Jump to content

Oscar.m

Members
 • Content Count

  236
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 1. https://www.24mx.se/24mx-all-in-one-gearbag#?list=&pos=3
 2. Tips om liten smidig slingpack. Fick min idag, mer ”bang for the buck” är nog svårt att hitta. https://fishline.se/p/flugfiske/vaskor-barsystem/patagonia-atom-sling-8l-fire.html
 3. Du vet om att du svarar på en 6år gammal tråd va?
 4. Oscar.m

  #6-rulle

  Håller med i argumentet. Enligt mig så är de bästa rullarna Loop/Danielsson LW47 och Loop Opti dryfly.
 5. Kan verkligen rekommendera denna, större användningsområde än en traditionell. Samt tillräckligt liten försatt alltid vara med. https://www.naturkompaniet.se/shop/petzl-elite-zip-31-led-EX0003010/?gclid=EAIaIQobChMI0KPhk_ic2gIVRrvtCh1pzQO3EAQYBSABEgL-efD_BwE
 6. Fario CRS är ett fint spö, jag gillar däremot inte Classic modellen eller den första medellen av Fario. Enligt mig så är Loop Q ett bättre spö på alla sätt till ett bättre pris.
 7. Jag har oxå fått hjälp av Loop, ett företag att lita på! Med dagens tuffa konkurrens så behövs det något mer än bra produkter för att vinna kunders lojalitet, kul att Loop har insett detta. Har numer bytt ut större delen av min utrustning till fördel för Loop produkter.
 8. Jag tycker klippet är lätttolkat, men Om han har rätt eller fel är jag inte erfaren nog att svara på. Så här tolkar jag filmen. Speyspön oavsett längd = tillverkade för underhandskast. Switchspön oavsett längd = en kompromiss mellan under och överhands prioritet av taperingen.
 9. Har du tittat på rätt film? Nu vet ju inte jag om detta stämmer som han säger, jag är långt ifrån någon expert. Men i klippet beskriver han ju skillnaden i action i de olika spötyperna.
 10. Loop Cross S1 #6 Loop Opti Speedrunner Rio switch chucker
 11. Jag har Rio SHS och är väldigt nöjd med den, både för överhandskast och olika speykast.
×
×
 • Create New...