Jump to content

Linkan

Members
 • Content Count

  699
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Linkan

 • Rank
  Advanced Member

Information

 • Kön
  Male
 • Bostadsort
  CornerCreek

Recent Profile Visitors

3,863 profile views
 1. Altan är nog inte så dum men simms är simms.
 2. g4 är mer "formsydd" och lite kortare , och kostar lite mer. g3an är mest prisvärd. har haft både loop och guideline ett antal jackor och inte vetat bättre sen köpte jag g3 , tack och hej aldrig mer nån annan jacka.
 3. Vet inte hur ni håvar men en 2 kilos är ju inga problem alls att ta om man inte köpt en håv för att fånga spigg med?
 4. Jo visst får man sätta vilket pris man vill men man får ju ställa en fråga om saker och ting med , är ju ett fritt land trots allt.
 5. fel typ av flugfiske stefan fel typ av flugfiske i första delen
 6. Håller med sånt irriterar mig otroligt mycket mer än om någon skriver i min säljtråd... fyfan dom vet vad det kostar och ska lura nån stackars jävel det är förjävligt.
 7. Eller så sätter man bara ett vettigt pris det vore ju lättast för alla parter.
 8. Men du köper primaloften , låter vettigt.
 9. haft 4 par vadare exakt samma modell på 3 år och en av dom höll ihop riktigt bra men resten läckte direkt från fabrik eller efter nån månads fiske. dom funkade perfekt innan dom började läcka
 10. Skyddsglasögon till Reaction är ett måste , fattar inte att dom inte skickar med en lapp eller skylt som denna.. tur det finns andra märken efter samtalat med den nya på guideline blir det aldrig att handla av dom igen.. Tripple d är bra dom med men kan man dra av dom med händerna utan problem är det inget att fiska storlax med heller tyvärr.
 11. Jag har bara testat ett enhands som en kompis har och köpte på ebay , det bästa spöet jag någonsin kastat med tror jag ?
 12. Ja inte andvänder dom den till harr och röding ?
 13. Koss är det Senheiser som gör och dom gör bästa lurarna hands down och har alltid gjort , vet man efter man spelat datorspel där man lyssnar efter fotsteg av motståndarna och det hörs inte i dom flesta lurarna men senheiser hör man minsta lilla lite nördigt men sant.
 14. Testat Koss Korta Pro ? många som har dom sitter tight
×
×
 • Create New...