Jump to content

JesperP

Edgemember
 • Posts

  5,494
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

JesperP last won the day on August 23 2015

JesperP had the most liked content!

About JesperP

Recent Profile Visitors

7,461 profile views

JesperP's Achievements

Frontline Member

Frontline Member (4/5)

246

Reputation

 1. Min slutsats: De måste märkt vitfisk istället för öring... ja för skarven äter ju inte öring... https://www.fiskejournalen.se/sorglig-upptackt-skarv-at-mangder-av-oringsmolt/
 2. booby? Någon som prövat riktat flugfiske efter plattfisk med booby?
 3. Hörde att de fått dem på fluga från land! Måste åka dit något år!
 4. Ja det var lite på halvskämt jag sa det. Vet att det mest är turister vid de vattnen såhär års. Samtidigt vet jag ju att jani bor i trakterna...Lämnar man honom utan uppsyn brukar både öl, vin och whiskyn försvinna.
 5. Hade en polare som glömde slingpacken med alla flugor vid ransarån. Två timmar senare när han var tillbaka för att leta hade de fått fötter. Väldigt klåfingriga folk verkar vara i de trakterna.
 6. Fixar ni kort innan ni åker eller har ni tänkt fixa det på plats?
 7. Du har ju Litlá och storá i nordöst. Vet inte om man kanske måste vara ute i god tid för att få fiskekort. Sen lär du ha många fina vatten som inte är kända.
 8. Hemkommen sen i fredags men åker norrut imorgon. Men när jag kommer hem är jag din.
 9. Du menar alltså att veterinären inte har koll på vad du ska använda men ändå konfirmera att dina grejer är desinfecerade? Gratis?
 10. Du måste ha desinfektionen på papper så du kan nog inte göra det själv. Det går ju även göra på flygplatsen
 11. Kanske om du extrapolerar dina erfarenheter. Du har fiskat i ån men inte på det här stället. den här bävern är inte så schlafzig if you catch my drift?
 12. Mikael när ska vi fiska tillsammans igen? Det var alldeles för länge sedan sist! Själv har jag sporadiskt varit ute i ån. Nu senaste turen bjöd på årets första danicafiske för min del. Landade 4 fiskar och tappade ungefär lika många. Hoppas nya regler ska göra beståndet en tjänst. Dessutom var bävern framme och hälsade på mig.
 13. såg i Tiveden för 2 veckor sedan och ska även kläcka på Höensås.
 14. Det enda jag vet att jag gärna sambeställer från epic jani.
×
×
 • Create New...