Jump to content

Christian1971

Members
 • Content Count

  552
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Christian1971 last won the day on September 2 2018

Christian1971 had the most liked content!

Community Reputation

74 Excellent

About Christian1971

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 06/19/1971

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Blekinge/Karlshamn/Horsaryd
 • Intressen
  Flugfiske

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  christiansvensson123@hotmail.com
 • Telefon
  0733320285

Recent Profile Visitors

2,408 profile views
 1. Har oxå någon foam men ser ingen skillnad på att snurra upp klumpen på dessa istället för att ha den på spolen som medföljer linan🤔 kan till och med tycka dessa är bättre...möjligtvis något klumpigare men gratis
 2. https://www.clasohlson.com/se/Vattentät-ryggsäck-18-l-Asaklitt/p/31-8015-2?gclid=CjwKCAiAu9vwBRAEEiwAzvjq-8BqLCSlaj6W692qhw-ZSwRPuponAS5OCMs_9oJCkcEWPAVQuOH0IxoCCuUQAvD_BwE Denna har jag. För mig mycket prisvärd. Denna har även ett yttre fack som andra inte har. Bra till smågrejor som man vill komma åt snabbt. Köpte min begagnad och haft den i 2-3 år nu utan problem men den används inte så ofta.
 3. I vissa länder är det förbjudet att dricka alkohol och ha sex utanför äktenskapet. I Sverige kallar vi det...Julbord på jobbet.
 4. Ja det är det äldre Gass. 12'' #6/7 otroligt nätt o fint spö. Jag har inte testat powerlux så jag vet ej vad som skiljer dem åt. 27 gram funkar säker men jag använder det till att fiska skygg öring nattetid o vill då helst ha lätta klumpar. 30g skulle jag däremot nog inte trivas med på detta spö. Sunkan visst har du väl en chucker? Har du testat det på ditt Gass o kan hjälpa Linn? Oavsett så har du gjort ett bra spöval enligt mig. Kan tillägga att jag har ett LTS light 12,6 6/7 men håller Gass som ett nättare spö.
 5. Jag tycker 12' gass är jättetrevligt. Kör med 23-24g klumpar...passar mig bra.
 6. Christian1971

  Danielsson

  På äldre Control har skjutlinan en tendens att fastna i veven, så man får tänka på hur man lägger linan vid kast, brukar "spänna" den mellan fingrarna o över rullhuset. Den äldre tycker jag är snyggare så jag kan leva med problemet men skulle inte rekomendera de vid mörkerfiske.
 7. Hejsan! Någon här som testat detta spö? Väl mött
 8. Hej! Någon som sitter inne med kunskap om Bougle rullarna, söker i första hand info om 4". Vilka är gjorda i Korea? Är Korearullarna sämre än de som är tillverkade i England eller handlar det om känslan? Vad är det för skillnad mellan de olika numren mk4, mk7 och vad stor de för? Om det står England på rullen, betyder det att den är tillverkad i England då? Tack på förhand
 9. Samtliga Loop Gass är attans trevliga. Men det är väl i princip omöjligt att säga vilket som är det trevligaste...det är nog därför vi har så många
 10. Hej Du ska inte be om ursäkt för att du ställer frågor. Det är det forum är till för Jag har inte känt på något at dessa spön men generellt så har finns det ingen dålig utrustning idag på marknaden. Helt spontant så skulle jag säga att du får bättre utrustning i Loopsetet. Men har du en budget på 4500 så får du bra begagnade saker...men du ska då tänka på garantier. Du kommer förmodligen vilja ha en lina till...så där tillkommer en kostnad. Ska jag råda så har du budget. Kika på att köpa ett spö på rea, du kommer byta spö i framtiden, för det är kul,att prova nya. Köp en en begegnad rulle från Danielsson den kommer du kunna behålla väldigt länge. Återkom här i forumet om lintips till spöt du köpt. Men är du inne på att köpa ett set så nämner många Sameo som prisvärda set, så kika även på Flugor.se.
 11. Hej! Någon som kan säga vad det kostar att sända ett spö till Norge? Och vilken tjänst som är bäst. Försökte få fram det av DHL men misslyckades. Tack på förhand.
 12. Säljer ett Lpxe 12,5' #7-8 använder 27g klumpar. Äldre 3 delade modellen. Mycket trevligt spö. Org socka o tub. Pm vid intresse
 13. Kan rekommendera Loop Gass 12'. Kör med 21-24 gram. Kastar lätt och fint.
×
×
 • Create New...