Jump to content

kamlunge

Members
 • Content Count

  48
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About kamlunge

 • Rank
  Member
 • Birthday 11/05/1969

Information

 • Kön
  Male
 • Bostadsort
  Norrbotten-kalix

Kontakta medlemmen

Recent Profile Visitors

1,005 profile views
 1. Är det någon fiskare efter kusten som någonsin uppgett att dom har fått så mycket fisk att kvoten är nådd.. Nä och det lär knappast ske nu heller. Ps . hoppas som danne att bli positivt överaskad.
 2. Det är ju rätt intressant att dom anser att det vore en katastrof att rädda vildlaxen.. man slutar aldrig att förundras.
 3. What's on your mind?

 4. Och med det menade jag att det vore bra med ett havsöringsförbud på våren men att jag kan ta ett förbud på laxfiske också men det skulle nog kännas riktig riktigt jobbigt att efterleva..
 5. He He nå jå. Men det är ju trots allt den fisk man helst av allt önskar på flugan.. Men jag håller med dig att att laxen borde nog också få vara fredad ett tag den också även om det svider något så in i h-*^"#ete ...
 6. What's on your mind?

 7. Hur går det då med insamlingen ???Det är inte mycket man har fått reda på sedan starten.
 8. Tja börja inte och bind med det andra inte vill ha.. håller med mazzone i det fallet utann se o lär hur andra gör tex här på forumet här finns det ett överflöd av duktiga bindare som har lagt ut sina alster.ps man behöver inte så mycket igentligen för att göra en snygg lax fluga bara man gör det på rätt sätt och begränsa dig till ett fåtal mönster som är gångbara där du fiskar mest så utökar du efterhand annars blir det helt enkelt för mycket mönster och material på en gång.
 9. Nej då men det är en djävla motvind som alla vet är vi lite långsamma i kalix
 10. Finns inte en chans att någon politiker i kalix skulle bry sig om övriga länet för det skulle ju vara förjävligt om det råkade gynna jockfall och andra som man naturligtvis missunnar en eventuell framgång.
 11. Det tråkigaste är att det finns aktiva kommunalpolitiker som proklamerar att det spelar ingen roll hur mycket det fiskas i mynningen med tanke på hur stora stödutsättningar som sker i älven för spöviftare och gnälliga entreprenörer efter älvdalen. och det är för djävligt att det kommit en regel att icke yrkesfiskare ej får sälja sin fångst. Så är läget i sveriges dummaste kommun.
 12. Dom säljer fisk nedanför kalixbron på sommrarna som en stor turist attraktion har inte koll på vilka dagar men det är på morgonen och dom brukar annonsera på kommunens hemsida och i lokala annonsblad när det är och beskriver det som något riktigt attraktivt. I alla fall har det varit så tidigare har inte orkat kolla i år man börgar ge upp, den här kommunen vill enbart marknadsföra sig som löjroms och surströmmings mecka
 13. Grattis! Grattis! Själv tappade jag en fin en igår kväll Den slet sig vid landning efter en kort men intensiv drill
 14. Har dragits ganska många sådana under våren men det har krigats med en rejäl en i veckan som vann, dock på spinn från båt men ändå.. det börjar nog röra på sig.
×
×
 • Create New...