Jump to content

ColleH

Members
 • Posts

  58
 • Joined

 • Last visited

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  cj_hilding@hotmail.com
 • Telefon
  0705529439

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ColleH's Achievements

Member

Member (2/5)

3

Reputation

 1. Funderar på att inskaffa ett loop cross sx 690. Finns det möjligen en vänlig själ här på edge som bor i Halland som har ett? Skulle villa känna på spöt först innan jag beställer.
 2. Jag nämnde greys gr80 ovan. Nån som har testat greys spön?
 3. Fiskar själv med 11'hardy demon på lax. Det som finns att köpa idag är nog greys gr80. Alt beställa en klinga från cts.
 4. Ok. Då ska jag kanske gå på en 7-8 om jag tänkt kasta klumpar på 33gram.
 5. Är nyfiken på cts tvåhansspön. Är det nån som har testat? Påminner de om nått annat välkänt spö? I detta fallet är jag sugen på en 13fotare 8-9.
 6. Jag har fortfarande inte testat. Fortfarande sugen
 7. Såg att cts har 11' enhandsklingor i x serien. Är sugen på en till laxfisket. Nån som testat?
 8. Låter ju grymt! bor i Falkenberg
 9. Själv då? har tänkt tanken att kanske skaffa ett 9'#6 istället( kanske sage one) för att få ett lite mer kombinerat fiskespö/träningspö som inte blir riktigt lika pinnigt. Men vet inte om jag är fel ute med den tanken.
 10. Har tänkt tanken flera gånger men inte kommit till skott. Så mest troligt inte.
 11. Vad kör ni med för spö när ni kastar distans( trout distance)? Tränar själv med sage tcx #5. Antar att där finns fler lämpliga spön för ändamålet även om tcx är grymt.
 12. Vad har ni för erfarenhet av syntet "typ flash" resp. naturmatrial på gäddflugor? Har själv alltid kör natur typ kaninzonker vilken funkat bra. Men det finns en nackdel. Det blir tungkastat. Så jag tänkte testa flashflugor. Hitta en sida som heter guldskalle.se. Galet bra priser på flash och conehead. Rekommenderas.
×
×
 • Create New...