Jump to content

Christian1971

Members
 • Content Count

  506
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Christian1971 last won the day on September 2 2018

Christian1971 had the most liked content!

Community Reputation

65 Excellent

About Christian1971

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 06/19/1971

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Blekinge/Karlshamn/Horsaryd
 • Intressen
  Flugfiske

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  christiansvensson123@hotmail.com
 • Telefon
  0733320285

Recent Profile Visitors

2,110 profile views
 1. 10/11 är de lila eller gröna?
 2. Hejsan! Har fått ledigt från både jobb o fru v34, slutet av augusti. Letar efter något trevligt fiske denna vecka men har lite svårt att avgöra vad jag ska välja. Har ingen erfarenhet av laxresor så undrar vad ni har för tips? Var i Bjerkreim ifjol, vilket är en trevlig älv, och var påväg dit igen men de verkar fått problem med sjuk fisk. Kortfiske med trevliga flugsträckor är aktuellt. Campingtips mottages gärna. Både Norska o svenska älvar är av intresse. Väl mött
 3. Kolla absolut att allt ligger rätt. Kan också vara så att förra ägaren tvättan den med något fettavlösande så den bara behöver lite olja/fett. Har varit med om detta😁
 4. Jag smälter egna öglor på 99% av alla mina linor. Använder en gammal sjunklina som jag smälter in som ögla. Jag provdrar dem med våg upp till en 9-10kg.
 5. Förr körde man heldragen tafs...fick lika mycket fisk jag köper numer mina taperade tafsar...förmodligen på samma ställe som Laxbernt. Har bundit egna också men numer hittar man väldigt billiga bra taperade.
 6. Ungefär lika dålig koll som när frugan skulle vara med i den klubbens fisketävling pga att jag inte kunde närvara. Hon plockade en rulle o spö i källarn o gav sig iväg. När hon kom dit blev hon upplyst att hon hade med sig ett flugspö och haspelrulle. Värre saker kan ju hända...och det gjorde det...hon vann hela tävlingen och kom hem med pokal med sitt graverat namn på...har fått utstå diverse pikar sen dess😣
 7. Mina är Grippie 250×170. Det tycker jag är lagom. Du får ned i en mindre men tycker de ligger bra i denna storlek. Att tänka på är, om du byter klump under fiske och lägger ned en blöt klump så brukar iallafal jag lämna påsen öppen ett tag så fukten kommer ut.
 8. Använder blixtlåspåsar med skrivfält. Skriver vad det är för lina med bläckpenna. Finns på Tradera.
 9. Självklart fungerar det bra. I vissa pooler på sommarn är det en fördel med kortare spö.
 10. Har haft nämnt spö och för mig är det alldeles för tungt för att överhandskasta med. Att fiska med stora flugor och underhandskasta med spöt är inga problem men skulle inte kört detta till gädda utan går hellre med 9-10' i handen.
 11. ABU double knarrar.
 12. Loop 15' vilket? Riktpris?
 13. Ja Techna AV är nog deras flaggskepp. Går att finna då och då till vädigt bra priser. Har hört, vet inte om det är sant men ett Sameo spö gjordes på samma klinga som Techna AV. Tappade namnet nu, på utvecklaren, jobbarde för ABU och tog fram spö åt Sameo....någon som vet hans namn? Var det Jensen?
×
×
 • Create New...