Jump to content

_tobbe_

Edgemember+
 • Content Count

  685
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

_tobbe_ last won the day on September 5 2018

_tobbe_ had the most liked content!

Community Reputation

98 Excellent

About _tobbe_

 • Rank
  Advanced Member

Information

 • Bostadsort
  Hälsingland

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  000@000.com
 • Telefon
  0700000000

Recent Profile Visitors

4,718 profile views
 1. Hur är isläget där ute? Vart var du?
 2. _tobbe_

  En undran.

  Det var svårt att täcka ryggen med pennan så det lyser igenom. Skulle varit spritpenna. Huvudet är oliv men syns dåligt på bild.
 3. _tobbe_

  En undran.

  Har oxå gjort några i foam och dom flyter mycket fint i vatten. Lätt att göra. Tog inte många minuter. Dålig bild och lackrester på kroken såg jag.
 4. Åarna här har börjat gå upp och jag tänkte pröva lite våröring. Vad rekommenderar ni för flugor?
 5. Ikväll har jag gjort i ordning ett nytt handtag till mitt hilevel dreams. Provmonterade och ska limma det någon kväll i veckan.
 6. _tobbe_

  Dyret!

  Jag har enbart fått harr på mina men det är för öringen jag tänkte pröva att binda. Kör nog några oliv och kanske någon svart. Fler färgförslag som är gångbar?
 7. _tobbe_

  Dyret!

  Tänkte binda några dyret och undrar vilka färger ni har som favorit på denna fluga. Vilken storlek på krok använder ni? Jag föredrar stl 12.
 8. Lofsån tycker jag du ska hoppa över. Inte värt att lägga en resa på. Öringförbud i dom flesta vatten nu och vissa stänger helt så kolla även det.
 9. Inga problem med framkomlighet till ljusnan efter bränderna. Dom fick stopp på branden strax ovanför laforsen. Har varit bra fiske senaste veckan. Skicka PM om ni tänker ta ljusnan så ska ni få tips.
 10. Info från FVO! P.g.a det låga vattenståndet så tvingas Färila fvo stänga fisket Fr.o.m 23/7 i Ljusnan tills vidare...
 11. Fin dag vid ljusnan idag. Dåligt fiske för troligtvis har fisken inte gått upp i strömmarna än. Det är bättre längre ner där det är lugnare.
 12. 2 turer har det blivit i år. Båda till hovrahällan södra sidan. En gång i söndags då jag fick ett gäng harr men bara smått. Ikväll blev det en kort sväng. 2 harr men många tappade. Tror jag kom i slutet av en huggperiod. Rätt bra vattenstånd nu för platsen jag var på men lite lägre skulle inte skada.
 13. En bra app som jag har haft mycket användning för. Men har gått över mer till Backwater maps då den har sökfunktion men verkar gå efter samma kartor. Bra med sökfunktion när man sitter och planerar turer. Lokalsinne laddar kartorna snabbare så är jag ute så är det den jag använder mest.
 14. Köpte för kul en kinarulle för att se kvalite och det var väl som väntat. Glapp och dålig finish. Men med lite handpåläggning så blev den helt ok faktiskt. Passade på att svarva en ny vev oxå. Misstänker att bromsen är av det sämre slaget men det visar sig till våren om jag ska använda den.
×
×
 • Create New...