gillade inte 4cast-linan, kändes inte alls så allround som utges, skulle välja Highwater alla dagar i veckan om jag var tvungen att bara välja en enda lina. Själv kör jag alltid med två uppsättningar, en Highwater för lite längre kast och en Presentation för kortare prickskytte. Har även en Barrio hemma och det är en jättefin lina för den lilla peng de kostar så det är absolut ett alternativ men till just Fario femman skulle jag nog välja linor ur Guidelines sortiment. Har testat åtskilliga linor till samma spö och nu är det bara de två ovan som används till både Fariot, LeCie och Hardy Demon, funkar på de flesta spön tror jag, grymma linor. :-)
×
×
 • Create New...