Jump to content

Joffe

Edgemember
 • Content Count

  302
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 Good

About Joffe

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 09/07/1988

Information

 • Bostadsort
  Ludvika, Dalarna

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  jonte_8887@hotmail.com
 • Telefon
  0763164835

Recent Profile Visitors

2,336 profile views
 1. Jag handlade nyligen spö och lina där. Fick grejerna efter två dagar. Linan hade dock ett fabriksfel. Kontaktade dem och de skickade ny direkt så jag hade den dagen efter tillsammans med ett kuvert och frimärken att skicka tillbaka den felaktiga i. Inget att anmärka på för min del 🙂
 2. Tanken är att jag ska slippa överhandskasta i fortsättningen och jag har sett att många som har ett "riktigt" switch, eller rättare sagt ett kortare handtag än tvåhands, tenderar att kasta överhands pga av att de inte kommer överens med det korta switchhandtaget. Vad kul - det får bli ett bygge!
 3. Då är jag inte helt fel ute då. ☺
 4. Jag har efter noggrant övervägande kommit fram till att bygga ett switchspö till börtingfisket då jag fastnat med båda fötterna i det träsket. Eller ja, till att börja med ett switch, och sedan ett tvåhands, men i den här tråden önskar jag åsikter angående just switch. Jag har kikat på några olika klingor och just nu kan jag få ett riktigt bra pris på Method. Är det någon som har några åsikter om detta spö till detta ändamål?
 5. 3 funkar inte. Ni kan ju lyssna på "Mammas nya kille" angående täckningen kring Tjulträsk
 6. Jag använder femman som verkligen blivit en favorit. Riktigt, riktigt bra på underhandskast, roll, överhand, ja, allt. Rollkast med tung nymf/streamer går löjligt lätt.
 7. Joffe

  Loops nya spön?

  Kul med nya spön. Tråkigt att priset motsvarar en rejält påkostad fiskeresa med helikopterlyft.
 8. Skickade mina vadare till wittlock som i sin tur skickade till FFE. 10 dagar senare kom de tillbaka, och jag hade fler läckor än jag upptäckt själv. Allt gick på garantin. Jag är verkligen supernöjd.
 9. Ingen som har något mer att tillägga? ☺
 10. Jag rekommenderar också Korkers. Har gått igenom Simms, Guideline, Vision, Loop och Korkers. Korkers och Patagonia är de jag är mest nöjd med, helt enkelt för att de hållit absolut bäst. Jag tycker det är väldigt bra att kunna byta mellan filt och gummisula, och att ha möjligheten att köpa nya sulor istället för kängor gillar jag också. Modellen jag använt längst är faktiskt Korkers Redside och Patagonia Ultra Light.
 11. Jag har kört enhands klass sju, men känner att ett switch kan bli hur bra som helst, och jag inbillar mig att jag orkar fiska längre också
 12. Jag har tänkt att bygga ett switch-spö till börtingfisket och har sneglat på MHX switch. Det jag undrar över är om sjuan räcker att kasta börtingstreamer med, eller ska jag gå på åttan direkt? Någon som provat båda?
 13. De eloxerar inte själva längre tyvärr.
 14. Bigsalmon, Har du tips på eloxeringsverkstad? Har inte hittat någon som vill eloxera endast en rulle. Sry, off-topic. Äger förövrigt ett par äldre lw och en ny, svart. Min svarta känns identisk med de äldre.
 15. Du kan sälja den till mig sen, jag tar också bort knarren
×
×
 • Create New...