Jump to content

Christian1971

Members
 • Content Count

  594
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Christian1971 last won the day on March 26

Christian1971 had the most liked content!

Community Reputation

97 Excellent

About Christian1971

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 06/19/1971

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Blekinge/Karlshamn/Granefors
 • Intressen
  Flugfiske

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  christiansvensson123@hotmail.com
 • Telefon
  0733320285

Recent Profile Visitors

2,584 profile views
 1. Hej! Har du möjlighet att sända över bild på 15' o 14,6' Gärna även info om vilka klumpar du använt samt hur distance är? Hittar vädigt lite info om den serien
 2. Finns även ytterliggare en modell Speyco, så sök på Yuotube så finner du den andre modell och hur man vänder.
 3. http://customflyreels.blogspot.com/
 4. Glömde nämna Chucker...den har jag testat... mycket trevlig att underhandskasta med.
 5. Bästa enhands för underhandskast jag testat är enhands Guidelines Ddc connect. Har ett par i klass 7-8 som jag klippt ned till 15-16g som kastar otroligt bra i underhandskast med ett mina spön. Annars har du ju en uppsjö med olika enhandsskagit linor. OPST har jag testat men den passade inte mig heller men många gillar den. Här finns enhands https://www.scandinavianflylines.com/sv/prodcut-category/fluglinor-backing/skjutklumpar/mtd-skagitklumpar/ Sedan kan du ju sy eller smälta på en skjutlina om du vill ha integrerad lina.
 6. Letar efter ett Pool 12 tnt 14,6'. Väl mött Christian Svensson
 7. Nej jag fick reklamera mina, kommer inte ihåg modellen men det var deras flaggskepp. Garantin funkade bra men även andra paret höll inte och efter en o en halv säsong blev det att köpa nya, så jag rekomenderar inte Scierra som vadare. Fiskekompisen Sunkans scierra har däremot hållt många år. Pratade med fiskeshopen och de säger att de sällan får reklamation på Scierras midjevadare. Hade däremot en Scierra jacka som var perfekt, gav i princip bort den då jag ville ha en Vision jacka, till mina vision vadare. Den Jackan läcker som ett såll i sommarregn...vadarna är täta.
 8. Sunkan! Scierras midjevadare har sällan reklamation enligt lokala fiskeshopen.
 9. Sökte lite info om Opalspöna o fann denna tråd....och undrar...vart tog Ingemar vägen? Trevlig prick på detta forum. Ett år sedan han var inloggad. Hoppas verkligen han är ok?
 10. Ja deras vanliga klump I/s3 men ej deras multitip, har däremot en äldre laxfiskarkollega som var mycket nöjd med multitipen. Den vanliga klumpen blev "klibbig" så den kan inte jag rekomendera, men det kan varit något fel på min för jag har hört gott om den från andra.
 11. https://www.scandinavianflylines.com/sv/product/taperad-nylontafs-lax-040-mm-15-ft-5-st/ https://www.scandinavianflylines.com/sv/product/taperad-nylontafs-grilse-12-ft-5-st/ Ska du "knyta" egna så är denna populär https://www.svenskfiskeshop.se/fiske/linor/trabucco-tournament-tough-150m.html
 12. Här har du ett alternativ till en Rio versitip https://www.scandinavianflylines.com/sv/product/mtd-scandi-compact-multi-tip-910-4/
 13. Köp beganad lina då får du mycket för pengarna. Ska du köpa nytt så så slår jag ett slag för Rio Game changer som är en grym lina. Men ganska dyr och du behöver även köpa tippar. Versitip linor är fina linor det med. En billig variant som du kan finna är Guideline DDC connect. Jag kan inte Lagan men gissar att du kanske behöver en intermediet eller en flyt sjunk 1 -2? Försök hamna på 10-11 meter. Jag kan kika vad jag har i lådorna.
 14. Vet inte om detta kan hjälpa dig i ditt val? Jag har hållt o känt på en Greys rulle...kommer tyvärr inte ihåg vilken modell men den låg i prisklassen du talar om. Den rullen var hemsk, glapp och kändes mycket billig i handen. Danielsson är värd de extta om du ska en bra rulle.
×
×
 • Create New...