Jump to content

Bigsalmon

Global Moderator
 • Content Count

  8,358
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  61

Bigsalmon last won the day on April 30

Bigsalmon had the most liked content!

Community Reputation

1,029 Excellent

1 Follower

About Bigsalmon

 • Rank
  Edgemedarbetare
 • Birthday 07/02/1962

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Katrineholm

Kontakta medlemmen

Recent Profile Visitors

7,857 profile views
 1. Den har helt enkelt krackelerat av spöets rörelser. Ingen fara för funktionen. När jag bygger spön ser jag till att inte få lack någon annanstans än på tråden. Den lacken du menar fyller ingen som helst funktion.
 2. Jag beställde ett 3-manna Tunnel G4. Det var 40 % rabatt, så priset landade på drygt 1400. För det priset är det värt att testa. Återkommer med rapport.
 3. När du skriver "pinnarna", men ar du då stängerna eller pinnarna man sätter i marken?
 4. Säljs av Outnorth och jag har svårt att tänka mig att de säljer nåt som är helt värdelöst. Bra vikt och pris! Tänker att det är ett alternativ för oss som inte spenderar mer än 1-2 veckor per år i tält.
 5. Bäst du handlar då... https://www.tradera.com/item/302197/350564196/loop-komposit-
 6. Jag hade Loops stretchvadare runt 2005. Mycket behagligt! Det måste finnas nån hake eftersom fler inte kör med stretch. Mina höll som andra vadare i mellanprissegmentet, så det verkar inte vara problemet.
 7. Det är klart att det finns flera sätt att jämföra linor, men jag skrev "...tills det dyker upp en annan standard som alla anammar..." Med det menar jag att så länge det inte finns samma information på alla linförpackningar kan vi inte jämföra rakt av.
 8. Bigsalmon

  Lite blandat!

  Jag tar linan. Skickar pm.
 9. Sockan ska ha samma storlek som din fot. Kängan är anpassad efter vadarnas neoprensocka, så kör du dubbelt kanske du ska gå upp en storlek på skon. Två nummer låter för mycket. Då blir nog skon för stor.
 10. Cool! Nån sån har jag inte sett tidigare. Knarrbroms?
 11. Nu verkar du inställd på att lägga pengar på ett dyrt spö, men jag ska ändå rekommendera TFO BVK 9'6" #7. Jag blir lika förvånad varje gång jag fiskar med det. Kastar en sjuans lina men känns som en femma. Väger 98 gram. Ej att förväxla med niofotaren som är ett helt annat spö.
 12. Jag föreslår att du använder något som inte suger åt sig vatten, t.ex. flugbindarfoam. Limma ihop gula ark till lämplig tjocklek och klipp/skär ut bollar. Sjunker ALDRIG!
 13. Jag tycker du ska klippa tånaglarna och swisha mig en hundring...😎
 14. Det är nog inte bara jag som har svårt att hitta rätt inställning på simfenornas remmar. Och när man väl hittat rätt är det ett elände att få på och av sig fenorna. Nån som känner igen sig? Jag hittade lösningen (tror jag) hos Seapro: rostfria fjädrar i stället för remmar! Jag har bara monterat fjädrarna och testat med vanliga skor, men nog f-n verkar det smidigt. Spontant hade det varit bra med en flärp baktill. Det hade underlättat, men en sån är lätt att montera. Före. Efter. Bättre än plast!
×
×
 • Create New...