Jump to content

_tobbe_

Edgemember+
 • Content Count

  858
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

_tobbe_ last won the day on July 26 2020

_tobbe_ had the most liked content!

Community Reputation

152 Excellent

About _tobbe_

 • Rank
  Advanced Member

Information

 • Bostadsort
  Hälsingland

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  000@000.com
 • Telefon
  0700000000

Recent Profile Visitors

5,440 profile views
 1. Ja varför inte. Ska kolla på den.
 2. Ja den har jag läst om. Intressant tappering på den.
 3. Önskar köpa en #5 flytlina för medium och långdistanskast. Har ni någon att avvara?
 4. Kolla efter Loctite power glue reapir extreme. Härdar fort och blir flexibelt. Låt härda 1 min sen fuktar du fingrarna och formar det.
 5. GL Experience lina köpes.
 6. Kolla med jaktia ist. Dom har mer koll tycker jag. Själv har jag bara prövat runt fläsian på vårsidan och försommaren och fått fisk där. Tyvärr inte på fluga men ändå inom kastavstånd från land. Inte så vadbart där jag varit men längre in mot stan fungerar det nog. Kommer jag dit det här året blir det nog fluga.
 7. Har bundit några abborrflugor som jag tänkte pröva i sommar. Tanken är att köra med gäddspöt då det bara är på det jag har sjunklina. Jag har funderat på tafs och funderar på vad jag ska ha mot flugan. Funderar på att ha vanliga gäddtafsen på ca 70-80 cm och sedan ca 1 m fc 0,40 som jag fäster flugan i. 0,40 vill jag köra pga gäddor eller ska jag köra ståltafs eller gå grövre fc? Flugorna är ca 1 dm lång och bunden på stl 2 och 2/0. Vad kör ni med för tafsar?
 8. Jag tänker köpa en flytring och sitter och kollar på vad som finns. Det lutar åt en fishcat 4 men dom är slut överallt och som det låter så kanske dom börjar leverera i april. Jag har även kollat på gunki squad. Har någon prövat den? Jag vill ha en ring där man sitter högt i.
 9. _tobbe_

  Vitvinge!

  Ni som binder vitvinge, vilken storlek binder ni på och kör ni originalfärg på kroppen eller varierar ni med olika färger?
 10. Blev en väldigt enkel gäddfluga.
 11. Men jag gillar inte dina snap för tail. Tailen lossnar lätt från den av min erfarenhet.
 12. Ja vissa kanske klassar det som båt när det är åror. Där jag tänkt använda flytring är det inga problem. Är det lättare att transportera sig med åror på ringen? Använder man både åror och fenor samtidigt?
 13. Vad är fördelen att ha åror på en flytring? Jag har haft flytring tidigare och använt fenor. Nu ska jag ev skaffa en ny och funderar på olika alternativ.
×
×
 • Create New...