Jump to content

moonshadow

Edgemember+
 • Content Count

  792
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

moonshadow last won the day on July 2

moonshadow had the most liked content!

Community Reputation

141 Excellent

2 Followers

About moonshadow

 • Rank
  Advanced Member

Information

 • Bostadsort
  Njurunda

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  asd@asd.com
 • Telefon
  0000000000

Recent Profile Visitors

3,933 profile views
 1. moonshadow

  Ismopuppor

  Ca 1.5x kroklängden brukar jag sikta på. Nu är dock alla sålda.
 2. moonshadow

  Ismopuppor

  12 st puppor återstår. 10 st #10 samt 2st #14. Paketpris 600kr inkl frakt . Först till kvarn. 😊 Pa. Många efterfrågar de mindre storlekarna, men jag fiskar nästan mest med #10. En väldigt gångbar storlek i juli/augusti.
 3. moonshadow

  Ismopuppor

  Det värmer att höra Robin! 😊
 4. moonshadow

  Ismopuppor

  Efter våren karantänspyssel har jag knåpat ihop aningens fler ismopuppor än vad jag behöver själv. Kvalitet och finish är mycket bra och samtliga flugor är bundna på Hanak 280BL. EDIT. Pupporna är nu sålda.
 5. Jag använder tuschpennor. Winsor & Newton. https://www.penstore.se/winsor-newton/promarker-styckvis
 6. Spår efter efter tiden i karantän.
 7. Och eftersom norrlandsälvarna ligger längre bort än 1-2 timmar med bil för de flesta så lär det bli lungt där i sommar. Eller?
 8. Bjuder på några gamla alster. Älskar att fiska med zonkers, men ibland känns det giftigare med traditionell hårvinge. Här kommer några mönster bundna i två varianter. Vid flerfärgade vingar binder jag vanligen in zonkervingen som undervinge. Till dessa storlekar funkar American Opossum eller kroppskinn från räv fint.
 9. Jag har en c-clamp till mitt kaiman som jag inte använder. Hör av dig om du vill köpa det.
 10. Lägg till några hundra och köp dessa. https://www.wittlock.se/sv/tillfalliga-kmpanjer/rea-patagonia-azul-waders-nydesign.html Grymma vadare till ett löjligt lågt pris.
 11. Har ett 9'#6 från scandinavian flylines. Grymt spö. Tycker absolut det mäter sig med dyrare spön - även sett till finish och byggkvalitet. Spöt är precis som Bigsalmon skriver ganska snabbt i aktionen och i mitt tycke också väldigt lätt. Grejen är nog att hitta rätt lina. Använder mitt spö främst till havsöringsfiske i mindre åar och använder då en SA Spey Lite klump på 240 grains + spetsar. Denna klump är ju ganska lik OPST's så jag kan tänka mig att den skulle funka liknande. Vid sjö- och flytringsfiske har jag testat spöt med olika #6 och #7 WF-linor med gott resultat. Spöt blir ju aningens långsammare med en tyngre lina så det är ju lite vad man gillar. Tycker inte spöt känns pinnigt även om jag upplevde det lite så när jag vibbade det utan lina första gången.
 12. +1 på den! Den är ju typ lika svår att hitta som Gliss n' glow dark gold!
×
×
 • Create New...