Jump to content

laxhenke

Members
 • Content Count

  538
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

laxhenke last won the day on January 21

laxhenke had the most liked content!

Community Reputation

46 Excellent

About laxhenke

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  henrik_vesterlund@yahoo.com
 • Telefon
  +46765255060

Recent Profile Visitors

2,660 profile views
 1. Jag har bundit Francis med gris hår/borst, men jag undrar om ni ser någon fördel att använda hackelstam istället för gris hår? Själv tycker jag att grishår håller bättre.
 2. Men det känns lite tråkigt att man vill straffa Sverige för att vi hade en egen linje på hur vi har hanterat Corona pandemin. Att Danmark får åka det är ju ganska troligt eftersom de fick det redan förra året. Sen förstår jag inte varför ska det ta månader att få fram ett vaccinpass? Hur svårt kan det vara? Klart är det elektroniska pass så krävs en mer komplicerad lösning, men initialt så har det varit tänkt ett papper.
 3. Efter vad jag förstår så kan man sprida Covid även om man är vaccinerad skillnaden är att man själv inte blir sjuk. Så även om man är vaccinerad så betyder det kanske inte så mycket. Själv så är jag fullt vaccinerad och med fullt skydd, men även om det är så kommer det inte finns intyg förrän tidigast mitten eller slutet av juni så det är ju också ett problem.
 4. Har inte riktigt koll, men det verkar som Norge inte kommer att öppna gränserna för turister som vill fiska lax. Är det någon som vet något annat?
 5. Är det någon som fiskar med gula Francis? Många tycker ju om att fiska med olika varianter av flugor som är gula men jag ser aldrig gula Francis. De är vanligen oliv eller röda. Tänker man de som spinnfiskar med gummispinnaren som i Danmark heter kondom så kör många med gula gummikroppar. Det borde vara bra med gula Francis och Snealda som är gul. Vad är din erfarenhet och tanke runt detta?
 6. Säljer ett par vadarskor från Vision modell Musta gummi i bra skick. Pris 600kr
 7. Undrar om det är någon i forumet som provat Ake laxfluga och om ni haft lycka med den?
 8. Såg på Hardys hemsida att det finns inga linor. Konstigt att man ger upp detta. Deras tippar är ju kanon bra. Jag hade hoppats på att de skulle komma med för linor istället.
 9. Är det någon som vet om Hardy Scandi Rocket ska slut säljas? Ser att den sälj ut på många ställen. Tycker denna lina är kanon bra vore synd om denna linan försvinner och inte kommer i nya varianter. Är det någon som vet någon likvärdig lina som har samma tapering?
 10. Är det någon som provat att fiska lax med nymf? Om så vilken har fungerat?
 11. Hej,

  Jag är intresserad av att köpa nedan linor av dig om de finns kvar. Kan Swisha pengarna.

  SA skagit extreme 280 grains. Flyt. 200 kr

  Airflo skagit compact 390 grains. 150 kr

  MVH

  Henrik

 12. Köpte en Guideline PT Evolve Clear Intermediate, får vi se om den ger mer fisk....
 13. Köpte 3/8" och det är ca 9mm. Haft två pass med dem och fungerar bra, verkar stå emot slitage. Syns i princip inget på dem så det ska nog hålla ett tag.
 14. Det blev att prova Kold Kutter dubbar.
×
×
 • Create New...