Jump to content

tomgustavsen

Members
 • Content Count

  473
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

tomgustavsen last won the day on April 8 2015

tomgustavsen had the most liked content!

Community Reputation

45 Excellent

About tomgustavsen

 • Rank
  Advanced Member

Information

 • Bostadsort
  uddevalla

Kontakta medlemmen

Recent Profile Visitors

1,820 profile views
 1. Jag har faktiskt hittat fisken i lä. i övergången mellan stilla vind och småkrusningar står ofta fisken.
 2. Trevligt fiske dom senaste dagarna! Fisken har varit över lite djupare vatten och har tagit lite allt möjligt för flugor. Min känsla är att fisken går i stim och hittar du dom så har du att göra ett tag. Finns lite stories på min blogg för er som är intresserade. I dag ligger Byfjorden i Uddevalla helt stilla utan en krusning på havet. Morgonfiskets behållning blev en fin soluppgång. Man får spara sig till kvällen! Skitfiske!
 3. Ostlig vind är skit! Prata med en yrkesfiskare i norden och alla kommer säga att ostligt väder är det sämsta fiskevädret. Själv har jag landat 21 öringar och då har jag fiskat innan och efter jobbet vid flera tillfällen.
 4. Januari, Nelson NZ Februari, Nelson NZ Mars Sogndal Norge April Skäret 10km från Uddevalla Sverige Maj Skäret Sverige Juni Skäret Sverige Juli Skäret Sverige Augusti Skäret Sverige September Skäret Uddevalla Oktober Havanna Cuba November Havanna Cuba Desember Argentina
 5. Hej Fick den här tillskickat till mig som borde vara en tankeväckande för alla, inte bara oss fiskare. Tycker ni ska ta och dela den här infon med så många som möjligt. https://www.svt.se/nyheter/lokalt/uppsala/har-letar-lanstyrelsen-efter-bevis-i-skarvarnas-avforing?fbclid=IwAR1WfxnzTi9RbItmzaZ4g5e1ii0SFUUd-HwCz28g1fXEq1xZ7uuQmilZG8k
 6. Det skall bli roligt med lite fiskemässa igen!
 7. Mercedes dörr-Tung Skoda dörr-Lätt Har haft mina Guide skor hur länge som helst. Fiskat salt, sött, lera, älv, sten. Har bytt filtsula två gånger.
 8. Jag har inte fiskat Kamchatka, men gissningsvis så vill flugor som fungerar på Norra halvklotet fungera där med. Åk inte utan Tjernobyl Ant!!! En fantastisk fluga som får upp vilken som hälsa fisk från botten! Jag binder mina på stark krok och svart form med lite extra längd på gummibenen. Du kan fiska den med lite tjockare spets som ger dig få tappade fiskar. För sena kvällar kan det va bra med en vit "dott" på ryggen av flugan, för att se den i mörkret!
 9. Tack för en toppendag Jonas!!! Det där får vi göra om!
 10. Fint fiske i vinden! Nu är det inte många dagarna kvar!
 11. Man kan fiska med en gång man har passerat Svinesundsbron. Finns is inne i bräckt vatten just nu, men längre ut i fjorden är det fiskbart.
 12. Hej! Satsa på minst logistik och mest fiske. Sydön alla dagar i veckan. Kollar du Kents bok och väljer en älv med bra med fisk per km, så kommer du ha en fin semester. Vädret är alltid en nyckelfaktor. Det kan komma bra med regn vissa perioder. Då stiger älvarna snabbt och sightfisket är svårt. Hoppas på rapporter och lagom med "terrorbilder" när det är dags :-) Skitfiske
×
×
 • Create New...