Jump to content

Baddaren

Edgemember+
 • Content Count

  107
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Baddaren

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 04/29/1981

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Göteborg

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  andreasjohnsen@hotmail.com
 • Telefon
  41103610

Recent Profile Visitors

996 profile views
 1. Någon som har erfarenheter av Airflo Super Dri Lake Pro eller river and stream som den heter i USA, funderar på att testa linan på ett spö med relativ snabb aktion. Hade varit kul om någon kunde dela med sig av sina erfarenheter av just den här linan.
 2. Tackar för svaren, får ta och testa en en Airflo istället, men det verkar inte finnas tyngre än DI5 till ett klass fem spö, stämmer det? Det är denna lina du rekommenderar DanielK http://www.theessentialfly.com/od-flylines-fly-fishing-lines/ma-J9149.html
 3. Har en liten fråga om vad ni tror om denna lina som sjunklina till boobie fiske i put and take sjöar? Kommer den vara för tung eller blir det en bra balans mellan boobie flugas flytförmåga? http://www.taimen.com/sv/gb/product/scientific-anglers-professional-wf-s-vi-dk-gray_5083/92402
 4. Finns det inga mindre askar som är över 4cm i höjd?
 5. Ja dessa askar är perfekta till mindre flugor men till stora mayflies blir dom för små. Så en liten men aningen högre box med slits för att inte förstöra vingarna hade varit optimalt.
 6. Baddaren

  Bård & Lars

  Helt underbara filmer. Saknar Bård men Lars nya parhäst fismen är nästan lika galen. Längtar tills dom släpper något nytt.
 7. Letar efter en liten men hög ask till mina dagsländor. Tycker mina vanliga askar krossar vingarna. Har ni några tips?
 8. Både jag och brorsan använder det märke. Båda är super nöjda! Var har du hittat dom i Sverige? Jag brukar beställa mina från Taimen eller USA.
 9. För närvarande: Sage Flight #5 St Croix Imperial #5 Shimano Biocraft S.T.C. #7 Pool 12 Powerfly #5 På jakt efter en GL LPXe #4 för det lättare fisket.
 10. Kokande vatten skadar inte korken då?
 11. Är lite sugen på att sätta på ett nytt rullfäste på en av mina flugspön. Har hittat ett billigt och snyggt ädelträ fäste på ebay som jag skulle vilja använda i stället för mitt gamla. Men vet inte riktigt hur jag skall gå tillväga. Någon som har lite tips? Läste några andra trådar om byte av rullfäste men blev tyvärr inte så klokare av det.
 12. Är det denna lina du menar Perro http://buy.scientificanglers.com/lines/fly...y-trout-wf.html
 13. Jo om det ändå var någon i närheten här jag fiskar. Men som oftast är jag helt själv vid sjön. Fiskar oftast efter öring i stilla vatten och vet inte riktigt hur man imiterar en nymfs gång i vattnet, skall man rycka den närmare sig likt en streemer eller ha längre pauser. Tycker det är mycket sporadiskt vakande i mina vatten oftast inte ett vak på samma plats. Så torrflugefisket blir lite i blind och hoppas att en firre blir sugen.
 14. Det måste finnas många på forumet som använder guidelines linor. Har för mig att jag läst att deras linor ofta är underklassade. Funderar nu på att införskaffa deras PRESENTATION lina. Frågan är bara om man skall beställa en 3 eller 4 till mitt Sage Flight 4. Har tyvärr ingen möjlighet att prova då jag skall beställa hem en till stugan i norge.
 15. Nybörjare som jag är och tyvärr har man ingen flugfiske mentor att vänta sig till så för min del blir det er här på forumet. Är lite osäker på hur man skall arbeta med linan när man fiskar torrt, nymfer och puppor. Just nu är jag i Norge och fiskar öring med mindre bra resultat Så därför behöver jag lite hjälp på vägen. Hur gör ni?
×
×
 • Create New...