Jump to content
Edgeforum

Christian1971

Members
 • Content Count

  607
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Christian1971 last won the day on August 7

Christian1971 had the most liked content!

Community Reputation

102 Excellent

About Christian1971

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 06/19/1971

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Blekinge/Karlshamn/Asarum/Granefors
 • Intressen
  Flugfiske

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  christiansvensson123@hotmail.com
 • Telefon
  0733320285

Recent Profile Visitors

2,705 profile views
 1. Nån som har vägarna förbi o kan köpa o skicka en till mig så sänd pm
 2. Hej! Har en Sage Evoke vänstervev (går ej byta vevriktning) som jag önskar byta mot en Danielsson 6nine. Eventuellt kan en F3w 7ten vara intressant eller en något större rulle passande ett 14' typ en 8twelve eller liknande. Nån repa finns men jag anser min rulle är i bra skick.
 3. Hej! Var hittar jag info om ovan nämd å, vattenstånd och vattentemperatur? Väl mött
 4. Leta efter en lina med en klump på 9 till max 10m och en vikt på 17-18 kanske t.o.m 19 gram så kommer det hända saker.
 5. Hej! Om jag förstår rätt så är det varmt och lite vatten. Är det lönt att lägga någon dag i älven? Väl mött
 6. Hur många nyttjar enhandskast med era switchspö? Själv äger jag inget switch....endast korta tvåhandspö😉
 7. Jag har ett par nya oanvända LTS midjevadare till salu. Det är med stövel. Köpta på,Tradera för 600kr men passade inte mig så jag säljer vidare. Pm om du är intresserad.
 8. Hej! Någon som kan lämna omdömme på LTS Across Light 14'6" #7/8/9. Finns de att köpa? Väl mött Christian
 9. Glömde nämna Chucker...den har jag testat... mycket trevlig att underhandskasta med.
 10. Bästa enhands för underhandskast jag testat är enhands Guidelines Ddc connect. Har ett par i klass 7-8 som jag klippt ned till 15-16g som kastar otroligt bra i underhandskast med ett mina spön. Annars har du ju en uppsjö med olika enhandsskagit linor. OPST har jag testat men den passade inte mig heller men många gillar den. Här finns enhands https://www.scandinavianflylines.com/sv/prodcut-category/fluglinor-backing/skjutklumpar/mtd-skagitklumpar/ Sedan kan du ju sy eller smälta på en skjutlina om du vill ha integrerad lina.
 11. Nej jag fick reklamera mina, kommer inte ihåg modellen men det var deras flaggskepp. Garantin funkade bra men även andra paret höll inte och efter en o en halv säsong blev det att köpa nya, så jag rekomenderar inte Scierra som vadare. Fiskekompisen Sunkans scierra har däremot hållt många år. Pratade med fiskeshopen och de säger att de sällan får reklamation på Scierras midjevadare. Hade däremot en Scierra jacka som var perfekt, gav i princip bort den då jag ville ha en Vision jacka, till mina vision vadare. Den Jackan läcker som ett såll i sommarregn...vadarna är täta.
 12. Sunkan! Scierras midjevadare har sällan reklamation enligt lokala fiskeshopen.
 13. Sökte lite info om Opalspöna o fann denna tråd....och undrar...vart tog Ingemar vägen? Trevlig prick på detta forum. Ett år sedan han var inloggad. Hoppas verkligen han är ok?
 14. Ja deras vanliga klump I/s3 men ej deras multitip, har däremot en äldre laxfiskarkollega som var mycket nöjd med multitipen. Den vanliga klumpen blev "klibbig" så den kan inte jag rekomendera, men det kan varit något fel på min för jag har hört gott om den från andra.
×
×
 • Create New...