Jump to content
Edgeforum

_tobbe_

Edgemember+
 • Content Count

  814
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

_tobbe_ last won the day on July 26

_tobbe_ had the most liked content!

Community Reputation

147 Excellent

About _tobbe_

 • Rank
  Advanced Member

Information

 • Bostadsort
  Hälsingland

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  000@000.com
 • Telefon
  0700000000

Recent Profile Visitors

5,256 profile views
 1. Jag tycker uv lim fungerar bra på mindre skador.
 2. Dubb har jag oxå funderat på. Har liggande men tror mer på plattorna. Funderar på att montera någon form av insatsgänga i några gamla skor jag har och montera plattor i dom. 2 st fram och 1 st på hälen.
 3. Ingen som prövat? Hur sitter dom i gummisulor? Är det gängor eller skruvas dom rakt i gummit?
 4. Ni som kör knutar som skarv, hur tjock tafs kör ni med? Jag har alltid kört ögla så har aldrig prövat knut faktiskt mer än mellan backing och lina.
 5. Jag gör lika. Fungerar bra.
 6. Har någon testat att sätta liknande på filtsula? https://www.flyfishingmasters.se/sk/patagonia-foot-tractor-aluminum-bar-replacement-kit
 7. Säljer du linan löst? Har skickat PM men jag tror inte du sett det.
 8. Är mest att jag letar en lina med samma egenskaper som experience linan. Fiskar nästan bara torrt. Allt från älv, å och sjö. Experience är den mest allroundlina jag haft men det jag gillar mest är att man lätt lägger långa precisa kast.
 9. Har en redan men vill ha lång klump.
 10. Jag skulle vilja ha förslag på en lina till mitt Loop Q #5. Jag kör idag en GL experience som fungerar klockrent mot spöt. Fungerar lika bra på korta som långa kast. Inga problem att trycka ut hela linan och ändå presentera flugan fint. Nackdelen är kvalitén. Köpte nuvarande lina förra året och den är nu redo för soptunnan. Söker därför ett bra alternativ. Har ni något förslag?
 11. Gjorde i ordning ett gammalt bindstäd för att ha det till tubflugor då det är högre så det blir lättare att binda gäddflugor. Gjorde en egen nål och en kompis skrev ut en hylsa för extra stöd. Bordsplattan kan jag använda från mitt andra städ. Fungerade bra och tuben satt riktigt bra på nålen när jag prövade binda en fluga.
 12. Fiskade gädda i ett p&t vatten. En tappad bara. Igår byggde jag en dubbing spinner för gäddflugorna. Första flugan med den tekniken kanske inte blev så snygg men det var den jag tappade gäddan på idag.
×
×
 • Create New...