Jump to content

Christian1971

Members
 • Content Count

  491
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Christian1971 last won the day on September 2 2018

Christian1971 had the most liked content!

Community Reputation

62 Excellent

About Christian1971

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 06/19/1971

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Blekinge/Karlshamn/Horsaryd
 • Intressen
  Flugfiske

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  christiansvensson123@hotmail.com
 • Telefon
  0733320285

Recent Profile Visitors

2,036 profile views
 1. Självklart fungerar det bra. I vissa pooler på sommarn är det en fördel med kortare spö.
 2. Letar Danielsson control 7-12 eller ev en Loop classic 7-9. Liknande rullar eller en storlek upp av nämnda kan vara av intresse.
 3. Hej Har du classic till salu? Modell och pris? Väl mött Christian
 4. Har ett Hardy jet 14' #9-10. Pm vid intresse så får du lite bilder och pris. Väl mött. Christian
 5. Ingen som har en mindre men behöver en större?
 6. Hej! Har en Danielsson Control 9fourteen som blev något för stor/tung till det tilltänkta spöt. Söker därav en storlek mindre likvärdig rulle. Helst Control och gärna äldre modellen. Min rulle är i mycket bra skick.
 7. Har haft nämnt spö och för mig är det alldeles för tungt för att överhandskasta med. Att fiska med stora flugor och underhandskasta med spöt är inga problem men skulle inte kört detta till gädda utan går hellre med 9-10' i handen.
 8. ABU double knarrar.
 9. Loop 15' vilket? Riktpris?
 10. Ja Techna AV är nog deras flaggskepp. Går att finna då och då till vädigt bra priser. Har hört, vet inte om det är sant men ett Sameo spö gjordes på samma klinga som Techna AV. Tappade namnet nu, på utvecklaren, jobbarde för ABU och tog fram spö åt Sameo....någon som vet hans namn? Var det Jensen?
 11. Hej Har haft flera olika Fenwick bl.a. det du har, fast en sexa. Jättetrevliga välbyggda spön. Då jag bor en mil från ABU så har jag handlat dem på deras fabriksförsäljningsshop. Där kunde man göra riktigt goda affärer då o då...förr. Ironfether har inget högt andrahandsvärde , vilket till stor del beror på det Kaxeshusse säger...marknadsföring av Fenwick. Jag tycker inte Ironfether är rätt klassade, vilket var anledningen till att jag sålde mitt. Techna AV håller jag högre än Ironfether och jag förstår fortfarande inte varför jag sålde mitt Jag hade behållt det och fiskat med det...alternativt bytt det mot något du behöver, då de som säljs inte går så högt upp i pris. Ps något du vill byta mot, behöver?
 12. Kör med dessa Helt ok! https://www.outnorth.se/houdini/power-wrist-gaiters?gclid=Cj0KCQiA37HhBRC8ARIsAPWoO0zLhopu0FqpdRp5EQ5n7Pk4buBMCfhUonEESZKbLO2MfmuRZiqvhAgaAhGmEALw_wcB#BlueIllusion
 13. Som sagt, Inwater är väldigt enkla. Visions Hopper har jag aldrig känt på men generellt så gör Vision bättre vadare än Guideline. Vadar du inte mer än ett par ggr om året så ska man inte lägga stora pengar på vadare. Kika på mellandagsrean och tänk på att de inte skall sitta för tajt, du skall kunna sätta dig på huk utan att det stramar någonstans. Det går att göra fynd. Jag köpte för tre år sedan ett par nya Orvis av äldre modell till en ung släkting och de håller ännu. Tror jag gav 400kr. Skall du fiska vinter så kan du köpa neoprene, billiga och hålller länge. Skall du använda dem på sommaren så går neoprene bort och du ska köpa andasvadare, dyrare och håller inte lika bra. Så är det tyvärr. Andasvadare fungerar även på vintern med ett rejält underställ. Enligt mig ska man ha lite tur när man köper andasvadare. Man kan köpa ett par budgetvadare som håller länge och man kan ha otur att köpa dyra premium som snabbt börjar läcka. Köpte Aquaz vadare för 1000kr för några år sedan, fiskade dagligen med dessa i två säsonger innan limmet i strumpan gav upp, gick o köpte Scierras flagskepp för nästan det fyrdubbla, dessa höll 6 månader, fick nya på garantin, de höll en säsong, tröttnade och gick då över till Vision Ikon som nu har hållt två säsonger. Jag hade köpt nya på affär så du kan reklamera om det skulle hända något. Begagnat går bort för mig då inga garantier gäller om du inte kan få ett par täta för nån hundralapp.
×
×
 • Create New...