Jump to content

Sutarn

Members
 • Posts

  220
 • Joined

 • Last visited

About Sutarn

 • Birthday 09/20/1983

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Skövde

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  thommie83@gmail.com
 • Telefon
  0707595925

Recent Profile Visitors

2,986 profile views

Sutarn's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/5)

3

Reputation

 1. Ok. Låter fint! Vore ju verkligen synd om det gick i stöpet.
 2. Har haft både en 486 och en 590. 486 var ett underbart spö och till den testade jag RioGold #4, Snowbee XS #4, GL 4Cast #4, SA Air Cel #4 (tror jag) och någon Rio sjunklina. Till 5an testade jag 4Cast#5, TriCast#5. Måste säga att jag gillade 486 snäppet mer än 590. TIll båda spöna tyckte jag att 4Cast i samma klass passade allra bäst men som tidigare inlägg poängterade så är ju denna linan ganska tung enligt ur AFTM synpunkt. Spöt har en rejäl ryggrad och tror att det kommer att kunna klara en #5 fint. Spöt är inte supersnabbt men gillar du långsamma spön så kan möjligen en 5a göra sig perfekt för dig på det spöt.
 3. Det finns en mynning precis brevid campingen (öster om campingen). Det var ett tag sen jag fiskade bråviken men har för mig att det står en skylt vid den mynningen om hur långt bort fredningen gäller.
 4. Någon som vet vad som ska hända med anläggningen? Hörde att den var till salu.
 5. Köpte mina Freestone begagnade för 3 säsonger sedan och både använt och misshandlat dem ganska flitigt både på kusten och på fjället och dem har ännu inte läckt en droppe. Även om Guide vaderna både förmodligen är bättre och snyggare håller jag inte med Vuttex helt. Oftast krävs mer än "lite" extra för ett par guide vadare och det finns även andra vadare som håller måttet.
 6. Sutarn

  Streamerswap

  Kan meddela att den fiskade bra på rödingarna på Grönland också
 7. Sutarn

  Streamerswap

  Min var en röd\svart minizoonker
 8. Sutarn

  Streamerswap

  bra initiativ! Jag skänker mina också. Blir det inget kan du behålla dem Thehenka.
 9. Ska inte säga säkert men jag tvivlar starkt.. Åtminstone inte med bil ..
 10. Sutarn

  Streamerswap

  Kan Thehenka skicka ut flugorna som ska till mig utan att de sista är med? Ska snart iväg på fiskeresa och vill gärna ha med flugorna från denna swap.
 11. Sutarn

  Streamerswap

  Har du fått in alla ännu? Skickat från min C6833 via Tapatalk
 12. Provade i våras.. Såg inte ett vak trots perfekta förhållanden tyvärr. Var där två ggr och andra gången var vattnet ca 1 meter högre. Träffade ett par som var ute med hunden och enligt dem kunde vattennivån variera med ca 1 m från dag till dag beroende på tappning av uppströms kraftverk. Antar att förökning blir svår under sådana förhållanden. Skickat från min C6833 via Tapatalk
×
×
 • Create New...