Jump to content

leffo

Members
 • Posts

  45
 • Joined

 • Last visited

Information

 • Bostadsort
  Thn

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  karlssonjanne@gmail.com
 • Telefon
  070987654

leffo's Achievements

Member

Member (2/5)

0

Reputation

 1. Jag fiskar mycket runt Orust men det går väldigt dåligt. I lördags fick jag en på djupt vatten och trodde det skulle bli bra fiske framåt kvällen. Men det kanske blev för vindstilla och varmt. Prövade ändå många platser och från båt.
 2. Har de gjort några förbättringar eller rostar de fortfarande?
 3. Så vad ska man ta med för flugor när det är så mycket vatten?
 4. Hur ser det ut nu runt gäddede eller dylikt?
 5. Är det helt slut med fisket där nu? Nån som vet varför?
 6. Jag har inte blivit drabbad av detta när det gäller min coastal fast inter, enda jag har att klaga på är att smörjan kunde suttit kvar längre.
 7. Ser god ut, hur mycket spån använde du?
 8. Tjena! När jag var ute och fiskade hö igår såg jag ett nät utanför en av mina favoritplatser och det sved naturligtvis en del. Vad jag förstått är det förbjudet med nätfiske i Hakefjorden på västkusten. Hur anmäler mand det här?
 9. leffo

  Scierra rulle

  Antar att man får handbromsa då? Hur funkar det? Har aldrig haft turen att behöva använda bromsen speciellt mycket... Är ute efter en klass sju till hö-fisket och då är det ju trevligt med en så lätt rulle eftersom man får nöta en hel del...
 10. Att de tål saltvatten är ett måste då den mest kommer användas till HÖ. Man kanske ska köpa nåt helt annat, från utlandet tom?
 11. leffo

  Scierra rulle

  Den ser riktigt trevlig ut men har den ingen broms?
 12. Vilken tycker ni är bäst? Ganska bra erbjudanden på båda: http://www.fishline.se/loop-xact-xspole-backing/product_details.php/products_id/619 http://www.fishline.se/vision-koma-rulle-4cast-lina-backing/product_details.php/products_id/790
×
×
 • Create New...