Jump to content

Christian1971

Members
 • Content Count

  525
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Christian1971 last won the day on September 2 2018

Christian1971 had the most liked content!

Community Reputation

67 Excellent

About Christian1971

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 06/19/1971

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Blekinge/Karlshamn/Horsaryd
 • Intressen
  Flugfiske

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  christiansvensson123@hotmail.com
 • Telefon
  0733320285

Recent Profile Visitors

2,201 profile views
 1. Hej! Någon som kan säga vad det kostar att sända ett spö till Norge? Och vilken tjänst som är bäst. Försökte få fram det av DHL men misslyckades. Tack på förhand.
 2. Säljer ett Lpxe 12,5' #7-8 använder 27g klumpar. Äldre 3 delade modellen. Mycket trevligt spö. Org socka o tub. Pm vid intresse
 3. Kan rekommendera Loop Gass 12'. Kör med 21-24 gram. Kastar lätt och fint.
 4. Ja det är jag. Fiskar i Mörrum och tyvärr så finns där lite problem just nu med ungomsgäng. Känns lite obekvämt att gå in o handla när utrustningen sitter på bilen. En annan sak är att jag ibland vill ha två uppsättningar med mig. Ett för de lite snabbare poolerna o ett för de lite lugnare. När jag nu planerar att fiska i vissa pooler så bär jag med spöna men det hade varit bra om man kunde lämna ett set låst på bilen.
 5. Jag kör med skidfästen och det fungerar bra, låses med nyckel. Men funderar på att låta plåtslagarn tillverka något sånt här... https://www.thesuperboo.com/car-fishing-rod-holder/
 6. Mega bra är väldigt rymlig....i min mening för stor för HÖ fiske. Mycket bra ger plats till ett par flugaskar en mindre termos på ryggen. Mini bra ger plats åt en ask o en rulle tafs. Jag kör med jacka till HÖ fisket men jg fiskar bara HÖ tidig vår. Ska jag ha kaffe o nnt med så ligger det i ryggsäcken.
 7. Hej! Ett bra spö som används på tok för lite. Orginal tub och socka medföljer. Skulle säga att det är i normalt använt skick. 3000kr plus frakt. Skulle kunna ta en L5W 6-9 eller eventuellt en 8-12 som delbetalning. Loop classic är intressant som byte.
 8. Det där var den största mäskmaskinen jag sett😳
 9. Jag har haft en Guru HD. Lätt rulle. Bra broms men lite skev var den. Inget glapp men spolen snurrade ej jämnt. Sedan gillade jag inte bromsratten. Alldeles "oergonomisk" (finns det ordet?), för liten och seg att vrida, som att vrida något i deg. Jag hade nog valt 2w.
 10. Hej! Har ett Lpxe 12,6 klass 7-8, 3 delat som inte kommer till användning. Socka och tub. Utrustningen är i bra skick. Söker för byte någon av nedre rullar. L5W 6-9. L5W 8-12. 2w. F3W 7-10.
 11. CWL är väl en fullframe....har du problem med skjutlinan på den🤔
 12. Köp en fullframe så slipper du problemet. Loop multi ligger inom din budget. Stabil och bra rulle.
 13. Hej! Pratar vi enhands eller tvåhands? Jag har en Grilse (ej till salu) och använder den till lätt tvåhands (klass 6) men skulle inte se det som några problem att köra den till klass 7 enhands, om det är tanken? Trout lämpar sig, enligt mig mer till enhands runt klass 5. Att tänka på så finns det lättare rullar till enhands men det är väl en smaksak.
 14. Du har säkert rätt med att de flesta bedragare inte loggar in på Edge för att lura oss men det händer. Jag har handlat mycket här på sidan och ibland tyckt det ser konstigt ut på flera profiler, man skriver inte rätt telenummer, hemort mm. Har då bett om namn o dylikt och det har inte varit några problem men förstår inte anledningen till att man i profilen inte skriver vem man är? Ps tror också att säljaren fått bra pris på rullen😁
 15. Upp till var och en att sätta sitt pris...upp till köparen att kolla värdet. Samma sak om någon vill pruta eller lägga skambud på en vara. Vad jag däremot saknar på Edge är att man inte ser namn , telenr och mail i profilen. Som gjort för bädrägeri. Har blivit blåst en gång på edge. La in en varning som Admin tog bort??? Men personen har nu lämnat sin alias fast jag är övertygad om att han finns under en ny alias...vilket skulle försvåra om det fanns krav för det jag nämnt innan.
×
×
 • Create New...