Hoppa till innehåll

vroom

Members
  • Antal inlägg

    89
  • Blev medlem

  • Senast besökta

Om vroom

  • Födelsedag 1966-06-09

Information

  • Kön
    Male
  • Bostadsort
    Elmhole Kronoberg

Kontakta medlemmen

Senaste Profil Besökare

1 656 profilvisningar

vroom's Achievements

Member

Member (2/5)

1

Gemenskaps Rykte

  1. Tog en när goda vänner hade klättrat ner till poolen vid Natural Bridge, Boulder river i Montana i somras. Taget med en Nikon 80-200 @ 200mm + en 2x extender, så det är ett djupt jäkla hål
  2. Sitter i Forsyth, Montana och studerar Flyfishers guide to Montana och kartboken Montana's best fishing waters. Madison, lite av Three Forks området och West Boulder Meadows står på menyn nästa vecka. Dessa böcker rekommenderas starkt om det ska fiskas här. Hittas på Barnes & Nobles, Cabelas m.m.
  3. Får tacka för bataljen, och hoppas vi ses igen
  4. De verkar ojämna då. Jag var ute och viftade med spöt efter en dryg vecka.
  5. Köpte nyligen ett fabriksbyggt St.Croix Legend Elite #5 därifrån. Alla papper följde med. Bra kontakt och snabb service därifrån också. Runt 400% snabbare än nån Svensk webbutik jag har en fordran hos.
  6. St Croix Legend Elite byggsats kanske? http://www.anglershabitat.com/index.php?main_page=product_info&cPath=1_19&products_id=187 1600 bananer + frakt och ev tull. Provkastade min nio femma nyss och det är mumma. Hade en Rio Gold på rullen.
  7. Ska du säga som bor i Måttsund (kunde inte låta bli)
  8. Jag är nog fel man att fråga då jag inte fick något Men jag läste runt lite på internetet och det verkar kunna funka. Jag har en kollega som brukar åka dit och haspla Havsöring säger han. Det var ganska grumligt idag, men annars tyckte jag att miljön såg lovande ut.
  9. Poppis med fåglar, så jag hivar in Anders And från Mörrumsån som besöktes för ett ryk med pipan efter HÖ fiske vid kusten idag.
  10. Landön när jag kom dit idag. Vinden och vågorna ökade på senare, och vänsterfoten frös och ville hem efter runt 2 timmar. Inga känningar.
  11. Halkade på tangenterna för en tid sedan och nu ville posten att jag skulle hämta ut en Danielsson Dryfly. Jävlars vad granna rullar Boken: Flugfiskarens stora mönsterbok av Mike Dawes låg på mitt skrivbord i morse. En kollega hade passat på och fyndat den för 5:- i Älmhults bibliotek som sålde ut diverse. Jag skall betala en lunch för den kom vi överens om. Känns som en skaplig affär. Imorrn ska jag köpa bensin och omvandla den till livskvalitet vid sydkusten.
  12. Hehe. Så sant, så sant. De anses vara väldigt prisvärda där borta. Jag har ett St Croix Triumph 8' # 4 ur deras förra budgetserie som jag är helnöjd med. Jag borde också haft ett custombyggt St Croix Legend Elite 9' #5 nu om inte byggaren slarvat så hiskeligt med kvalitén på hantverket
  13. Är det ett Legend Ultra eller Legend Elite? Om det är något av de bägge så är det bra grejor. Legend Elite är lite snabbare än Ultra.
  14. Var i krokarna runt Höganäs idag. Mycket is.
×
×
  • Skapa ny...