Jump to content

Geudeskåll

Edgemember+
 • Content Count

  282
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Geudeskåll

 1. Men nog är det väl ändå själva satan!!! Lärde de sig ingenting efter förra årets folkstorm, och med det som förekom på den tävlingen??? Blev det inga regeländringar efter det? Det är ju sådana hära tävlingar med sina idiotiska regler, som gör att människor blir så jävla förbannade! Vad har vi för argument gentemot andra intressen, om VI inte beter oss ett dugg bättre själva? De sågar ju av den gren de själva sitter på, fattar dom inte det?! Vad hände med att sopa framför sin egen dörr först??? Skämmes tamejfan!!! Det gör då jag....
 2. "Det är aldrig för sent att ge upp!" Ronny Eriksson
 3. "Midnight Sun fuckers.... GET THE SHOTGUN!!!"
 4. Jag röstar på att skiten ska bort!!! Det är alltså ETT kraftverk som förstör hela älven! SKANDAL, om ni frågar mig!!!
 5. Eller, så skiter man helt enkelt i djungelkuken!!! Har personligen inte märkt ngn skillnad i fiskmagnetism...! Men det är klart, snygga blir dom ju....
 6. Geudeskåll

  Mål 2013?

  Att få större fiskar än laxlusen!!! Och fler....
 7. Japp, Treo Comp! Och naturligtvis med koffein....!
 8. Tycker själv att en tub TREO passar rätt bra!
 9. Tjena! Har själv ett gäng RIO-klumpar till mina spön, och tycker att de är riktigt bra! Otroligt lättkastade bl a! Fördelen som jag ser det, är ju att de är just färdigkapade, så det finns ingen anledning att köpa en klass över och börja klippa för att få ner vikten! Om du nu inte vill ha en riktigt kort klump förstås....!? Däremot blev jag lite fundersam när du säger att du köpt en Stinger i klass 8-9, och att det står rek.klumpvikt på 28 gram! 28 gram brukar rekommenderas för Loomisspön i klass 7-8! Är det nu en 7-8:a du köpt, då köper du RIO-klumpar för den klassen! Lirar perfekt ihop!!! Ha D!
 10. Guidetobbe! Insanely beautiful trout!!!
 11. Bästa minnena från 2012 i flugfiskets värld! Sedan har jag ju en annan värld oxå.... :-) Havsöring på 82 cm, 6,4 kg! :-) Salmo Salar på 102 cm, 10,4 kg! :-) Larry på 100 cm, 10,1 kg! :-) Insjötrutta på 4,4 kg! :-)
 12. E. Andersson! Så jääävla coolt med malen!
 13. Låter ju kanoners!!! :-) Kraftverket i Åbyälven skulle verkligen behöva fås bort!!!!!
 14. Så jäääääääääävla bra!!!!! Vad grym hon är!
 15. Vilka överdjäävulskt fina flugor du tillverkar!!!!
 16. I sluttexten står det att läsa: MED BIDRAG FRÅN Norges sjömatråd Nordlaks Mieko Fishing Hoppas att det smakade herr Odell!!!
×
×
 • Create New...