Jump to content

Flyguy

Edgemember
 • Content Count

  2,329
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Flyguy last won the day on June 8 2016

Flyguy had the most liked content!

Community Reputation

13 Good

About Flyguy

 • Rank
  Frontline Member

Information

 • Bostadsort
  P

Recent Profile Visitors

1,518 profile views
 1. Vi kan ju alltid uppmuntra dom direkt via mail till alla teamen! http://www.wffc2013.com/teams
 2. Judas-pengar! Avstå, ignorera, bojkotta. En fantastisk chans för den som verkligen bryr sig om ett hållbart sportfiske att göra en kraftfull markering mot odlingsidiotin. "Nova sea" och WFFC 2013 har skänkt oss en grym megafon....... Tar vi emot den, eller står vi där som andra muppar, med VM-titel och undrar var fisken försvann?
 3. Idag, söndag klockan 14.00 kommer Göran att åter förenas med sin å. Jag skänker honom och familjen en tacksam tanke och Stiftelsen en slant. Vad är Paradiset för den som redan bott där?
 4. Jag får beklaga sorgen, "Ems". Din förlust är förstås långt större än för någon av oss andra vanliga Em-dårar. Man kommer alltid att känna hans närvaro under ekarna.
 5. Blir bedrövad av att höra att Göran Ulfsparre lämnat oss och sin å för gott. Jag minns med värme en sagolik middag i stora flygeln, komplett med "Hästens skål" och höjer glaset. Tack och sov gott!
 6. Hans Lidman, Rolf Smedman, Gunnar Westrin, Säta, Gustaf Ulfsparre plus fem till som idéellt bär sten!
 7. Riktigt tråkigt, men förstås inte helt oväntat. Ett långt, innehållsrikt liv som satt enorma spår i "vår" värld, ett liv att önska sig! Sov gott Stanley.
 8. Skitbra, rent ut sagt! Inte bara en näsbränna, utan också ett intyg på att vattenkraften är ett miljöproblem, om nu någon till äventyrs inte fattat.... Nu vet kraftbolagen att de inte kan miljömaskera sig i klartext, sen får vi hålla alla förtäckta antydningar om förträffligheten för miljön under uppsikt. Känns som ett försiktigt kliv mot att lägga krokben för certifikatseländet...
 9. Odlarmöte i Gbg "Kungsfenan" verkar vara organisationen som driver på och Eskil Erlandsson är såklart kopplad... Följande organisationer och företag är medlemmar: Göteborgs Universitet, Fiskeriverket, Länsstyrelsen i västra Götalands län, Västra Götalandsregionen, Västsvenska Turistrådet, Swedbank, Svenska Mässan och Göteborg & Co. En salig blandning...
 10. Svensk fiskodling ut ur bakvattnet Det här är inte bra, det är riktigt, riktigt dåligt. Inte är de ekokatastrofer norrmännen fått på halsen med sina laxodlingar ett föredöme för oss? Vi får nog mota Olle i grind här, fiskodlarna verkar även ha fått en del politiker med sig...
 11. "– Jag tycker ändå att det fortfarande är mycket som talar för Haparanda. Finansieringen bygger på Haparandas stora finansieringsandel, säger han." Är det bara jag som inte riktigt begriper vad Spolander far efter? Är det avgörande för projektet att det just är Haparanda som backar upp? Eller tvärsom, det är viktigt för Haparanda att få finansiera? Skulle det falla för att Övertorneå tar över? Eller är det viktigt för folk i kommunledningen......? Eller är det bara så att hästar fattas mig eller Spolander? Kanonbra jobbat, Christer! Reser sig gubbarna efter den salvan..... ;-)
 12. Ja Du Jakob, ryktet säger att fjällvattnen är totalt överskattade och att de som bor däruppe är tvungna att åka neråt för att äntligen få på en fin öring......eller en god middagsbjudning....
 13. Vansinnigt ojämnt startfält, hur lovvärt det än är att verka i det lilla, vårda miljön på familjenivå och återupptäcka miljöblöjor så är det ändå skillnad mot att utgöra en landsomfattande inspiration och kraft för alla som någon gång sneglat på ett fiskespö. Martin har gjort en enorm insats för den miljö som syns minst, men ändå påverkar oss mest, vattenmiljön. Martin är bäst - ingen protest!
 14. Det där är en förbannat snygg lösning, Christer! Nästan så att man kan få vattenägarna med sig, MOT Svensk Vattenkraftförening.... Spännande fortsättning!
 15. Detsamma Christer! Med förhoppningar om ett krympande antal droppar under 2011, GOTT NYTT ÅR!
×
×
 • Create New...