Jump to content
Edgeforum

Bigsalmon

Global Moderator
 • Content Count

  8,834
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  91

Bigsalmon last won the day on October 4

Bigsalmon had the most liked content!

Community Reputation

1,323 Excellent

1 Follower

About Bigsalmon

 • Rank
  Edgemedarbetare
 • Birthday 07/02/1962

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Katrineholm

Kontakta medlemmen

Recent Profile Visitors

9,057 profile views
 1. Det var en chansning. Jag tar den för 300 kr.
 2. Jag tar den för 260 kr inkl frakt.
 3. Jag tror Loop banade vägen för de dyra fluglinorna. Jag kommer ihåg när Optistream m.fl. kom för 12-15 år sedan. De kostade svindlande 850 kr! Om jag minns rätt kostade andra firmors linor runt 600 kr då. And the rest is history... Jag håller därför med någon föregående talare när han säger att andra kommer följa efter.
 4. Jag köpte en beg GL-klump på 27 gram för att se om jag tyckte det stämde. Skjutlina från Kina. Totalt runt 250 spänn. Hade klumpen varit fel hade jag sålt den.
 5. Jag kör 27 g på mitt Loop Opti Switch 10'7" #6 och Zpey Switch 11' #6. Fungerar utmärkt och är helt enligt Rios lintabell. 30 gram på #7 låter vettigt, tycker jag.
 6. Nu skojar du väl? Finns det verkligen någon som är så inskränkt att man dömer alla "Mohammed" efter en bullrig granne? En gång hade jag en ung blond tjej som granne. Hon spelade hårdrock på högsta volym i tid och otid, natt som dag. Sedan dess hatar jag alla unga, blonda tjejer. De är så hänsynslösa, arroganta och saknar empati. OBS! Ironi... 🙄
 7. Är det enda texten på spöet? Känner inte igen det alls.
 8. Nja, jag hittar inte heller nåt... 🙂
 9. Och inte vilket trä som helst - det ska vara balsa...
 10. Det finns (fanns?) ett smart utdragbart måttband man fäster runt håvhandtaget, precis där håven börjar. Med ett sånt får du allt du vill ha på en McLeanhåv.
 11. 50 meter är nog minimum. Man kanske vill använda rullen till mer långrusande fiskar också.
 12. Det behövs ju knappt nån backing på en gäddrulle. Jag har tänkt köra med en Loop Trad 3 och tror inte det är nåt problem.
 13. Skulle man kunna smälta fast flätan i coatingen? Trä på flätan med krympslang över. Värm, rulla hårt mot bordsskivan, låt svalna och ta bort krympslangen. Ev kan man säkra med en nålknut och lite lim.
 14. Det är såklart oacceptabelt att en grej går sönder direkt (som min gjorde), oavsett pris. Har man sedan en dyr nipper i retraktorn så kan det betyda en förlust på 6-700 spänn eller mer. Bedrövligt. Men - när jag väl lagat den fungerar den mycket bra och är nog den bästa jag haft, även jämfört med såna wireutdragsvarianter. Kom igen nu Simms, gör om, gör rätt!
×
×
 • Create New...